Оплакване Кауфланд 113 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Кауфланд

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

113 мисли относно “Оплакване Кауфланд

 • Красимира Йорданова

  Намалена по етикет баничка със сирене на 0,59 лв маркираха ми ги по 0,99 лв, за което на следвашия ден отидох да поискам обяснение защо са ми маркирали баничкитр на редовна цена а не на промоционалната, която е на етикета, а те ми казаха че веднага е трябвало да се върна сега нищо не можели да наоравят. Ден за ден имали различни промоции и незнаели вчера дали баничките били по 0,59 лв за да възстановяват сумата. Не съм за сумата а съм за това как лъжат хората.

 • Петя

  Поредното лъжливо намаление в Кауфланд Асеновград. В сектор растения за пореден път се опитаха да излъжат с намалено Конифери микс 9 см. с цена 0,59 лв. , което на касата беше таксувано с редовна цена от 2,09 лв. Слежителката на информация се оправда с проблем в системата, който обаче не съществува с други намалени продукти. Миналата седмица отново се опитаха да излъжат с намалени цветя, явно това е редовна практика в този магазин. От управата на веригата ме увериха, че ще направят проверка на този магазин, но ако изобщо такава има до нейното осъществяване ще продължат да лъжат.

 • Теодоси Петров Тодоров

  Здравейте, може ли да разтоварвате камионите със стока в нормален час след 7до 21,а не в 4-5 сутринта. Неможе да се почива нормално.

 • Ирена Дамянова

  ..Преди 2 седмици служител спря кола натоварена с продукти на сантиметри от мен като ме заплаши и принуди да напусна пьтеката докато избирах мед за да мине тои Всеки пьт на касата прибират 2-3 броя от стоките които сьм избрала и казват че немогат да ми ги продадат..На касите се извьршват множество измами Без мое знание и разрешение се пишат и искат суми които не отговарят на цената в брошурата или тази на етикета в магазина.Служителите на информация нарушават правата ми унижават ме.Карат други хора да ме предреждат докато аз се оплаквам и си искам парите обратно..Има дискриминация на мен ми говорят на ти на други хора на вие с пенсионери и роми вероятно се дьржат по добре аз сам млада и безащитна жена..Обаждах се на потребителския им тел виках управител ефекта е обратен още повече започнаха да ме тероризират следва подаване на жалба..В повечето магазини служителите работят по сьшия начин.Забравих да кажа че ако сьм купила 3 банички на касата отказжат да ги броят не било тяхна работа питат ме дали са 3 и аз трябва да им кажа че са 3 и това са само малка част от оплакванията ми ..за мен това е терор

 • Мая

  Как може е кауфланд софия младост да се чака минимум 15 мин на каса, безумие от 20 каси, работят 4,за пореден път

  • Десислава Николова

   Здравейте!Редовен клиент съм на Кауфланд в София на ул.Резбарска.Вчера докато пазарувах млада двойка беше влезнала в магазина с кучето си.Та искам да попитам разрешено ли е в магазина да се внасят животни.

 • Ярослав

  Свинско роле от НАРОДЕН. Пълен боклук. Какво е свинско роле…? Голям хипермаркет, а продавате боклуци и то за пари

 • Петко Стоянов

  В брошурата Ви извара Олимпус е на промо цена 1.76 лв. но се продава на 2.79 лв.

 • Антоанета Петрова

  Здравейте ! Постоянен и лоялен клиент съм на Кауфланд в Дружба 1. На топлата витрина по-рядко се спирам. Днес обаче купих за обяд агнешка дроб сарма, зеленчуци на плоча и картофено кюфте.
  Заливката на дроб сармата много плътна, дебела за повече грамаж; парчетата дроб имаше по 4 см дълги, огромни. В картофеното кюфте, големи парчета картофи и сирене. Дори и да имат добър вкус, видът не те предлазполага за хранене, отяжда ти се…..

 • Радостина Василева

  Здравейте! Оплакването ми е към служители от Кауфланд гр. КЮСТЕНДИЛ. Днес в късния след обяд посетих магазина Ви за да си закупя нов термос, тъй като имам малко дете и ми е нужен, а старият вече е развален.След преминаване на каса на изхода дама на средна възраст която изпълнява длъжността охрана ми показа служебна карта и ме покани в някаква стая. След като я придружих(учудена), тя ме попита защо съм взела 2 термоса а съм платила 1??!!Казах че съм взела и съм платила 1!Тя обаче продължи да повтаря същото, след което извадих моя стар термос да го види(охлузен не приличащ на нищо), но тя си твърдеше същото. След което я помолих да го отвори за да види че е пълен с топла вода. Тогава се чу нещо като „извинете“.. Дали това би изтрило срама от това ако някой познат е видял как с малко бебе в количка охраната ме води за претърсване в някаква стая.. И как може някой да твърди нещо което не е видял или до гледал. Как се е видяло че слагам 2 термоса в количката а не се е видяло на камерата че единия го свалям от рафт а другият го вадя от количката за да сравня големината. И как и с какво право охрана, ако мога да я нарека такава държи тон и стойка с насмешка пред човек който не е направил нищо нередно?? Бих желала адекватен отговор и действия по въпроса!!!

 • Гергана Морозова

  Продават се предварително разполовени и опаковани ДИНИ, които са затлачени в кал. мръсотии. Правилна ли е тази странна практика от хигиенно/санитарна гледна точка и отговаря ли на определени елементарни изисквания??? Не трябва ли дините предварително да се ИЗМИВАТ, специално тези, които ще се режат и опаковат!?!?

 • Калояна

  Кауфланд Габрово – лоша хигиена и организция на работата. Лош контррол от управителя.

 • Ани

  Здравейте, за първи път за моите 25 г. ми се налага да напиша оплакване срещу някого, но много ме възмути държанието на една от касиерките в магазин Кауфланд в София, бул. „ген. Тотлебен“. Вчера около 19:00 часа въпросната г-жа Антония Христова се държа изключително нагло, арогантно и обвинително защото не сме заявили с моя приятел предварително, че стокато която купуваме е преоценена и намалена на 50% и на нея и се налага да го въвежда наново. Надявам се поне да и бъде направена забележка за държанието, за да не ми се налага повече да пиша оплаквания. Благодаря!

  • Диана Стойнова

   сигнал в Стара Загора продължава да се вършат своеволия на служители. В магазин 1 Магдалена Атанасова е днес дежурен управител.На останалите шоколади по 1 ст е наредила да се дават само по една бройка на човек,а служителите изнасят с кутиите.Това какво е купонна система или…По една буца сирене и разни др такива.Укрита майонеза и се слага етикет, а на регала няма нищо.ЩОМ КАТО СЕ ДАВА ПО ЕДНА БРОЙКА,КОЙ ИЗКУПИ МАЙОНЕЗАТА.в МАГАЗИН 2 ПЪК СЛУЖИТЕЛКАТА С ЕТИКЕТИТЕ НА МЕСАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГИ ДЪРЖИ В ДЖОБА СИ И ЧАКА СИНЪТ ИЛИ МЪЖЪТ СИ ДА ДОЙДАТ И ДА ИЗНАСЯТ ПРОДУКТИТЕ.рАДКА.. НА ИНФОРМАЦИЯ/ОТ КОЯТО СЕ ОПЛАКВАМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ/ крие етикетите за намаленията от 1 ст. и ги дава на външните заредителки да вземат стоката и да си я поделят.Управителите нищо не чули,нищо не разбрали.Обслужване по български в немски магазин .

