Оплакване Фантастико 9 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Фантастико.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

9 мисли относно “Оплакване Фантастико

 • Ивана

  Топлата витрина не знае какви продукти предлага. Продават ми шницели за 5,52 лв, а в кутийката има мини картофени пръчици. Земелчетата всеки ден половината са изпечени, а другата половина сурови. Персонала се държи с клиентите все едно са на улицата. Никакъв етикет от страна на персонала към клиенти.

 • Лора Николова

  Условията за работа и престой на клиенти във Фантастико на Методи Попов в кв.Изток са нечовешки. Температурат в магазина е ужасно ниска, неприятно е да стоиш вътре дори и за 3 минути, да не говорим, че вътре работят хора по 8-10 часа, които умират от студ и лятото са с якета и сополи. И защо за Бога измъчвате работещите да стоят, като наказани прави на касите. Грижете се за персонала си – това ви прави много лошо име!!!

 • Анонимен

  На 27.02.2017 си закупих крилца от топлата витрина от фантастико в люлин 1със странен вкус на лекарство!Обърнете внимание,моля развалихте и кухнята си там!Готвенията безвкусни,сурови,губите клиентите си!!

 • Младен

  Червей-паразити в панирана риба ХЕК от топлия щанд на МАГАЗИН ФАНТАСТИКО – Овча купел 1 ул. Монтевидео,и никаква реакция от управата на магазина след показването им….

 • Анонимен

  Оплакване срещу Теодора Костова зам.Управител в Ф31 като редовен клиент на магазина бях свидетел на държанието на горе споменатото лице към персонала .

 • Емануел Иванов

  Оплакване срещу работата на ваш служител Михаела Грозданова на ул. ОБОРИЩЕ ГРАД. СОФИЯ

 • anelia

  Във Фантастико Кюстендил пускат Ариел на оферта,а всъшност във веригата го няма.Не е за първи път.Като пускате оферти бъдете точни.Не мамете хората така да ви посещават магазина!!!!

 • Света

  Вьв Фантастико е практика да изльжат клиента и да не вьрнат точно ресто, на мен ми се случи няколко пьти, а след вчера, когато бьрзах и ме изльгаха с доста голяма сума, вече няма да пазарувам от там.