Оплакване Т Маркет 27 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Т Маркет.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

27 мисли относно “Оплакване Т Маркет

 • Лазаринка Вълкова

  Искам да се оплача от касиерка в Т Маркет гр.Тетевен.Не ѝ знам името.Пазарувах в неделя,12.08.18г, сутринта.На касовата бележка пише:POS:2,касиер 47 2.
  Въпросната пикла ми се развика да си вадя нещата от кошницата!От както е отворен магазина никой не ме е карал да си вадя покупките!И ТО С ТАКВ ТОН!Хванах кошницата и я изсипах на лентата и ѝ казах, че нейните колежки не ме карат да го правя! Започна да спори с мен,че не било вярно-аз предпочетох да си замълча!Аз ли не знам как е било преди?!Днес пак ходих-други момичета бяха на работа и вадеха ТЕ покупките на клиентите.Явно тази въвежда ново правило!!!
  А онази вчера увика и хората след мен!!!

 • Савина Пашова

  Здравейте ! Преди малко пазарувах в тмаркет жк. Бузлуджа Велико Търново взех стока на акция от витрината с колбаси.Служителката ми я подаде и видях несъотвестие на цената на продукта и цената на етикета. На касата ми го таксуваха на редовната (по високата цена) ТОВА НЕ Е ЕДИНИЧЕН СЛУЧЕИ час от персонала се псуват и обсъждат клиенти пред децата ми на 2 и8 години за мен това не е нормално Благодаря ви за отделеното време

  • Бойко Йотов

   Към служителка в златен клас Връбница Цветана главна касиерка по цял ден пуши цигари на рампата и когато стане навалица от хора привечер вместо да седне на каса тя си вечеря

 • Стилиян

  Не знам дали някой от веригата изобщо чете нещата които пишем, но реших и аз да напиша едно оплакване от стоката на Т-маркет… Миналата неделя на 13.05 си закупих пиле“Лудогорско“ от Т- Маркет Люлин 3. Прибрах се, отворих го веднага, за да го сготвя и като ме лъхна една миризма щях да повърна и какво стана … купувам си пиле за близо 10 лева и го изхвърлям. Вземете някакви мерки !

 • Ренета Данкова

  T MARKET, искам да споделя с вас какво ми се случи вчера, 15.05 по обяд в магазина ви в град Бяла Слатина, на който съм редовен клиент от самото му отваряне.
  Напазарувахме с моята 5-годишна дъщеря, закупихме си и билет от Националната лотария и излязохме от магазина. Оставих детето да седне отстрани на стълбичките отвън и извадих монета, за да изтрие билета. В този момент при нас дойде охраната на магазина, който ме помоли да му предоставя касовата си бележка, за да провери покупките ми, тъй като след като сме минали покрай изхода се била включила алармата. Извадих касовата, дадох му я и всичко с покупките ми беше наред. В торбичката бях сложила и един сироп, закупен от аптеката и охраната ми каза, че било възможно да не е отрегистриран някакъв алармен код, да влезем отново в магазина и да открие проблема, дали в сиропа, или в нещо в дамската ми чанта. Последвахме господина и влязохме отново в магазина. Застанахме пред шкафчетата за багаж, които се намират точно до входа/изхода и охраната започна да минава вещите от дамската ми чанта през алармата, докато откри проблема – една Rexona стик, която е видимо стара и използвана и, която дори не е закупена от ваш магазин. Отлепи ми проблемния стикер, пусна ми касовата бележка в дамската чанта и ми пожела хубав ден.
  T MARKET, отговорете ми на следните въпроси :
  Защо алармата ви долавя стоки, които не са ваши???
  Ами ако Рексоната беше нова, на какво още щях да бъда подложена???
  Колко от времето ми щяхте да загубите???
  Защо трябваше да понеса това унижение???
  Как съм изглеждала в очите на влизащите и излизащи хора???
  Защо след като алармата е реагирала, охраната ви не ме помоли да бъда заведена в някакво друго помещение, където да бъде открит проблема, а не да бъда засрамвана пред очите на останалите клиенти, без да имам някаква вина???
  Защо нямате такова помещение???
  Защо нямате жени охрана, които да се занимават с подобни случаи???
  Защо оронихте престижа ми???
  Защо охраната ви не ме върна още на вратата ами след като вече бях излязла от магазина???
  За първи път в живота си бях унижена и злепоставена публично, заради нечия грешка и зле свършена работа!
  Мислите ли, че така се печелят клиенти?!
  Вечерта, след като съпруга ми се прибра от работа му казах за случая и двамата се върнахме в магазина, за да разговаряме с управител и съответно да разберем защо охраната няма стая, в която да бъдат решавани, възникнали подобни случаи. И знаете ли какво стана?! Вашият управител редеше стока в магазина, извика на касиерката, че работното му време било свършило и изобщо не пожела да дойде и да разбере, кой и за какво го търси. Не зная какво му е работното време, но не е никак професионално, нито човешко да постъпиш по въпросния начин. Явно вашите служители не си вършат качествено работата, не се държат човешки и са се възгордяли твърде много, а не си обеснявам защо!
  Моля да бъде обърнато сериозно внимание на това, което написах и да бъдат предприети съответните мерки!
  Първо бях подложена на стрес и унижение от проверката, чието място не бе подходящо и орони престижа и достойнството ми и второ – управителя ви на смяна, не бил вече на работа, а иначе реди стока в магазина. Да плача ли, да се смея ли, не знам!!!

