Оплакване Техномаркет 12 Коментари


Тук можете да напишете вашите oплаквания от техномаркет

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

12 мисли относно “Оплакване Техномаркет

 • ели

  Здравейте!Съпругът ми закупи пералня Самсунг на 12/05.С първото и пускане е разбрал че пералнята е смепена.Направил клип и отишъл в магазина.След което след два дена дошли от сервиза за огред.Уговорката беше да ни сменят пералнята все пак е чисто нова със счупени амортесьори е била /или да ни върнат парите.След което след мълчина два дни той се обадил и ву било обяснено ,че трябва да мине ЕДИН МЕСЕЦ.И сега няма пералня и няма пари.В кой век живеем не знам.НЕ СИ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ.

 • Сунай Шабан

  Здравейте днес получих поръчания хладилник с фризер neo с номер 1257616 гр Нови пазар.шофьорът на микробуса казал на съпругата ми че бърза и не мога да изчакам дори направил забележка с висок тон за това че е била сама и поискал пари за смъкването на хладилника.

 • Стефан Манов

  Оплакването ми е към Техномаркет Дупница.Днес 07.05.2018г. посетих магазина във 18.55ч. Магазинът беше затворен и от управителя на магазина ми беше казано, че касата е приключена. Ако не бъркам на магазина работното му време е до 19.00ч. Надявам се, че клиента винаги е прав!

 • Катрин Йосифова

  Оплакването ми е към Техномаркер Сандански. При покупки на стойност около 3 000 лв , получихиме некоректно обслужване, информация за политиката на фирмата относно монтажа и ,това че ако трето страна го извърши ,гаранцията на съответният уред е невалидна ,не ни беше дадена . Когато ни насрочиха час за монтаж на климатик ,се наложи да ги чакам четири часа и половина . Като часът не беше спазен и ми загубиха целия ден . На адреса беше изпратен , екип „монтажисти „- един мъж на около 40 +едно дете на около 13 . Поисках външното тяло на климатика да ми бъде монтиран на прилежащата на терасата стена , при което ми казаха че няма как да стане защото им е малка стълбата , (живеем в къща на 2ри етаж) и просто немогат . Монтираха ми го по тяхна прецена на вътрешната стена на терасата където ми е спалнята . сега по цяла вечер ми бучи точно над главата . А начинът по който е монтиран … просто без коментар …. и си платих 160 .00 лв за монтаж …… Къде подяволите живеем . Когато се отнасяш добре с хората , плащаш си като поп , и се доверяваш , просто си правят подигравка с теб … Ако някой има информация къде е правилното място ,да си подам оплакването , нека ми пише на имейла .

 • Милена

  Незнам дали някой от веригата Техномаркет следи форума,но искам да изкажа свойте оплаквания специално от управителя на Техномаркет-Владимир Вазов.Първо ми е чудно как изобщо е стигнал до управител той няма никакъв представителен вид,ходи като пълен клошар,изпада в нервни кризи,обижда отстрани прави грозно впечатление.Според мен ръководството на магазина трябва да наложи някакви критерий за заемането на такава длъжност.Не може да се отнасяш с хората,който работят там като с роби.Лично на мен ми направи много грозно впечатление като чух как крещи по персонала си и охраната за какъв се мисли.Дано някой от ръководството се сети и го махне.На излизане от магазина се загледах в снимките,който са сложени и пише ние ще ви помогнем не благодаря ако този човек,ще ми помага на име Емил Недялков по добре ще е да го махнат и да сложат човек,който ще има поне малко представителен вид за тази позиция.

 • Албена

  Преди няколко дни ходих в магазина им в Лабиринт-Люлин, за да разгледам перални със сушилни, направи ми впечатление че има повече персонал и охрана отколкото клиенти(всъщност бях само аз и още една жена), когато попитах кой ще ми обърне внимание започнаха да си прехвърлят топката един на друг докато открият кой всъщност може да ми отговори на въпросите(останалите се бяха събрали на групички в различните части на магазина за да си говорят).Накрая дойде едно момче, на което видимо бях развалила рахатлъка и не само че не беше компетентен но се оказа и заядлив, може би осъзнаваше че не може да ми помогне и затова отговаряше с досада и отвращение, което ме отказа на момента да продължавам мъчението си в този магазин и чак сега разбрах защо им е нужна охрана, някой по-здрав от мен със сигурност няма да позволи подобно държание, а ще избие нечии зъби.Днес 17.05.16 имах работа в м-н Лабиринт и реших отново да разгледам, докато чаках мъжът ми да плати на касата.Отидох при климатиците(естествено пак нямаше никой, защото се бяха събрали в ъгъла да си лафят) и след малко се появи едно момче, попита дали може да помогне, попитах го имат ли мобилни климатици и отговорът беше „Що за мобилния телефон ли шъ си го закачаш?“ при което разбрах че тук никога вече няма да ми стъпи кракът, но и ще се погрижа да разкажа тези си преживявания на всеки познат и приятел.