 • Добромир Борисов

  Здравейте.Днес около 18:00 часа запореден път ми се наложи да стоя на щанда за месо без да има кой да ме обслужи. На самия щанд има двама от обслужващият персонал който стоятха единият при колбасите другият в края при пилешките бутчета. Бях много кратно пререден от пазаруващи които пазаруваха от техните витрини.Наложисе да повдигна въпроса кой точно трябва да ме обслужи.При което нагло ми отговори продавача от към пилешките бутчета че той отговария за щанда. След като се постара да изчакам и тукущо наредилите се за пилешки бутчета бях обслужен и аз. Не допустимо е в час пик на щандовете за месо да нямате персонал. Напълно разбирам продавачите че са супер изнервени ттъй като едва смогват. Но техният негатив се струпва върху нас копувачите. И това да чакам 25 минути за четри паржоли и 4 шишчета просто е смешно. Впрочем за пореден път идвам поради реклама в весника на която е попаднала женами а именно промоция за шишчета които бяха свършили и то как няма да свършат като на малкия хладилен щанд е имало само 3 броя. Като цяло съм разочарован от обслужването в кауфланд Младост 3. Някак не е нормално и ма касата лелката да не знае как да маркира стрек бира от тези 5+1 и да ми маркира 6 по оделно. Касовата белешка изглежда като лабиринт със събиране и изваждане на бира. Надявам се управитела на тази верига да бъде смъмрен защото негова е отговорноста да си ръководи персонала!

 • Пенка Чипова, теефон за връзка - 08772201014

  Здравейте! За втори път се налага да правя оплакване от Кауфланд Казанлък-верига магазини, която предпочитам пред останалите.Ето каква е ситуацията днес.Бях доста изненадана, че шампоан Schauma против пърхот е на промоция 0.89 лв. Направих запитване на информация какъв е срокът на годност, тъй като от опаковката не може да се разбере.Около половин час не можаха да ми отговорят, намеси се и управителят, който намери някакъв отговор. Реших пак да проверя други опаковки на шампоана, но цената вече беше махната. На касата се оказа, че се таксува 2.89 лв. Желанието ми е да обясните този странен казус! Очаквам отговора, преди да се обърна към Комисията за защита на потребителите. Благодаря!

 • Роси

  Бонбоните бяха на промоция эт четвъртък.Ако дойдете в понеделник няма как да си ги купите на по-ниска цена.Господа само роптаете,а утре пак пазарувате в Кауфланд.

 • Общинар

  В кауфланд в Дупница в брошурата има промоция на бонбони мерси а всъщност се предлагат на стандартна цена и още много другу продукти ще ги излъжем да доидат да ни прават оборот за други неща преди седмица свински флеики меришеха и лепкаха

 • Била дворец на спорта варна

  Двореца на спорта на касите русата надутата не поздравяваващата, надутата, пенсионерката, не информиращата клиентите ви за смяна набила карта за нови еу правила , гонещата ви по 100 клиента на смяна да изчезне бързо доколкото позволява закона. Или оставате без мен .

 • Александър

  Закупих за Великден Агнешко 1 кг разфасовка в тарелка. Когато го отворихме миришеше ужасно . Продали са ни развалено месо

  • Роси

   Здравей Саше!Нали не очакваш агнето да мерише на Шанел.Ти прочете ли срока на годност върху тарелката?

 • Емил

  Днес си купихме от Кауфланд в София на бул. Тотлебен -кривата река,прясна риба пъстърва .Видимо няма призница на лош продукт, изпекофме си я във фолио,след като се изпече и отворихме фолиото напрово се отвратихме.Пъстърва а мирише на блато ,само аз имах смелоста дя опитам,по ужасна риба небях ял,ужасен вкус с дъх на тиня .Изхвърлихме я.Поздрави на хирата, които са отглеждали рибата,и поздрави на Кауфланд ,че са търсили от най-евтиния търговец ,да заредят от най-нискокачествения продукт за да изкарат мн. Кинти. Да живее БГ-то и качествения контрол в/у храните

  • Роси

   Здравей Емиле!Малко несериозно се отнасям към твоите претенции имайки предвит неграмотния начин по който си писал.Между другото ако не ти харесва продуктите от Кауфланд просто не пазарувай от там.

   • na rosi preitelq

    za posito kauflanada
    vsichki razbraxme che ste sluzitel na tazi smradliva veriga koiato prodava stoki sus smnitelno kachestvo na senata kolkoto sa restorant

   • Н

    Вие пък Роси , забелязах колко „грамотно“ пишете!
    Само малък пример: къде са Ви научили да членувате главно име?! Пък да те говорим за нивото Ви на компетентност при отговор към клиенти.

 • Иванова

  Възстановете приятния Кауфланд.
  Сринали сте дом.потреби галантерия и книжарници!

 • Мария

  Омръзна ми да купувам продукти от „прясната“ витрина на Кауфланд. Прибирам се вкъщи и осъзнавам че салама/чирозото/суримите/салатата или каквото съм взела НЕ е годно за ядене от хора!!! И то дори на момента. Не след 2 дни. Изсъхнали спаружени сурими, които отново ще хвърляв боклука. 4лв за това, което дори котката ми не иска да яде. То на пръв поглед се виждат че са им изсъхнали и с изтекъл срод на годност 80% от продуктите им в тази „свежа“ витрина.

  • Роси

   Мария мой съвет е да престанеш да купуваш намалени продукти.Извинявяй,но щом искаш евтиничко-нямаш претенции.

 • Иван Иванов

  масово се гонят хора на ръководни постове в централен склад с.Стряма.принождавани да напуснат по тяхно искане или заплашвани с дисциплинарно уволнение. Всички изгонени никаде не са подали предизвестия за напускане.Моля проверете ,защото на тяхно място се поставят поставини лица близки до г-Димитров за да си прави (далавери) и всичко е мазало и никва организираност в склада.Оплакване от дистрибутол в кауфлан

 • Роси

  Тук пише,че оплакването е стъпка към промяна!Обръщам се към всички служители на Кауфланд от цяла България.Призовавам ви да кажем НЕ на страха и да си оправим условията на работното място.Според мен освем робски вериги няма друго което да изгубим.Силни сме когато сме заедно.Една птичка пролет не прави.Поздрави от Перник!

  • Тони

   Hадявам се и някой от началниците на тези всичи фирми да четат ако изобщо ги интересува да си подобрят обслужването и работната среда на персонала.Така и клиентите ще са по доволни.

 • Роси

  Здравей Светльо.Стана ми много мило като прочетох написаното от теб.Аз съм служител на Кауфланд и ми омръзна да работя за такива хора.Боговете искат един служител да работи като за двама.Също така трябва да бъдем мултифункционални.Аз съм служител от витрина и сутрин трябва да си напълня витрината да си стоваря стоката и съответно да я подредя в камерата.После мога да ида на плод и зеленчук да помогна на колежката.След като приключа може да заредя витрините за самообслужване и за почивка да заредя хляб.Светльо ти не виждаш служители в търговска зала,защото те са и касиери.Пълен абсурт и огромен ужас за клиенти и персонал.