 • Стефани

  Служител мъж (висок и слаб) на щанд зеленчуци в новооткрития магазин в Люлин 9 се държи грубо с клиентите и обижда на “селяни”. ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ, защото това е най-лошата реклама идваща от ВАШ СЛУЖИТЕЛ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА ОТКРИВАНЕТО НА МАГАЗИНА!!! Очаквам да видя резултат.

 • Нели

  Здравейте, искам да изразя възмущението си от Т-Маркет кв. Дружба 1-или по скоро от касиера, или мъжът който бе на касата(заместващ касиерката или заместник упраител)-Атанас Гарванов. За случката, която искам да ви обърна внимание се разигра на 28,04,2018г.Пазарувах заедно със синът ми-дете на 8г. и свекърва ми. На касата докато си слагам нещата на лентата той започва да ги маркира, когато маркира и последното аз си давам картата Благодаря, тъй като имах покупки със отстъпка. Той ми казва вече е късно, „а и без това нямате нищо в акция“. Аз му казвам „искам да направите сторно и да ми върнете покупките, който са на друга цена“. Отговаря, че днес си е изчерпал лимита със сторната и повече няма да прави“ и започн да ми се смее.Аз му казвам, че е длъжен и че ще се обадя на телефона за клиенти.Той казва „Обади се на който си искаш“. Звънах на телефона който е на таблото и е обявено име на жена9вдигна ми мъж и каза че жена му я няма и няма как да говори.Явно това не е служебен телефон а личен и незнам защо е посочен за клиенти. С две думи касиера се държа арогантно, грубо и невъзпитано.

 • Георги Кирилов Киричев

  Здравейте.Искам да изразя възмущението си от Т-Маркет Карлово за това че днес 21.01,2018г закупих кебапчета КАЧЕСТ. НА МАЙСТОРА 30бр на които производителя е МАКСИМА БЪЛГАРИЯ ЕООД,Пише че са от свинско месо и подобрителите разбира се но след като ги опекох на скарата се се оказа че в кебапчетата има много хрущяли,и жили.Това ли е кебапчето което трябва да продавате на нас вашите клиенти се питам аз.Ако не ми вярвате заповядайте на гости в къщи ще ви почерпя от тези вълшебни неща не искам да ги наричам кебапчета, имам още 20 от тях.Благодаря ви Т-Маркет Карлово.0886813336.телл за контакт

 • Галина Иванова

  Г-н управител,
  Възмутена съм от обслужването в магазина в кв. Изток, ул. „Атанас Далчев“ 2. Етикетите не отговарят на действителната цена (етикет с цената на ел. крушки), абсолютно некомпетентни служителки – едната крещеше, че ще захвърли всичко и ще си отиде, защото клиентите я изнервяли, друга служителка стои до касата и не знае защо е там, при условие, че има опашка от поне 20 клиенти, очакващи чинно да платят. Никой от служителите не знае как да върне неправомерно взети пари от клиент. И т. н., и т. н. И не на последно място – вкиснати служителки, които обясняват на клиентите, че работят по 12 часа и им е омръзнало да стоят в магазина. Не е приятно в края на работния ден човек да влезе в магазин от тази верига и да си развали настроението. Ако е възможно, нека всички проблеми на магазина и служителите му да бъдат спестени на клиентите.
  Поздрав: Галина Иванова