 • Елена

  На 26.06.2016 (вторник следобяд) си купих миксер. Първоначално на описанието пишеше, че има бъркалки за тесто, но в последствие се оказа, че нямало.. Ок, казах няма проблем. Отгоре нямаше мостра, продавачката намери моделът, който искам, извади го от кутия показа ми, че работи, платих го и си тръгнах. По-късно, когато се прибрах, отворих миксера, за да го разгледам и когато го погледнах от долната страна видях, че е износен и по пластмасата има жълти петна и на всичко отгоре, докато го оглеждах, копчето за скоростите изпадна. Вбесих се, че са ми пробутали износена мостра, направих снимка и го пробрах обратно в кутията. На другият ден няман никаква възможност да отида, но на 28.04,2016 (четвъртък) в 9:00 бях в магазина. обясних им всичко, но те ме нападнаха, казаха ми да съм гледала какво купувам, че аз съм го счупила, поисках замяна с нов или парите обратно, отказаха. Трябвало да пращат имейл и ако ми се одобри молбата тогава щяло да има замяна евентуално. казах им,че нямам претенции за фабричен дефект или повреда, а рекламацията ми е, че са ми продали износена мостра и просто искам да получа нов миксер. Казах ми отново да сте гледала какво купувате. (Ама какво означава да съм гледала?!?!?!?. Това да не е магазин за втора употреба?!?!?) На следващата седмица на 04.05.2016г. отидох пак до магазина, за да попитам какво става? Казаха ми, че миксера е изпратенв сервиз за ремонт,ако можели да поправят копчето, щели да ми го дадат същия, ако не щели да го сменят с нов… Знащи излиза, че си давам парите за износен и поправен миксер??? Казах им, че искам или нов или парите, стар миксер не искам… и няма никакво развитие със случая. Поведението на персоналът е неприемливо и нападателно. Управителката не предприе нищо. Обвини ме, че съм счупила миксера и ми заяви, че няма да ми го заменят.
  Мой съвет към всички е да не пазарувате в магазините на Техномаркет, за даизбегнете неприятности. Ав моят случай става въпрос заТехномаркет – Дупница.

 • Елена Автор

  Не пазарувайте от там, за да избегнете неприятности. Пробутват износени електроуреди, които са били мостра и са сабирали прах по рафтовете на магазина дълго време, след това отказват замяна. Вместо да се стремят всеки клиент да се върне отново, те си гонят клиентите.

 • Симон

  Да Ви се оплача от касиер в техномаркет София скай сити на име Марина Календерска служител който не работи помолих да маркира стоката която бях взел а то ми каза да изчакам понеже че се разбира за довечера къде щяла да ходи дакупонясва и да се ….. просто невероятен работник

 • Катя

  На 6-ти Май 2015 посетихме Техномаркет в Свиленград, за да си закупим сешоар Rowenta 1600 W. Цената на продукта беше 32 лв. Когато обаче заявихме нашето желание за покупка, служителят каза, че трябва да провери цената и след справка с компютара ни съобщи, че актуалнтата цена е 34 лв., и че цените се променят постоянно „от горе“ от София.
  А че е незаконно да има несъответстващи цени на етикетите-за това нищо не беше споменато и явно изобщо не са се замислили!

 • Албена Рунева

  Бих искала да изразя възмущението си от техномаркет Европа на Цариградско шосе.В неделя на 3.08.2014г. привечер отидохме със съпруга ми и взехме лаптоп HP от там.За съжаление се оказа бъгав както се казва и не заработи.След няколко дни отдахме отново за да го върнем и заменим.Служителите от отдел Рекламация ни отказаха с мотива че кашона бил смачкан и нямало било да го приемат от HP.Що за подигравка е това и идиотщина.Къде има закон че трябва да се пази кашона и какво общо има той като сме занесли всички необходими документи.Вместо да ни се извинят че са ни продали бъгав компютър те ни разиграват явно нарочно.Това е безумие.

 • Възмутен

  Измина една седмица откакто съм направил поръчка за 6-7 неща от онлайн магазина. Понеже някои са „в ограничено количество“ поръчката се води „запитване“. За 8 дни никой не можа да драсне един ред какво аджеба ще става – щеми пращат ли нещата, има ли ги няма ли ги какво. Писах им едно съобщение с въпрос какво става – никой не ми отговори вече 6 дни. Звънях няколко пъти на тъпия им телефон на потребителя – винаги ми пуска някакъв автомат и чакам някой да вдигне ама никой не вдига. Набутал съм поне 5 лв за нищо понеже звъня от мобилен. В магазина глупавите им и мързеливи служители наред с охранителите и някакви „кредитни консултанти“ дето и те самите нямат идея за какво съществуват там. Имам чувството че съм в някой селски магазин със всякакви произволни хора които не стават за абсолютно нищо да не говорим че нямат никаква култура как да се отнасят към клиентите си. Аз отивам там с една торба пари а те ме карат да съжалявам че съм се опитал да си купя нещо. Е, парите ми ще си отидат при някой който има отношение и манталитет да се грижи за клиентите си и така да просперира. На Техномаркет му пожелавам да остане в забвение…