Оплаквания Пикадили 6 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Пикадили

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

6 мисли относно “Оплаквания Пикадили

 • Севда Якова

  Много съм разочарована от Пикадили и клубните точки, които не мога да използвам, няма да пазаря вече там въпреки ми е най-близо…

 • Vi

  Obedinihte se s Karfur!
  I za kakvo, kato skoro shte falira te!?
  Oprave te si politikata na firmata tova se otnasya i za Kafrur i posle mi govorete za tova, che ste nai.

 • Станислав

  Здравейте, живея в блока зад магазин Пикадили в ж.к. Младост (бл. 144). Моля за Вашето внимания защото от известно време някаква машина на паркинга, на който разтоварват камионите издава ужасно скърцащ шум. Шумът не спря събота, неделя, а и днес. Сега е 14:45 ч. отново. Умолявам Ви смажете машината или предприемете други действия, за да спре този шум. Не сме длъжни да търпим това. Търпим ароматите от печене, боклуците които носи вятъра, шума от камионите, но това стържене е отвратително. То продължава вече 15 минути. Звъня на всички обявени телефони, но никой не вдига.

 • Павлина Терзиева

  Закупих сьомга котлет от Пикадили Габрово. След като опекох рибата и я опитахме се оказа с отвратителен вус.Рибата беше само печена със сол и чер пипер. Направи ми впечатление, че на щанда срокът на годност беше написан на ръка. Изхвърлих всичките 4 котлета, като благодарих на Бог, че децата ми не пожелаха да вкусят от миришештия боклук. Това беше първото и последното ми пазаруване в ПИКАДИЛИ не само в Габрово а изобщо, ако на тази верига й пука за моето мнение като клиент.