 • Ваш редовен клиент Светльо Витков.

  Здравейте,не зная дали някой чете болките на клиенти и служители-все пак всички сме данъкоплатци на милата ни родина!Управлението на филиалите Кауфланд е малко отражение на манталитета и садизма на управляващите ,, богоизбрани“ и се изживяват по същия начин.Има изключения ,разбира се-но като цяло ,какъвто управителя такива и заместниите му.Прави ми впечатление че ако клиента се нуждае от служител на филиала,е все по трудно да намериш???Работят само хора с бели престилки или цивилни с баджове-те обаче са представители на външни фирми и не са запознати с информация за други артикули.Тези хипермаркети само на хората от фирмите ли разчитат- едни женици с пот на челата,теглят палета по високи от тях-а гледката от страни е сърцераздирателна повярвайте ми!!!Винаги помагам,а за моя радост съм виждал и др. клиенти да бутат палетата отзад/явно има все още съпричастност в тоя народ/.Абе не ми пречи да помагам докато едни момченца,във сини ризки се правят на разсеяни.Даже съм доволен че съм помогнал/нещо добро дъм направил/.Ама аджебъ със колко персонал и каква техника работи Кауфланд Хаджи Димитър??????

 • Роси

  Хора не започвайте работа в Кауфланд!!!Ненормални условия и мизерни заплати.

 • Веселина Димитрова

  Здравейте!
  Днес, на обяд ми се наложи да напазарувам не малко неща в Кауфланд Ямбол на Каса №007/0118 и сега след като си погледнах касовата бележка видях, че съм била излъгана и на касата касиерката ми е надписала три банички в повече да платя. Как може така да си позволяват да лъжат хората?
  С тези малки заплати се чудем как да преживяваме, не съм за 1.47, но защо трябва да ме лъжат?

 • Роза Кръстева

  Телепол Шумен, охрана на Кауфланд Шумен превишава правата си. Служителите му в магазина, можете да ги видите и с просто око. Те са между Вас и се отличават контрастно от пазаруващия клиент. „Амбициозни“, досадни, елементарни. Време е ръководството на Кауфланд да се съобрази с охранителната фирма която наема и се вслуша в оплакванията на купувачите.

 • Роси

  Оплаквания,оплаквания,а чете ли ги някой?На никой не му пука за нищо!!!!!!!!!!!!!!!

 • Роси

  Пешо не издържаме вече на този напън.Нормален ли си да ни мъчиш така.Ще си потърся правата.Дошла съм на работа в Кауфланд а все едно ме изнасилваш всеки ден.Срамота.

 • Петя Карагитлиева

  Здравейте,
  Бих искала да изразя възмущението си от магазина ви в Овча купел. Днес на 23.10.2017 в 18.10ч, се опитах да пазарувам. В целият магазин е някакъв абсолютен хаос сякаш си на битак, а не в хранителен магазин. На голяма част от артикулите етикетите изобщо не бяха адекватни. Закупих цвете в саксия. От рафта от които го взех цената беше 3.99лв но на касата се оказа 5.99лв. Касиерката ми каза да отида на информация и да направя справка. Отидох там обясних за какво съм дошла, но заф щанда седеше една дебилна госпожа която само го погледна и ми каза да 5.99 или 6.99лв струва. И аз изказах възмущението си за хаоса които цари, през цялото време в което говорех тя си попълваше нещо и накрая дори нищо не каза. Доста неадекватен персонал.

 • Красимира

  До Мария Георгиева.Здравейте пише Ви служител от така наречената от вас студена витрина.Искам да споделя с вас,че управниците ми желаят на витрина да работят по три или най-много по четири жени.Понякога и на мен ми се е случвало не умишлено да прескоча някой клиент.За съжаление аз не успявам да проследа кой е на ред,защото хората не се редят в една опашка.Всички застават където има проука и поръчват в един глас.За мое огромно съжаление политиката на Кауфланд е грешна,хората пред витрина нямат култура на нормално пазаруване и в крайна сметка го отнасяме ние-най-нишите.

 • Мария Георгиева

  Днес ми се наложи да чакам безрезултатно около 10 минути пред студената витрина.След като дойде нашият ред бяхме демонстративно пропуснати от служителката.Същата продължаваше да си обслужва клиентите на принципа на симпатията. Така след безрезултатно чакане и с бебе в количката,ние така и не успяхме да закупим желаната стока. Поздравления за Кауфланд Бургас, ул. „Янко Комитов“. Недопустимо отношение,особено когато си с бебе

 • Веселина Иванова

  Здравейте!
  Бих искала да насоча вниманието ви към персонала, който всъщност е лицето на вашата фирма,примерът и добрият имидж който се стремите да имате. Днес, както почити всеки ден, реших да мина през любимият си магазин за да си напазарувам някои неща. По принцип нямам чести проблеми при посещенията си в магазина ви в Габрово (като изключим няколко грешни етикета), но не за първи път попадам на ситуация, която малко ме смути и ме накара да се почувствам неприятно. Някакъв мъж на средна възраст не много висок с чуплива тъмна коса и висящ на врата бадж, предполагам някакъв ръководен кадър, защото се отличаваше по облекло, но не съм го виждала често в магазина, нападна с викове момичето което обслужва на входа на магазина при рафтовете за багаж, която също е служител на тази верига. Този човек привика момичето и я притика в някаква стаичка там до рафтовете за багаж. Няколко минути по късно я видях че излезе много разстроена и видимо уплашена. Това и мен ме притесни честно казано. Незнам какъв е този господин и какво изисква неговата работа, но ми направи много лошо впечатление и станах неволен свидетел на това. Не ми се случва за първи път да виждам някой шеф как се овиква на персонала, но не мисля че това е начинът и смея да твърдя, че явно не се обръща внимание на това, което значи че се толерира. Освен, че създаде лошо впечатление у мен, аз не мисля че някой може да унижава пред другите така някого и да го тъпче насила някъде без негово съгласие. Аз като майка на дъщеря съм възмутена от поведението на този господин и мисля, че трябва да не се толерират подобни прояви! До сега не съм се уплаквала за нищо, но за това неможах да се стърпя. Чувал съм че Калфлана е с лоша репутация на трудовият пазар, но не предполагах, че някой гради този имидж, все си мислех че хората преувеличават. Надявам се това да се вземе под внимание и да стигне където е необходимо. Почити всеки ден съм в този магазин и с малко изключения мога да кажа, че хората които ни обслужват са добри и отзивчиви и макар и да не съм писала похвали не мисля че някой заслужава това. Радвам се че дъщеря ми не започна работа в този магазин, но чак сега го разбирам.

 • Tcvetelına Petkova

  Zdraveıte* az sam redovna klıentka na vashata verıga.dnes kakto vsqka sedmıca otıdohme da sı pazaruvame kupıhme sı svınskı gardı na tcena 8.89 leva za kılogram ı kogato se prebrahme ı reshıhme da gı slojım na ckarata se okazaha svınskı gardı s koja e tova za purvı put mı se sluchva ı sam mnogo razocharovana prosto e nekorektno ot vasha strana da prodavate gardı s koja za 8.89

 • Маргарита

  До господин Петър Николов.Пепи защо искаш да изгониш и малкото съвестни служители които Ви останаха.Аз предполагам,че в момента е пълна загуба на време да си пиша защото едва ли някой чете или го интересува моето мнение.Пепи пазара има вече глад за служители,но вие не сте притеснен.Правите си гавра с пълна сила,но в един момент дори и да увеличите заплатите няма да има идиоти които да работят.Искате три жени да въртят цялата витрина-да ама не.Злоупотребявате с нашето търпение защото здраво ми писва новите ви тъпи правила.Омръзна ми да пиша защото никой няма да го прочете.

