Оплакване Фантастико 23 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Фантастико.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

23 мисли относно “Оплакване Фантастико

 • MM

  На 22 Окт към 13:35 във Фантастико в Младост 4 чаках поне 5 мин пред съответната топла витрина без никой да ми обърне внимание. А нямаше никой пред мен.

  След като попитах защо една служителка нелюбезно ми посочи тавана и продължи да не ми обръща внимание.

  Там на една висяща лента пишело, че не съм чакал на правилното място. Написано е нещо, но да се сложи на видимо място на витрините, а не на тавана и като ме виждат че чакам, можеха да ми кажат по-рано, ако не искат да ме обслужат.

  В другите хранителни вериги като Била, Лидл и Кауфланд няма такива глупости и Фантастико ми падна за пореден път в очите. Като обслужване е зле, но за сметка на това цените са по-високи…

 • ПЕТРОВА

  Здравейте, пиша отново защото не знам дали правилно съм ви изпратила оплакването.Тази сутрин след 10ч. отидох в магазин ФАНТАСТИКО 12 ДО БЛ.407 МЛ..4 специално за зеленчуци.Не беше зареден с домати,чушки,/това за което бях отишла/Лютите чушлета както винаги тънат в мърсотия.Направих забележка на един младеж който стоеше и гледаше друг как работи.Попитх защо не е заредено и че идвала съм и в 8ч. в 9 ч ,а сега минава 10ч. и е все незаредено и това не е само за днес,ходила съм и след обед НИЩО по различно,Днес нямаше и готов гювеч в кутии.той ме увика ,че ще заредът МОЖЕ БИ след 15мин.Защо такова нещо няма в Била,Лидл,Кауфланд ????И при зареждане не се мотат в краката на клиентите и се държат прилично.Ваш клиент съм от за почването на магазина.

 • Дарина

  Здравейте, редовно пазарувам в магазина ви в люлин 7. Но понякога опашките на касите са жестоки. Както днес в 19.25

 • Анонимен

  Имам доста натрупано негативно мнение относно магазина в Елин Пелин. Първо чистач имаше през м. август през ден, защото колежката и била отпуска и нямат заместник. И положението не беше никак красиво. Второ охраната би се скарала на някой, който не знае, че имат правило да се излиза (без покупки) само през касите, но за това, че навън постоянно висят тълпи от хора със съмнително ниво на лична хигиена и възпитание и притеснват останалите не ги интересува. Следващото по ред е топлата витрина, която май само витрината е топла, не храната, лично искам да поздравя готвача, успял да свари спагетите до състояние на пюре и да загаря всеки път пържените картофки. И ако не искам да се разправям със сприхавият характер на жената на щанда отивам на сладкарницата, на която от 3 пъти веднъж да има хот дог ще е късмет. Оправданието е, че няма кренвирши. Сериозно?? В целия магазин?? Разбира се имат к други алтернативи като принцеси, които ако не ти я изгорят си щастливец, сандвичи, които се приготвят от сутринта за целия ден с едни и същи съставки всеки ден, ако не обичаш нещо от нещата върте съвета на касиерите е да си го извадиш просто. Общо взето, ако искаш да обядваш тук, късмет!!!!!

 • Анонимно независима

  Днес 22.09.2018г. Фатастико-Дървеница харесвам си малка диня, намираща се на рафт на окло 60 -80см. от земята. Докато се опитвах да я извадя друга се търколи и падна на земята. Чистачката около 60 годишна направи гримаса с лице и ръце, че съм изцапала и заповеднически ми нареди да си вдигна динята и да си я платя на касата. Направих и забележка да не се държи нелюбезно, но тя продължи. Платих си сметката и извиках управителя. Обясних накратко случая и му казах, че това е недопустимо да се държи служител така с клиентите и не влизам в магазина да чупя и вандалствам, а да пазарувам, а не да ми вменяват вина. Попитах, защо пъпешите са на рафт до земята, а дините на високо. Това той не определял той,а както му наредят. Ами тогава не ги слагайте на камара му казвам. Мисля, че от тук нататък ще пазарувам от друга верига магазини.

 • Александър Костов

  Фантастико в Зап. парк обслужването е отвратително. Стоката стои пред задния вход и не може да се минава, докато една пълна , руса жена/ управител?/ разказва живота си на цигара. Зареждането на щандовете е плачевно и започва към 10 и 30.

 • Нора Димитрова

  ВЪВ Фантастико в Младост 3 всеки път на касите се чака между 15-20 мин. поради факта, че работят само две каси.
  Много ли е трудно да се наемат още 1-2 касиерки или нямате достатъчно финанси?
  Просто питам!