 • Калин

  За пореден път купувам стоки с изтекъл срок на годност от Т Маркет Радомир

 • STOQN

  ZAM.UPRAVITELKATA NA LULIN 3 ….E NQMA TAKAVA VULGARNA I NEOTGOVORNA JENA…DARJI SE S PERSONALA I DOSTAVCHICITE PO STRASHNO OTVARTITELEN NACHIN…NE MOJE DA OBIJDASH RABOTNIK NA 2 DNI ,,,NE MOJE DA PSUVASH KLIENTITE KATO GOVEDO ZAD GARBA IM….I DA TI OBQSNQVA KADE IMALOI DRUGI MAGAZINI ….KADEE SA TIQ UPRAVNICI NA T MARKET KADETO VZIMAT PO NAD 2000 LV.ZAPLATA A PERSONALA POSTOQNNO E NOV.KAZVASE MILENA DOKOLKOTO ZNAM I Q MESTQT OT MAGAZIN NA MAGAZIN NIKOI NE Q ISKA.SRAM ZA LITOVCITE SRAM GOLQM.

 • Драгомир

  За пръв път виждам такова нелогично и агресивно поведение на пазач в Т-Маркет. Случката е от 12.17,около 15:30, в Т-маркета в кв.Гоце Делчев, на улица Костенски водопад.
  Тъй като за пореден път, има 1 отворена каса, и 20 човека чакащи на нея, една възрастна жена попита касиерката, дали няма да се отвори друга каса. Веднага въпросният охранител почна да вика и заплашва жената. Все едно всеки момент ще скочи да я пребие, макар,че жената първо не говореше на него, и второ,че питаше логичен въпрос, на фона на вечната пародия в този магазин.
  В крайна сметка, отминавайки хората, ясно се чу, че охраната ясно напсува жената на майка.
  Аз искам да попитам ще има ли промяна ? Как може вечно или безкрайни опашки, или супер бавни касиери, или развалени стоки, а сега и безпричинно агресивна охрана?
  Възмутително!

 • Мария Иванова

  Здравейте, клиент съм на Т Маркет откакто го отвориха до нас(р-т Стадиона гр.Пловдив) много от неразбориите в магазина вече не ми правят впечатление.Свикнах с грешните цени,с опашките,с нерядко развалената стока купена през уйкенда,но напоследък поведението на една от управителите не се търпи.Вечно арогантна,вечно с едно пренебрежително отношение към клиенти и колеги.Не рядко ми се случва да пазарувам към 21часа е тази неделя направо се почуствах като натрапник на г-жата на масата.Тя е почти на моята възраст като я гледам пообиколи магазините в квартала толкова ли не се научи поне на елементарна вежливост.Прост българин,селяндури…..заболя ме.Аз и такива като мен и вадим заплатата към колегите си е още по-цинична(как я търпят не знам) Хубаво поне,че наоколо вече има и Билла и Лидл та ще се лишава от адреналина доставян ми от въпросната г-жа.

 • Борислава Казакова

  До Управителя на Т-Маркет Надежда 6, гр. София.
  Бих искала да изкажа остро възмущение от служителя на охранителната фирма в обекта, който беше на смяна на 28.06.2017 вечерта.
  Влизайки в магазина 5 минути преди края на работния им ден, въпросният господин заяви, че магазинът вече е затворен (в същия момент на касата все още има хора, които плащат), след което си позволи да ме хване за ръката и да ме дръпне. Позволи си да отправи към мене обидни реплики и отказа да съобщи името си, което по непонятни за мене причини не беше изписано никъде на униформата му. Касиерките също не по пожелаха да съдействат.
  Надявам се случаят да бъде разгледан и да се вземат съответните мерки, защото такова отношение към клиентите е абсолютно недопустимо.