 • Маргарита

  Искам да напиша оплакване срещу всички вишестоящи управници на Кауфланд.Спрете с тази гавра към вашите служители.Графиците се пишат с много малко хора на смяна а вашата логика за колкото по-малко толкова по-голяма организация и по-добре свършена работа е пълна глупост.Трима служители на витрина освем да провокират нервите на чакащите клиенти друго няма да свършат.Как се работи така?Това е пълен абсурд.Хората с право се сърдят но каква е моята вина че сме само три и безкрайно уморени.Кога мога да обслужа всички витрината да ми е пълна и да съм усмихваща и добра.Не затривайте тази верига и разберете че работа се върши с хора.Омръзна ми заради вас хората пастоянно да се карат с нас.Капваме от умора и се отегляме с болнични или по-добрия вариант с нова работа една по една.Направете така че да си служител на Кауфланд е чест и привилегия.

 • Красимира Стоева

  Възмутена съм от отношението на касиерката от Кауфланд Кюстендил -АНЕТА ГЕОРГИЕВА.НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ??????

 • Стефан Манов

  Анета Георгиева е с психично заболяване.Алтавия и поглед и неадекватност се дължът на умствена изостаналост.В рода и има Луди….Тя няма средно образование.Кой я е назначил на каса в Кауфланд Кюстендил????

 • Ангел Кръстев

  Онова говедо Анета Георгиева от Кауфланд Кюстендил продължава да тегнее на персонал иклиенти.Това нелепо недоразумение някой го държи-с фалшива диплома за средно образование…Ехаааа

 • Анонимко

  Днес 14.02.2017г. около 9.00 пазарувах в Кауфланд, Дупница . Когато след касите ме спря управителката и ми поиска касовата бележка.Сравни продуктите в количката с продуктите в касовата бележка ,през това време дойде охраната и веднага след това почнаха и въпросите .Като лоялен и редовен клиент, който харчи голяма сума пари всеки път не очаквах, дори не предполагах че може да се стигне до такава ситуация.След преживяното унижение ме изгубиха като клиент. И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ПРОДУКТ КОЙТО РАЗГЛЕЖДАХ,ОСТАВИХ, С НАМЕРЕНИЕ ДА ВЗЕМА ПРИ СЛЕДВАЩОТО МИ ПОСЕЩЕНИЕ.Но уви такова няма да има.Това,че изчезват продукти/ може би когато е по натоварено/ не означава че трябва да унижаваме редовни клиенти които предпочитат да пазаруват в сутрешните по ненатоварени часове.Това че съм отишла неглиже до магазина рано, не означава че съм влязла там с намерение да открадна нещо!Съжалявам,но не може така!Да наблюдават по внимателно,за да хващат тези които наистина го правят!!!
  Надявам се оплакванията които пишем да бъдат прочитани!!!

  ПС: Управителката успя да ми развали празника рано,рано.Но по късно като ми премина малко си помислих: Може би, някой я беше пренебрегнал рано,рано на този ден и тя естествено трябваше да си го изкара на някой.Да ама не.Не им завиждам на подчинените и……….Весел и приятен ден от мен!

 • МАРИЕТА АНДОНОВА

  ОПЛАКВАНЕ ОТ КАУФЛАНД БУРГАС на бул.“Я.КОМИТОВ“ ОТ 12.02.2017Г. ОКОЛО 12Ч. НА ОБЯД : 1.СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ВИТРИНИТЕ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СИ ПОЗВОЛЯВАХА КОМЕНТАРИ, КОЙТО НИЕ КЛИЕНТИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЧУВАМЕ! 2. КОГАТО МАРКИРАТ ЦЕНАТА НА ПРОДУКТА НА ВЕЗНАТА/КАНТАР ГОВОРЯТ ПОМЕЖДУ СИ И МАРГИРАТ ГРЕШНИ ЦЕНИ! 2. КОГАТО КЛИЕНТ ПОИСКА НЕЩО ДА ВИДИ И ИЛИ ДА МУ СЕ ОБЯСНИ ТЕ НЕ ГО ПРАВЯТ ЛЮБЕЗНО И С УСМИВКА, А СЕ КАРАТ НА КЛИЕНТА,КОЙТО ОСТАВЯ ПАРИТЕ СИ В МАГАЗИНА!

 • Виолета Димитрова

  Днес 22.01.2017 год. (неделя) около 11 часа пазарувах в Кауфланд. След като платих, две госпожи от охраната на Кауфланд застанаха пред мен с някакво подчертано самочувствие и ме накараха да вляза в затвореното помещение. Поискаха касовата бележка. Казаха ми, че са маркирани 3 крушки и да извадя от дамската си чанта четвъртата. Отговорих им, че това е само кутия (съпругът ми я даде, за да купя от тях). На входа я бях показала и ми сложиха стикерче. Когато го видяха ми казаха, че са видяли на монитора как я прибирам в чантата. Питам ги как не са видяли, когато я изкарвам и сравнявам с другите. Когато излизах ме видяха познати, които ме помислиха за „крадла“. Можете ли да си представите какво унижение преживях. Не е моя работа, но е добре да обучите охранителките си, за да знаят как да се представят и как да се държат с клиентите. Надявам се да обърнете внимание на тези охранителки от Кауфланд -Хасково.

 • Христо Борисов

  Днес за пореден път ме преджобиха и дори СЪБЛЯКОХА в лайняния Кауфланд-били се съмнявали че съм ги крадял,но не само аз ами и други хора също претърсваха

 • ЕЛЕНА

  С възмущение искам да се оплача за отношението на охраната за видео наблюдение в Кауфланд Карлово.Бях обвинена в кражба на стока,която дори не бях докосвала. След тази гавра дори не се извиниха,а презрително ми се усмихваха.След това потърсих съдействие от управителя,но единствено ми отговори,че това е пловдивска фирма.Това се случи на 08.12.2016 година.Наистина ли е тук правилното място?

 • Теодора Христова

  Защо цената на бананите от брошурата не отговаря на цената в магазина

 • Тони

  цените на чуждите продукти в голяма част от случаите са по ниски от българските. Правят дъмпинг докато фалират българските производители купуват им марките и след това си вдигат цените. Много скоро ще си куваме само продукти произведени в германия или някъде в европа а нашите производители няма да съществуват .

 • Цвета Телчарова

  Току що бях глобена 50лв в Кауфланд Сандански поради неволно задържане на торбичките. Моля, разгледайте и отменете глобата, поради факта че съм Ви верен клиент през последните години. Можете да сверите покупките за хиляди левове направени от мен на ЕИК200867726 ,където съм управител.

