Оплакване Фантастико 12 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Фантастико.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

12 мисли относно “Оплакване Фантастико

 • Светси

  Гр. Кюстендил, магазинът е до жилищен блок. Омръзна ми да няма къде да си паркира колата като се прибера. Да си направя собствен паркинг и да не се паркира на нашия. То не е драскане по колите, удряне и т. Н. Обикалям по 10-15 минути, чакайки да се освободи място всеки божи ден. Омръзна ми!!!!!!!!!!! Отгоре на всичкото сега си разширяват паркинг, който дори не е техен и изкореняват храсти и дървета на повече от 25 години. Не ви ли е срам??????

 • Галина Михайлова

  Изключително неприветливи зомбирани касиерки, всичко ти го струоват на касата след грубо нахвърляне, мятане след маркиране. Току що ме обслужи Стефани Нанова – очна линия, коса на вълнички, отблъскващо грозновато излъчващо чалга НЕЩО (обект на К.Охридски, София), с грубо изхвърляне на продуктите докато извадим карта за намаление в стремежа да й смогнем и подредим по чанти , вече беше приключила сметката. Още по-зле, позволи си да се пули грубо когато й казахме за изчакване на карта.Да не говоря, че не пита и маркира продукти които се закупуват с точки/стикери за 50%. Моля Ви, научете си зомбитата на качество на обслужване, това е в основата на всичко!

 • Драго

  Фантастико в Младост 1 са пълни лешове. Тъпи служители, които се заяждат. Исках да отида до тоалетната, а тея ме разкарват от касите до смешната им сладкарница и обратно и вместо да е безплатна ми искат пари с безумната система на некакви жетони. Това е пълен абсурд??? Служителят, който се помисли за нещо различно от касиер се казва Йосиф, неприятно типче. Пределно ми е ясно, че това оплакване никой няма да го види, но въпреки това ще остане в нета достатъчно дълго време. На всеки му се е налагало да търси отчаяно тоалетна, тези във Фантастико от малоумният им мениджмънт до сбраният им перносал не са помислили най-елементарната реклама. И в Кауфланд, и в Метро и в Билла тоалетната е безплатна и лесно достъпна.

 • Ивана

  Топлата витрина не знае какви продукти предлага. Продават ми шницели за 5,52 лв, а в кутийката има мини картофени пръчици. Земелчетата всеки ден половината са изпечени, а другата половина сурови. Персонала се държи с клиентите все едно са на улицата. Никакъв етикет от страна на персонала към клиенти.

 • Лора Николова

  Условията за работа и престой на клиенти във Фантастико на Методи Попов в кв.Изток са нечовешки. Температурат в магазина е ужасно ниска, неприятно е да стоиш вътре дори и за 3 минути, да не говорим, че вътре работят хора по 8-10 часа, които умират от студ и лятото са с якета и сополи. И защо за Бога измъчвате работещите да стоят, като наказани прави на касите. Грижете се за персонала си – това ви прави много лошо име!!!

 • Анонимен

  На 27.02.2017 си закупих крилца от топлата витрина от фантастико в люлин 1със странен вкус на лекарство!Обърнете внимание,моля развалихте и кухнята си там!Готвенията безвкусни,сурови,губите клиентите си!!

 • Младен

  Червей-паразити в панирана риба ХЕК от топлия щанд на МАГАЗИН ФАНТАСТИКО – Овча купел 1 ул. Монтевидео,и никаква реакция от управата на магазина след показването им….

 • Анонимен

  Оплакване срещу Теодора Костова зам.Управител в Ф31 като редовен клиент на магазина бях свидетел на държанието на горе споменатото лице към персонала .

 • Емануел Иванов

  Оплакване срещу работата на ваш служител Михаела Грозданова на ул. ОБОРИЩЕ ГРАД. СОФИЯ

 • anelia

  Във Фантастико Кюстендил пускат Ариел на оферта,а всъшност във веригата го няма.Не е за първи път.Като пускате оферти бъдете точни.Не мамете хората така да ви посещават магазина!!!!

 • Света

  Вьв Фантастико е практика да изльжат клиента и да не вьрнат точно ресто, на мен ми се случи няколко пьти, а след вчера, когато бьрзах и ме изльгаха с доста голяма сума, вече няма да пазарувам от там.