 • Иванела

  До управителката на Т-Маркет гр. Перник кв.Пашов.Моля изисквайте от вашите служители да носят бадж по време на работа .Моля да им напомните че доброто отношение към клиента е част от служебните им задължения.Служителката Ванеса или девойката с изкуствените мигли редовно да си взима хапчетата и да не заплашва хората с мъжът и полицай само защото искат да разговарят с управител.

 • станимир христав атанасов

  не вярвам че някой ще отговори на жалбата ми но аз съм редовен клиент на техномаркет живея в Свиленград естествено пазарувам от магазина там но преди няколко дни останах ужасно разочарован и това беше с покупките от там на 5 11 2016г закупих фритюрник който струва 80лв сума никак не малка веднъж използван на 11 11 2016 г се включва за работа и изненада не работи отидох в магазина направих рекламация я изненада ще го носим в сервиз какъв срам вместо да си заменят стоката за по лесно я да ви разиграваме това е недопустимо и подигравателно отношение към клиента отвратен съм и едно е сигурно никога повече стока от техномаркет вместо да си пазят клиентите те ги гонят

 • Кирил

  Отново магазина в обеля-2 от половин година не им работи машината за меляне на месо което е лъжа ако не им се работи на тези хора просто да си ходят недружелюбни изобщо под всякаква критика направо съм разочарован от този магазин но миля ако не вземат никакво отношение да стигна по нагоре но дали някой ще ме чуе изобщо незнам

 • Румяна

  Магазин в кв.Връбница до бл.602.
  Винаги,ама винаги на касата незнаят как да маркират артикулите в промоция.винаги ми връщат пари след направено сторно.Да,защото винаги си проверявам кас.бележка!след пазаруване.И кога ще си оправите лентата за поставяне на покупки на касата никога не работи!!!

 • Румяна

  Няма промоционални артикули вече 4.ден от започване на промоцията!5артикула ми трябваха нямаше ги.проблема с доставката бил отнесен на по-високо ниво и се отнасяло за цялата верига.Е що за верига сте?

 • Мария Алфонзова

  Тази вечер, малко след 20 часа, в Т- маркет на ул. Н.Коперник единствената касиерка си позволи да се отнася с мен като с обслужващ персонал. Без да искам с лакът бутнах една от подредените като кула пред касите кутия и чух заповед ВЕДНАГА да я вдигна. Тонът на касиерката беше като на човек на соца, който не осъзнава, че е обслужващ персонал и не може да ми нарежда каквото и да е! Вместо да ми предложи торбичка, при поискване ми каза, че трябва да изчакам следващия клиент да мине. Понеже не се съгласих, извика охраната – Жоро, който пък се зачуди за какво да ме санкционира…! Да се смееш ли, да плачеш ли? Знам, ч е в този магазин има огромно текучество на касиерки, но не съм съгласна да изливат лошото си настроение върху клиентите. Дайте им повече по-големи заплати и изисквайте от тях да се държат подобаващо с клиентите. Повече няма да пазарувам от този магазин, нищо, че е най-близо до мен! 😉

 • Eвгения Лулчева

  Много съм обидена и разочарована от касиерките в обектите в Сухата река и Обеля. Редовно надписват сумите с несъщесвуващи продукти или по скъпи цени,Например вчера купих 5 кг. картофи от 49ст., които вместо 2,50 лв., ми таксуваха 5 лв., дори и бележка не ми дадоха, друг пример е , че ведъж ми таксуваха пиле и патладжани, които дори не съм купила. Дори не се извиниха. Това е голямо безобразие, явно това им е политиката,за да компенсират'“евтините“ си боклуци.Така ,че със сигурност ще загубят клиентите си!

 • Маркова

  Отново магазин в Обеля – Т маркет – нашия съсед :).Когато хората се връщат от работа и е пиков момент в пазаруването, на касите се извиват опашки, които стигат до между щандовете.От възможните 4 каси, работят 2.Ако решите да си купите нещо от витрината за сирене, маслини, колбаси и месо – тя се обслужва от един продавач.Едновременно с това същият зарежда, мери,.., икономия на персонал ли е?