 • Angela Simova

  Здравейте! Искам да се оплача от една касиерка на име Петя Ангелова,която работи в Кауфланд в град Враца. Тази жена се държи направо отвратително с клиентите. Непрекъснато е сърдита,намръщена,постоянно прави забележки на клиентите,на някои даже се кара доста грубо. Въобще не е любезна и вежлива с клиентите и затова аз се стремя да я избягвам,когато се насоча към касите в Кауфланд Враца.

 • Валентин Петров

  Тази Анета Георгиева изобщо не трябва да я търпят в Кауфланд Кюстендил.Дотам ли са попаднали че да се излагат така.

 • Валентин Петров

  Е,аз като се оплакал на управителните лично-какво се промени.Тая кариера като ме види по Кюстендил… САМО ДЕТО БОЙ ОЩЕ НЕ СЪМ ЯЛ.Толкова е несъвместимо това същество с работата която върши!

 • Стоян Илиев

  Нежелая да коментирам персонала в Кюстендил.Просто съм се отвратил.

 • Светла Василева и Оля Славчева

  Абсолютно вярно е всичкп казано за Анета Георгиева,даже бся е смекчено.Това същество буквслно ни подлуди.Валят оплакваноята от нея,обсче я държът.Защо,само можем да гадаем.

 • венета йорданова-христова

  Не. Това е просто недопустимо.да плач ли-да се смея ли….Видях оплакването на семейство Метоьиеви и направо се втрещих.Същото впечатление имам и аз и мои близки от това лице.Анета Георгиева не е за пред хора,особено на такава позиция че цял град да я гледа….Много пъти се е държала по селски с клиентите.Страшно лошо впечатление прави.Мърлява и разсеяна.Говори си с касиерите зад гърба и и се хили истерично.Подсмихва се на клиентите и се държи нагло.Толкова ли няма млади хора които да се назначат вместо такива несъвместими с тази позиция хора?

 • Красимир и Силвия Методиеви -Кюстендил,Герена,бл.46ап.24

  Искаме да изкажем възмущението си от вида и отношението към клие нтите от страна на касиерката в Кауфланд Кюстендил-Анета Георгиева.Има направо неподходящ външен вид-нечистоплътна,с огромни кръгове под очите и недоспал вид.Никога не е в час.Мотае се и оглежда хората.Бърка много кодовете.Държи се нагло.При направена забележка се охили нагло.Ужас!

 • Nana Noeva

  Искам да се оплача от безобразното обслужване на някои служителки на витрината с обслужване в Кауфланд в град Враца. Ще ви кажа и имената им,защото успях да ги прочета на табелите,които носят на дрехите си. И така тези служителки са: Веселка Ерменкова,Людмила Тодорова,Емилия Димитрова и Венета Владимирова. Та тези служителки се отнасят много грубо към клиентите,когато ги попиташ за някакъв съветm,примерно какво да си купиш те ти отговарят или с мълчание или с израза“оправяйте се сами“. Също така,когато искам да опитам нещо от продуктите,те се правят,че не ме чуват. Освен това обслужват клиентите толкова бавно,че имам чувството,че ще заспят зад витрината.

 • Галина Иванова Костадинова

  разнос на весници в дома на един адрес живеем две семейства ,предната разносвачка ни оставаше по два весника , а сега е друга от близо година ни оставя по един няколко пьти и казвах ме но тя все по един оставя . Идва жена да ни пита дали ни носят весник и на нея казахме тя каза , че ще ни оставят по два , а тази разносвачка все по един ни оставя, сьседите също са две семейства и на тях оставяше по един , но сега оставя по два , а на на нас все по един оставя. Ние постоянно пазарим от вашия магазин а има баби , които живеят сами и даже не знаят входа на магазина но на тя оставя весници просто сме възмотени !

 • Мартин

  Здравейте, имам оплакване от касиер Самоковлиева от град София, Кв. Овча купел, ул. Кукуряк 3. Оплакването ми е, че тази жена беше твърде нелюбезна както с мен, така и с останалите хора. Когато вече беше мой ред на касата аз поздравих жената с „Добър ден“, нейният отговор беше мълчание… след което си платих сметката и отново и каза „Приятен ден“, очаквах поне тогава отговор от нея, но отново само мълчание… Също така не получих листовка от която може да се спечелят най-различни неща ! Благодаря ! 🙂

 • Светлин Кунчев

  Закупихме си кьопаво от витрината на Кауфланд Плевен. В къщи усетихме, че има ужасна миризма и вкус, беше направено от кисели патладжани и чушки от консерва. Изхвърлихме го беше ужасно. Как може да продават такива боклуци, и снежанката им е отвратителна.

 • Ренета Жекова

  В сряда си закупих свински врат и прясно мляко. Представете си приятното усещане което получих,когато опитах врата и той ми залепна за езика-стар,лепнещ. От своя страна днес си отварям прясното мляко марка – Кауфланд,топля го в микровълновата на минута и си го изкарах направо заквасено! Просто се чудя заслужава ли си за отидя и да им ги изсипя на ивформацията?

 • dimi Kolev

  prusnah si edin parfum na rukata da widia kak mirishe i me prinudiha da go kupia.
  kaufland klon dobri4 . Absolutni mizernici . Prokulnawam wi da falirate dano !!!!

 • Катерина Стефанова Стоянова

  В брошурата която е до 29.11.2015 има показани превръзки а стойност 0.97 ст отивам на рафта са изложени освен показаните във вестника превръзки като на същата цена и пак на същата фирма Herbal Bella 12 броя обяче,а другите 10 и тези са сложени там сякаш ите влизат в промоцията и напълно възможно човек да си помисли ,че са защото за тях няма тикет няма ги отбелязани никъде ,но се оказва ,че те с на друга цена,разбирам на касата ,1.99 ,това се случва за втори път пак с превръзки няма ги като артикул няма отбелязана цена и тази на информацията неиска да ме срещне с някой да му покажа къде бъркат да се поучат ,а казва ще му предам утре ще ида да проверя ,искам да се наблегне да няма такива несъответствия и да се отразява нашето гражданско мнение!

 • Светла Иванова

  Днес си купих сирене на намаление,мисля че беше
  5.90, а като се прибрах се оказа че са ми го маркирали като кашкавал от 12.90. И така за една бучка сиренце от 6лв.се оказа че съм платила 13лв. Знам,че грешката е и моя ,но и служителите трябва да внимават повече.

 • Ивелина Абрашева

  От един месец търся да си закупя прословутите детски албуми за залепяне на стикери- е така и не ме угря.Моето дете ме изнудваше постоянно да ходим да пазаруваме от тях за да получим стикери от касата.От един месец почети през два дни съм проверявала за албум и не успях да купя.Не стига че се плаща но и го няма

 • Весела Стефанова

  Уважавам марката Кауфланд и винаги с удоволствие съм пазарувала в магазините и в Кюстендил и Благоевград. Хипермаркетът „Кауфланд“ в Дупница, обаче,не функционира на нужното ниво. Пред щандовете с месо, колбаси, сирена и особено със салати се чака прекалено дълго. Хората се изнервят и стават пререкания. Това е така,защото непрекъснато виждам хора от персонала да пушат на пейката пред магазина. Днес към 13 ч.там бяха десетина девойки, начело с управителката/с цигара в ръка/ Вече три пъти се налага да ми връщат пари, поради несъответствие между цената на етикета и калкулираната. Единствено добре работят служителите на касите и информацията. Моля, вдемете нужните мерки , за да се подържа традиционно доброто ниво на „Кауфланд“

 • В.

