Оплаквания от онлайн магазини 6 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Онлайн Магазини които са ви излъгали или разочаровали.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

6 мисли относно “Оплаквания от онлайн магазини

  • Апостол Апостолов

    Поръчах слушалки от slushalki.net нарочно избрах такива, за които пишеше, че са налични защото ми трябваха за подарък. След няколко дни, в които не получих никакво известие от сайта, се обадих и от там ми казаха, че всъщност, слушалките ги нямат. Оказа се, че при тях това е практика да се обявяват за налични стоки, които всъщност могат и да не се намерят.

  • Калинка Сандева

    Поръчах си маша за коса в един магазин онлаи машата е за къдрене и исправяне но машата незнам как да го обесня но не къдри и не исправя просто нищо. Очаквах я с нетарпени платих я и на края нищо. Сега искам да я варна защото 14 дневен срок да я варна а те ми искат аз да платя за транспорта на куриерите да е в вида си на полочаване с карта за гаранция каквато аз не получих.кажете как да я варна.в паевия си вид без да я бях отворила как щях да разбера че не работи. За това реших да се обърна кам вас ще сам ви много благодарна ако ми помогнете.

  • Катя

    Поръчах бебешко бънджи в онлайн магазина на Хиполенд. Получих ги на части-разглобено, нахвърляно в огромен кашон( не опаковано и не в оригиналната си опаковка) Кашона освен, че беше огромен и частите вътре се търкаляха свободно, но и имаше огромна дупка. Нямаше упътване. Нямаше никакъв документ. Бънджито ми трябваше за подарък. Първо в магазина ми казват, че ще ми го поръчат, да отида след седмица. Отивам след седмица, те забравили и ми казват да си го поръчам от сайта им. Поръчвам го и какво получавам……Обслужването и качеството е под всякаква критика!