 • анонимен

  Фантастико на улица Братя бькстон преди време с огромно желанение и апетит си закупих руска салата ,,Без да видя ми я сложиха в кутия отворих я като се прибрах в кьщи вьрху салатата имаше голяма хлебарка…

 • Боби Панов

  Фантастико в жк Дружба 1.В 23:30 Отказаха да ме обслужат на сладкарския щанд.Единствената близка служителка с табелка Милена Кирилова продавач,миеше докато чаках няколко минути на метри от нея.Видях че явно няма да ми се обърне внимание и поздравих и попитах дали има кой да ме облужи.Отговори със „не.Щанда работи до 22 часа“ след като попитах касиерка дали това е вярно ,последната изпрати Кирилова и тя ме обслужи на сладкарския щанд като отричаше да ме е излъгала.

 • Светси

  Гр. Кюстендил, магазинът е до жилищен блок. Омръзна ми да няма къде да си паркира колата като се прибера. Да си направя собствен паркинг и да не се паркира на нашия. То не е драскане по колите, удряне и т. Н. Обикалям по 10-15 минути, чакайки да се освободи място всеки божи ден. Омръзна ми!!!!!!!!!!! Отгоре на всичкото сега си разширяват паркинг, който дори не е техен и изкореняват храсти и дървета на повече от 25 години. Не ви ли е срам??????

 • Галина Михайлова

  Изключително неприветливи зомбирани касиерки, всичко ти го струоват на касата след грубо нахвърляне, мятане след маркиране. Току що ме обслужи Стефани Нанова – очна линия, коса на вълнички, отблъскващо грозновато излъчващо чалга НЕЩО (обект на К.Охридски, София), с грубо изхвърляне на продуктите докато извадим карта за намаление в стремежа да й смогнем и подредим по чанти , вече беше приключила сметката. Още по-зле, позволи си да се пули грубо когато й казахме за изчакване на карта.Да не говоря, че не пита и маркира продукти които се закупуват с точки/стикери за 50%. Моля Ви, научете си зомбитата на качество на обслужване, това е в основата на всичко!

 • Драго

  Фантастико в Младост 1 са пълни лешове. Тъпи служители, които се заяждат. Исках да отида до тоалетната, а тея ме разкарват от касите до смешната им сладкарница и обратно и вместо да е безплатна ми искат пари с безумната система на некакви жетони. Това е пълен абсурд??? Служителят, който се помисли за нещо различно от касиер се казва Йосиф, неприятно типче. Пределно ми е ясно, че това оплакване никой няма да го види, но въпреки това ще остане в нета достатъчно дълго време. На всеки му се е налагало да търси отчаяно тоалетна, тези във Фантастико от малоумният им мениджмънт до сбраният им перносал не са помислили най-елементарната реклама. И в Кауфланд, и в Метро и в Билла тоалетната е безплатна и лесно достъпна.

 • Ивана

  Топлата витрина не знае какви продукти предлага. Продават ми шницели за 5,52 лв, а в кутийката има мини картофени пръчици. Земелчетата всеки ден половината са изпечени, а другата половина сурови. Персонала се държи с клиентите все едно са на улицата. Никакъв етикет от страна на персонала към клиенти.

 • Лора Николова

  Условията за работа и престой на клиенти във Фантастико на Методи Попов в кв.Изток са нечовешки. Температурат в магазина е ужасно ниска, неприятно е да стоиш вътре дори и за 3 минути, да не говорим, че вътре работят хора по 8-10 часа, които умират от студ и лятото са с якета и сополи. И защо за Бога измъчвате работещите да стоят, като наказани прави на касите. Грижете се за персонала си – това ви прави много лошо име!!!

 • Анонимен

  На 27.02.2017 си закупих крилца от топлата витрина от фантастико в люлин 1със странен вкус на лекарство!Обърнете внимание,моля развалихте и кухнята си там!Готвенията безвкусни,сурови,губите клиентите си!!

 • Младен

  Червей-паразити в панирана риба ХЕК от топлия щанд на МАГАЗИН ФАНТАСТИКО – Овча купел 1 ул. Монтевидео,и никаква реакция от управата на магазина след показването им….

 • Анонимен

  Оплакване срещу Теодора Костова зам.Управител в Ф31 като редовен клиент на магазина бях свидетел на държанието на горе споменатото лице към персонала .

 • Емануел Иванов

  Оплакване срещу работата на ваш служител Михаела Грозданова на ул. ОБОРИЩЕ ГРАД. СОФИЯ

 • anelia

  Във Фантастико Кюстендил пускат Ариел на оферта,а всъшност във веригата го няма.Не е за първи път.Като пускате оферти бъдете точни.Не мамете хората така да ви посещават магазина!!!!

 • Света

  Вьв Фантастико е практика да изльжат клиента и да не вьрнат точно ресто, на мен ми се случи няколко пьти, а след вчера, когато бьрзах и ме изльгаха с доста голяма сума, вече няма да пазарувам от там.