  Не съм доволна от момичетата на топлата витрина – нови са, нещата са недоизпечени…

 • Илиян Трифонов

  искам незабавен отговор !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! заЩОООО луканката На Тандем се предлага нарязана СЪС ПАКОВКАТА-ЧЕРВОТО В кАУФЛАНД ДРИЖБА
  КУПИЛ СЪМ ДНЕС 290 гр и утра ще отида в защита потребителя с касовия бон
  и ще им предоставим поредната глупост от неграмотни хора

 • Ивайло Иванов

  Точно както описаното от г-жа Владислава Лазарова на 05/07/2015 at 09:49, и на мен ми се случи същото унизително и крайно обидно нещо.
  Описани са и други потобни случаи от началото на тази година.
  На 11.07.2015г. около 15-15:30 часа посетих със съпругата ми магазина на въпросната верига в Овча Купел 2.
  Буквално на метри от касата преди да стигнем дори до информацията, ни пресрещнаха два странни субекта, представяйки се за охрана в магазина. Нито униформи, нита баджове на дрехите. Жената (и младежа) показаха от личните си чантички някакви карти, на които нито може да се познае какво пише, нито да се разбере за какво са, но пък надлеждно на картите бяха навили връзките за носене на врата, но не си мислете, че въпросните връзки не покриваха вероятните надписи на картите.
  Помолиха за проверка на касовата бележка и закупените стоки. След като явно не откриха на касовата бележка, това което търсеха, а и в количката го нямаше, бях помолен да ги последвам в помещение до тоалетните. Въпросното помещение няма смисъл да описвам (тясно, доволно мръсно и задушно). Аз и жена ми с количката се свряхме някак във въпросното помещение. След нас се намърдаха освен двата странни субекта, които ме спряха и още едно лице (младеж), което не ни удостои с представяне. Просто запълваше пространството в и без това тясното помещение.
  Беше ми заявено от първия младеж, че на камерите ме имало записан, как прибирам някакво парфюмче ? ! Поискаха да проверят личния ни багаж. И след като отново явно не намериха въпросното „взето от мен парфюмче“ в личния ни багаж, се започнаха въпроси от вида: „къде съм оставил парфюмчето“, „ама как така съм се отказал от стока и съм я оставил някъде“.
  Е тогава след като осъзнах, че не ми правят скрита камера, а си „намирисва“ на постановка, го „захапах“ въпросния субект, защо не викат полицейски патрул. И след като меко казано ме обвинява в кражба, да ми покажат записа да видя как точно съм го взел въпросното парфюмче. Заявих, че съм съгласен да направим опис на стоката в количката, да ме претърсят мен и жена ми, както личния багаж, но държа да видя на записа какво точно съм направил.
  Жената два пъти излиза и влиза от помещението. Младежа неможа да се свърже с колегите от наблюдението, но ми заяви, че клиентите не може да гледат записите направени в магазина. Но продължи да твърди, че ме има на запис как взимам въпросното „парфюмче“. След поредното обвинение за парфюмчето заявих, че искам да видя записа или да не ме обвиняват в нещо, което не съм направил. Заявих, че очаквам да извикат полицейски патрул (въпросните субекти нямат законно право да ме претърсват). И след третото излизане на жената от помещението, младежа получи телефонно повикване. След това заяви, че е станала грешка и ние изобщо не сме били въпросната двойка, която трябвало да проверят.
  Вече едва се сдържах. Доста рязко заявих, че съм приключил с тяхната верига и повече не желая да коментирам с никого от тях ситуацията.
  Незнам какво казаха на младежа, но се опита да покрие гнусната ситуация, като предложи да съм пуснел жалба.
  След като престоях 10-тина минути във въпросното помещение подложен на унизителни за мен въпроси и ситуация, реших за себе си, че повече няма да съм клиент на веригата. Жена ми е на същото мнение.
  Съвсем сериозно заявявам и обръщам внимание и на други потребители на веригата Кауфланд, да се замислят дали да пазаруват. Въпреки неколкократните случаи в последната година, които чувам от различни хора, си мислех, че нещо преувеличават всички. Но . . .
  След като ми се случи и на мен. Е няма какво да се съмнявам. Отвратително, унизително положение, в което те поставят не подлежи на коментар. Явно някой си е повярвал в повече и се изявява и/или принуждава служители да си вярват, че са „пазителите на галактиката“. И моля, не ме разбирайте погрешно ! Сигурен съм, че се краде от големите вериги. Но да ме обвиняват, след като не са сигурни, а някой задрямал пред монитора не може да разпознае кого е проследил. Е това показва качеството на обслужването. А грижата за клиента направо е мираж.
  А Вие си преценете дали да пазарувате и от къде !

 • Владислава Лазарова

  Добър ден, ако този случай не касаеше майка ми, бих го подминала с презрение, защото не е нито първият, нито последният като проява на грубо отношение към хората в България. Но когато 60-годишната ми майка, която от отварянето на въпросния магазин пазарува в него ежедневно, оставайки средно по 50 лева се прибере у дома разплакана, унизена и с треперещи от гняв ръце, мой дълг е да я защитя. Морално!
  Днес, 7 май, около 12,00 часа, напускайки касите на „Кауфланд“ в „Дружба“-1 тя е спряна от двама души, които се представят за охрана. Без да й дадат обяснение за случващото се, те я вкарват в някакъв коридор и започват да я претърсват като престъпник. Карат я да си извади всичко от джобовете и разкривят ПРИЧИНАТА ЗА НЕЙНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – БЯЛО ЛИСТЧЕ, НА КОЕТО Е НАПИСАЛА ПОКУПКИТЕ СИ, ЗА ДА НЕ ЗАБРАВИ НЕЩО.
  „Е, може би сме се объркали с това листче, което прибрахте в джоба си.“ Това е единственото, което тези „мъжкари“ изричат преди да я подминат като куче и без да отговорят на молбата й поне да се легитимират. ИЗВИНЕНИЕ – НЯМА. Защо да има? На „Кауфланд“ очевидно клиентите не са им скъпи. Утре като въпросната набедена за крадла жена отиде да пазарува другаде, оборотът им няма да пострада!
  Върнах се магазина заедно с майка ми. Получих съдействие от управителя на смяна – симпатичен млад мъж, на име Станислав. Той повика въпросните „охранители“. Какво да ви кажа, жалка картинка. Приличаха на играчи на сварка от пазара. БЕЗ УНИФОРМА, БЕЗ ОТЛИЧИТЕЛЕН ЗНАК НА ФИРМАТА, ЗА КОЯТО РАБОТЯТ. С АНЦУНЗИ И ПУЛОВЕРИ!!!
  По-тъжно бе поведението им. Единият от тях излъга, че се е извинил, а другият се хилеше срещу все още разплаканата ми майка и й каза: „Извинявайте, мило другарче, повече така няма да правя.“
  ПОБЕСНЯХ… Попитах го дали ще му е все така смешно, ако се върна с екип на БНТ, където работя и му завра собственоръчно микрофона под наглата физиономия? Дали тогава пак би отговорил така нагло? Дали щеше да му е все така смешно на него, на колегите му, на ръководството на магазина, което очевидно щеше да потъне вдън земята от срам, защото на управителя меко казано му беше неудобно от разиграващата се под носа му грозна сцена? Накарах и двамата „шушляци“ да се извинят на майка ми, макар да съм наясно, че не го направиха от сърце и защото осъзнаха, че когато допускат грешка, ТРЯБВА ДА ИМАТ ГЪЗ ДА СЕ ИЗВИНЯТ..
  Моля ви, нека закупим униформи на въпросните момчета от охранителната фирма. Лично ще спонсорирам подобна благородна акция, за да имат те поне вид на сериозни хора на работа, а това, че нямат елементарно възпитание и култура, за това никой от нас не е виновен! Мога да продължа да ровя в този отвратителен случай, но не виждам смисъл, защото осъзнавам, че магазинът не е виновен за въпросните клетници, нито за поведението им, нито за окаяния им външен вид.
  Нямам представа дали и на мен някой ще обърне внимание, но бях длъжна да опитам. Пазаруваме в този магазин от отварянето му. Желая здраве и късмет на управата му!
  Но и повече контрол над случващото се!

