Оплакване Кооп 3 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от магазини кооп.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

3 мисли относно “Оплакване Кооп

 • Даниела Митева

  КООП с.Соколица
  В магазина има каса на easypay. Всеки месец до скоро си плащахме сметките там. От известно време, когато отида и искам да си платя сметките, служителките ми казват “ Не може сега, ела довечера“. Ходя вечер ,но ми казват сега имаме работа и не можем да се занимаваме, а тази сутрин, когато отидох да се опитам пак да платя, казаха, че пак не може. Попитах защо и щом не може сега кога да дойда? Служителката изобщо не ме удостои с внимание, мълчеше като пън! Щом не можем да плащаме сметките си , моля ръководството поне да не ни заблуждава ,че там има каса!

 • Станислав Недков

  16.2.2016г.
  КООП, с.Равно Поле
  пазарувах каквото пазарувах опитах се да дам мнение колко грама са за едиколко си стотинки… на края ми каза не каза, а извика с тон и порчие да спръ че я дразня, та каква ми е на мена тая !§@№€$(@*№% и @!№($*§ и !@№$)(*, та да ми говори така. (Прибрах се тогава се ядосах и аз и зех каквото си купих изчкаках си реда оставих пазара на касата и казах,но го казах нищо не искам, искам име-то ви за да се оплача от вас…)

 • Божил Данчов Курташки

  Днес 09.05.и2015год. около 19 часа и 45 минути бях в магазин КООП в град Бургас ж.к . Зорница бл. 75 за да пазарувам . Аз бях с двете си деца като едното ми дете(момче) е на 8 месеца а,дъшеря ми на 4 години. Намирах се до хладилната витрина за кисело мляко докато оглеждам охранителя на магазина
  (незнам длажността му защото няма никакви отличителни белези камоли бадж) стоеше в непосредствена близост до нас дъщеря ми докосна само с единия пръст ъгълчето на плика с тестото и тогава гореопоменатото лице ми каза : цитирам ::Като си познаваш лапето какво магаре е го дръж далеч от тук..По между другото искам да отбележа че горе казаното може да се потвърди от камерите и също така аз съм един от най редовните и уважавани от останалата част на персонала клиент. Така че ви моля най учтиво да вземете мерки срещу това лице защото не само аз съм потърпевш доста мои сиседи от блока също смятат че прекалява при изпълнение на задълженията си . Моля също да обърнете внимание че същото лице опипва плодовете и зеленчуците постоянно с голи ръце. Благодаря предварително.