Оплакване Т Маркет 11 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Т Маркет.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

11 мисли относно “Оплакване Т Маркет

 • Мария Иванова

  Здравейте, клиент съм на Т Маркет откакто го отвориха до нас(р-т Стадиона гр.Пловдив) много от неразбориите в магазина вече не ми правят впечатление.Свикнах с грешните цени,с опашките,с нерядко развалената стока купена през уйкенда,но напоследък поведението на една от управителите не се търпи.Вечно арогантна,вечно с едно пренебрежително отношение към клиенти и колеги.Не рядко ми се случва да пазарувам към 21часа е тази неделя направо се почуствах като натрапник на г-жата на масата.Тя е почти на моята възраст като я гледам пообиколи магазините в квартала толкова ли не се научи поне на елементарна вежливост.Прост българин,селяндури…..заболя ме.Аз и такива като мен и вадим заплатата към колегите си е още по-цинична(как я търпят не знам) Хубаво поне,че наоколо вече има и Билла и Лидл та ще се лишава от адреналина доставян ми от въпросната г-жа.

 • Борислава Казакова

  До Управителя на Т-Маркет Надежда 6, гр. София.
  Бих искала да изкажа остро възмущение от служителя на охранителната фирма в обекта, който беше на смяна на 28.06.2017 вечерта.
  Влизайки в магазина 5 минути преди края на работния им ден, въпросният господин заяви, че магазинът вече е затворен (в същия момент на касата все още има хора, които плащат), след което си позволи да ме хване за ръката и да ме дръпне. Позволи си да отправи към мене обидни реплики и отказа да съобщи името си, което по непонятни за мене причини не беше изписано никъде на униформата му. Касиерките също не по пожелаха да съдействат.
  Надявам се случаят да бъде разгледан и да се вземат съответните мерки, защото такова отношение към клиентите е абсолютно недопустимо.

 • Иванела

  До управителката на Т-Маркет гр. Перник кв.Пашов.Моля изисквайте от вашите служители да носят бадж по време на работа .Моля да им напомните че доброто отношение към клиента е част от служебните им задължения.Служителката Ванеса или девойката с изкуствените мигли редовно да си взима хапчетата и да не заплашва хората с мъжът и полицай само защото искат да разговарят с управител.

 • станимир христав атанасов

  не вярвам че някой ще отговори на жалбата ми но аз съм редовен клиент на техномаркет живея в Свиленград естествено пазарувам от магазина там но преди няколко дни останах ужасно разочарован и това беше с покупките от там на 5 11 2016г закупих фритюрник който струва 80лв сума никак не малка веднъж използван на 11 11 2016 г се включва за работа и изненада не работи отидох в магазина направих рекламация я изненада ще го носим в сервиз какъв срам вместо да си заменят стоката за по лесно я да ви разиграваме това е недопустимо и подигравателно отношение към клиента отвратен съм и едно е сигурно никога повече стока от техномаркет вместо да си пазят клиентите те ги гонят

 • Кирил

  Отново магазина в обеля-2 от половин година не им работи машината за меляне на месо което е лъжа ако не им се работи на тези хора просто да си ходят недружелюбни изобщо под всякаква критика направо съм разочарован от този магазин но миля ако не вземат никакво отношение да стигна по нагоре но дали някой ще ме чуе изобщо незнам

 • Румяна

  Магазин в кв.Връбница до бл.602.
  Винаги,ама винаги на касата незнаят как да маркират артикулите в промоция.винаги ми връщат пари след направено сторно.Да,защото винаги си проверявам кас.бележка!след пазаруване.И кога ще си оправите лентата за поставяне на покупки на касата никога не работи!!!

 • Румяна

  Няма промоционални артикули вече 4.ден от започване на промоцията!5артикула ми трябваха нямаше ги.проблема с доставката бил отнесен на по-високо ниво и се отнасяло за цялата верига.Е що за верига сте?

 • Мария Алфонзова

  Тази вечер, малко след 20 часа, в Т- маркет на ул. Н.Коперник единствената касиерка си позволи да се отнася с мен като с обслужващ персонал. Без да искам с лакът бутнах една от подредените като кула пред касите кутия и чух заповед ВЕДНАГА да я вдигна. Тонът на касиерката беше като на човек на соца, който не осъзнава, че е обслужващ персонал и не може да ми нарежда каквото и да е! Вместо да ми предложи торбичка, при поискване ми каза, че трябва да изчакам следващия клиент да мине. Понеже не се съгласих, извика охраната – Жоро, който пък се зачуди за какво да ме санкционира…! Да се смееш ли, да плачеш ли? Знам, ч е в този магазин има огромно текучество на касиерки, но не съм съгласна да изливат лошото си настроение върху клиентите. Дайте им повече по-големи заплати и изисквайте от тях да се държат подобаващо с клиентите. Повече няма да пазарувам от този магазин, нищо, че е най-близо до мен! 😉

 • Eвгения Лулчева

  Много съм обидена и разочарована от касиерките в обектите в Сухата река и Обеля. Редовно надписват сумите с несъщесвуващи продукти или по скъпи цени,Например вчера купих 5 кг. картофи от 49ст., които вместо 2,50 лв., ми таксуваха 5 лв., дори и бележка не ми дадоха, друг пример е , че ведъж ми таксуваха пиле и патладжани, които дори не съм купила. Дори не се извиниха. Това е голямо безобразие, явно това им е политиката,за да компенсират'“евтините“ си боклуци.Така ,че със сигурност ще загубят клиентите си!

 • Маркова

  Отново магазин в Обеля – Т маркет – нашия съсед :).Когато хората се връщат от работа и е пиков момент в пазаруването, на касите се извиват опашки, които стигат до между щандовете.От възможните 4 каси, работят 2.Ако решите да си купите нещо от витрината за сирене, маслини, колбаси и месо – тя се обслужва от един продавач.Едновременно с това същият зарежда, мери,.., икономия на персонал ли е?