 • Атанас Димитров

  На 02.05.2015г. при опита ми да заплатя стока в Кауфлан 2 Шумен със дебитната карта на съпругата ми бях поставен в изкючително неприятна ситуация от касиерката ,която ме обслужваше ,като ми бе отказано да заплатя ,като ми бе обяснено ,че не съм жена и ,че мога да използавам деб.карта само на мое име .Това означава ли че мога да използвам деб.карти само с мъжки имена без касиерката да има право да проверява лични документи.Запознах със случая управителя на магазина г-жа Ж.Веселинова,която ми обясни ,че това е фирмена политика(която според мен е недомислена).Никъде в магазина не е рзяснено това полужение за използване на постерминалите.Според мен тове ДИСКРИМИНАЦИОННА политика ,ако е политика на фитмата ви.Смчтам да сезирирам компетентните органи.

  • Мартин

   Братле, съжалявам за това което ще разбереш, но все пак трябва: Използването на чужда дебитна или кредитна карта е незаконно, както и използването на чужди лични документи. Ако аз ти откранда картата и пина и отида да и източа в някой магазин, то в последствие ти можеш да съдиш не само мен а и тях за некомпетентност. Разбирасе, че трябва да ти искат лична карта за да докажеш, че ти си собственикът на картата. Това, че Кауфланд са ужасна верига е безспорно, но специално за случаи като този – те са прави. Не са прави тези които позволяват използването на такива катри от други лица. Евентуално, ако им покажеш нотариално заверено пълномощно от собственикът на картата, само тогава можеш да я използваш. Няма как да докажеш, че имаш разрешението да я ползваш освент подобен нотариално заверен документ или ако не става въпрост за дете на което си настойник. Но не става само с: честно ви казвам тя ми я даде.

  • Гaбриелa

   Дa, при мен се случи същото – беше ми откaзaно дa плaтя с дебитнaтa кaртa нa мъжa ми. След няколко дни отивaм, пaзaрувaм и плaщaм с моятa кaртa. , кaтo се извърши трaнзaкциятa попитaх кaсиеркaтa, нямa ли дa ми поискa личнa кaртa, че aз не съм товa лице което пише н кaртaтa. Тя отгонори че не е нужно,Лични кaрти не се искaли вече. Извикaх упрвителя, и му обеснявaм кaк преди седмицa не сa ми дaли плaтя с кaртaтa нa мъжa ми, с което се съглaсих тогaвa, но сегa зaщо не ми искaхa личнa кaртaa кaто aз не съм товa лице. Той зпочнa дa търси в телефонa си чрез гоогъл рaзни зкони. И го питaм кaкъв зaкон търсите, че когaто полa е рзaличен тогaвa не се рaзрешaвa покупкa ли ? Тaкa ли инaче, не можaхa дa ми дaтaт aдеквaтен отговор, сaмо повтaряхa тaкaaвa е политикaтa нa фирмaтa. Зaписaх името му, искaм дa пуснa официaлно оплaквaне до тях, но незнaм къде. Товa си е дискриминaция. Неможе кaто виждaт рaзличен пол и дa не ти дaвaт дa пaзaрувaш, и дa нямa проблeми – aко съм с жeнa с женскa .дебитнa кaртa.

 • петров

  госпожо/господин управител кауфланд овча купел
  имате централен апарат /до замразените пилешки расфасовки/ за проверка на цените от бар кодовете на стоките.
  същия не раБоти месеци наред и служителките препращат на други които трудно се намират.това нарочноли е и ли недоглеждане ??????? благодаря

 • Ваня Кузманова

  Здравейте!
  Имам следното питане: На пакетираните стоки във вашите магазини коя цена е посочена: на доставчика на стоката или цената за потребителя/клиента/?

  Благодаря Ви предварително.

 • Delcho Georgiev

  za6to oxranata e tolkova nekadurna ? i nikakva rabota ne vurshat ? za6to ne si olesnite rabotata s po 1 2 ma slujieli za da varvi rabotniq proces s skorosta koqo isziskvate ? vijdate li se kakvo pravite ili samo mojete da iziskvate bez da mislite za olesnqvan na rabotnicite vi ? izlagate se gospodata s golemite pretencii !!!

 • Александрова

  Уважаемо Ръководство на магазин Кафланд в град София ж к Люлин-7!

  Казвам се Петя Александрова. Искам да ви разкажа за най-голямо унижение в живота ми, което изпитах във Вашия магазин.
  На 26 януари 2015 г (понеделник) след 24-часово дежурство (военослужащ съм) реших да посетя Вашия магазин, тъй като колегите с които се при-
  бирах бяха в тази посока.
  Живея в Люлин-1, не получаваме редовно Вашия вестник и реших просто да разгледам какви промоции има, и дали има нещо, което би ме заинтересувало,
  тъй като до сега винаги съм пазарувала във Вашия магазин.
  В магазина престоях около 1 час и 10-ина минути.
  Към 9 часа и 20 минути оставих личния си багаж на Информация и започнах да разглеждам. Първо минах през зеленчуците, взех си подправки,после пакет макарони и продължих нататък. Като стигнах до пастите за зъби видях, че също има промоция. Дълго ги разглеждах,колебаех се каква да избера. Реших да взема Вадемекум с течен флорид за запълване на пукнатини по зъбите на сина ми.Сложих пастата в количката и продължих нататък. Така може би обиколих около 2 пъти магазина , да не би да пропусна нещо, което ми трябва, пък и не бързах за никъде.Когато отново стигнах до пастите за зъби, се замислих дали да не я върна. Преди време бяхме си купили такав паста, но не беше нищо особено, още повече, че преди седмица си бяхме купили друга марка паста. Реших, че можем за сега да минем и без нея и я оставих, там откъдето я бях взела.Продължих да разглеждам. Когато реших, че съм обиколила навсякъде се отправих към касата. Платих всичко, което бях взела и тръгнах да си прибера личния багаж.Както се бях запътила към Информация мс спря един господин и каза, че е от охраната на магазина.Поиска ми касовата бележка и след като я прегледа ми каза да тръгна с него.Когато стигнахме до вратата на тоалетната каза да го последвам вътре.Попитах го дали е сигурен, че тряба да вляза вътре с него и той ми отговори утвърдително. Незнаех какво да правя, такова нещо ми се случваше за първи път. Реших се да вляза, когато видях, че към нас се присъедини една сбръчкана, съсухрена жена.Влязохме в една стая за доболни чна помощ. Мъжът ме попита дали в себе си имам стока,която не съм платила. Отговорих му, че такава няма.Попита ме дали съм сигурна. Казах му, че съм сигурна.Попита ме къде е пастата за зъби която съм взела,но в касовата бележка не е отбелязана. Казах,че съм я оставила там откъдето съм я взела. Попитах го дали всяко нещо, което пипам или разглеждам в магазина задължително трябва да купя. Той отговори,че не е задължително. Каза все пак ще имам ли нещо против жената, която е с него да ме претърси и подигравателно ми се подхилваше.Бях под такъв стрес, че машинално отговорих „да”. Едва сега осъзнах, че ме обвиняват в кражба. Усетих сякаш някой изля кофа с ледено студена вода върху мен, а от унижението, което изпитах бях като гръмната. Днес съжалявам,че не поисках да дойде управителят и пред него да бъда претърсена или навън пред Информацията, пред другите пазаруващи, защото нищо нердно не бях направила. Жената ме претърси, пребърка чантата ми, дори малкото джобче, сякаш там можеше да се побере цяла паста за зъби. Естествено нищо не нанамериха. Мъжът се извини, като каза,че явно колегите му са се объркали, а жената ми заяви без всякакво притеснение, че им било по-лесно да ме претърсят, отколкото да върнат записите от камерите, за да проверят.
  Мъжът отново се извини,но Ви питам дали извинението може да премахне огромното унижението, което изпитах за пъри път за моите тридесет и осем години. Напуснах магазина Ви плачейки.
  С това действие или бездействие на Вашите служители бях обвинена за крадец. Заради унижението, което изпитах, вече седмица не мога да спя.
  Искам да помоля да разгледате внимателно записите на камерите за видеонаблюдение от този ден (26 януари 2015 г-понеделник), /ако е възможно нека присъствам и аз/ за престоя ми във Вашия магазин, да ми посочите действията, които извърших, за да се реши, че аз съм крадла.
  Искам да Ви попитам: Как бихте се почувствали Вие на мое място?
  Не може с лека ръка да се пристъпва към подобно деиствие.
  За нанесената ми обида и за унижението, на което бях подложена, моля да бъда обещетена, а виновните да бъдат наказани.
  Очаквам реакцията Ви.

  Петя Александрова

  01.02.2015 г.
  гр.София

 • вили

  15.01.2015 купувам от магазина 0,517 кг. Pure meat кайма смес 60℅ свинско 40℅ говеждо, което на пръв поглед е с иден цвят и консистенция. На следващата сутрин решавам да приготвя храна и установявам, че каймата е с идеално „розова коричка“, но при първата щипка се разкри потресаваща гледка с тъмносив цвят, сланини и дори отпадъци приличащи на люспа от ръждив метал. Първоначално реших, че тъмния цвят се дължи на говежодто, но виждайки сланините разбрах, че е измама. Месото е изцяло от свинско и най-вероятно от неправилно съхранение. За люспата не се изненадвам, многократно съм била свидетел, на изпуснати по пода парчета нарязан колбас който се продава с отпадъците на драстично по-ниска цена. Тази практика също не е понятна за мен. България е страната която носи една трета от милионите на германците, и не разбирам защо унижават и отвращават потребителите си. Отвратена съм и ако се случи да нямам друг избор, чак тогава ще влаза отново в този магазин.

 • Никола

  В Овча купел управителката прави далавери с един от охраната. Изнудват клиентите като им подхвърлят нещо и след това уш да не платят глобата вземад подкуп.

 • Бивш служител

  Добър Ден. Бях служител в продължение на 4 години. 4 години бях старателен,усърден!…. Но това не се оценяваше от „шефовете“ в град Горна Оряховица КАУФЛАНД филиал 4500.В рамките на 2 дена напуснаха поне 10 колеги.Отношението на управата към служителите е просто нагло и безцеремонно. Хората идват в 06:00 на работа, и не знаят кога ще си тръгнат!!! МОЛЯ обърнете внимание на случващото се в този магазин. Там напрежението расте с всеки изминал час, което рефлектира върху начина им на работа и отношението към клиентите. Разочарован съм, че съм работил 4 години и се оказа че съм ей така изхвърлен. Моля да се обърне внимание.Въпреки всичко желая всичко добро на магазина. Колектива е супер а те не заслужават подобно отношение. Нямам нищо против да работя пак в Кауфланд. Поздрави- „Бивш Служител“ А.Кръстев

 • Поля

  Купих си днес на 2 ноември снакс „krax“ от Кауфланд град Ямбол.На касата ми казаха „Държите ли да го купите?„ И аз казах Да„след малко служителка дойде и каза на касиерката,че неможе да го купя,защото нямало баркод и не може да ми го продаде.Бях изключително разочарована от отношението към мен от касиерката ,която ми го съобщи с много повишителен тон.Как може продукт, който не е вкаран в компютъра и няма баркод да е сложен на рафта за продаване?

 • cvetan

  Triabva da smenite cialata uprva kadeto ima selyni ,ot kade gi vzimate ne znam.No ponege sme v nashta xubava strana Bugaria sigornao si pisha na prazno.Somo ne kupuvaite ot kaufland.Da rabotish tam e cilo priklyshenie debeli kolko edna vetrina sa shefove kamoli drugi ot opravata.Kolko da mi e galko rabotim za bulgari evropeci.Po toshno maroderi.Tova e nashta dargava.

 • stanislava

  ne si kupaite tableti ot kaufland az si vzeh sumati problemi suzdava blokirva kop4etato za vklu4vane ne raboti kato zagasne butonite za zvuka su6to bateriqta neot4ita i kakvo li oshte ne

 • Ivan

  Това е най малкия проблем в Кауфланд. Продукти които не са с вкуса на истинските производители. Например кашкавал и сирене Елена.Купени от кауфланд имат различен вкус от оригинала . скоро бях чел че всяка фирма плаща по 1000 лева на продукт само да е на щанда в кауфланд. Ако имаш 20 продукта 20 000 на месец ли е или на година кой да знае само те си знаят . Не говорим за месата които са от незнам си къде и от незнам си коя година. Но са на промоция. Както каза един мои приятел преди време Иване ще станем като тях. Така и стана. Има много да се говори.
  А всички консерванти с кото са натъпкани продуктите за да издарйат по дълго друга тема .
  Потърсете в Google консерванти в хранителните продукти да ви се оплаши окото .

 • Калин Николов

  Купис си химикали 4бр. за 0.99лв. Дотук добре обаче какво се случи когато се прибрах :
  1.Два от химикалите бяха празни
  2.Останалите 2 не бяха пълни с мастило а със гел при все че на етикета никъде не беше упоменато че са пълни с гел а не с мастило.Е какво правим сега докога ще ни правите на глупаци да не говорим че това не е първия път в който Кауфланд като цяло се дъни.Аман от такива магазини затова съм казал повече кракът ми няма да стъпи във ваш магазин а дано и други хора накоито съм казал и те да спрат да идват