Оплакване Дрогерии ДМ 8 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Дрогерии ДМ.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

8 мисли относно “Оплакване Дрогерии ДМ

 • Цилия Големджийска

  Пренебрежително и абсолютно недопустимо отношение на служител

  • Цилия Големджийска

   Здравейте днес 03/08/2018 посетих магазина DM с моята приятелка. Изведнъж както се разхождахме и търсихме почистващ препарат за мебели тя се подхлъзна, падна и се удари лошо, оставка си ръката в един от стилажите и си нацапа роклята. Естествено аз отидох на касата, за да информирам за инцидента. Служителката ми каза: Да знам при пюретата нали? Отговорих: Да, но няма знак, че пода е хлъзгав. Тя вместо да се извини каза: А да аз само знаци остава да ти слагам. Много се ядосах на този просташки, недипустим и крайно непрофесионален отговор. Какво, ако приятелката ми си беше ударила главата? Попитах къде е управителя на магазина, а отговора беше: няма го в момента навън е. Моля ви вземете мерки. Здравето и сигурността на клиента е на първо място. Служителите трябва да са обучени, учтиви и готови да помогнат. Служителката дори не ме попита дали приятелката ми е добре. Потресена съм. В този магазин повече няма да вляза.

  • Николинка Горанова

   Здравейте, днес 30,12,2016 около 16,30 бях в магазин ДМ на Ботевградско шосе.не си харесах гланц за усни и затова си тръгнах.На вратата алармата свирна служителката веднага се втурна след мен и пред погледите на поне още 20 клиента се развика „Госпожо вие имате нещо в чантата“.Взе ми чантата и ме накара да мина през вратата за да се обеди че „нещото“ е в чантата ми.Държеше чантата ми с един пръст с погнуса все едно съм някаква жалка твар.Аз казах, че ще се наложи да ми се извини, почуствах се така както никога до сега, извадих всичко от чантата и казах че искам да говоря с управител или охрана или който и да е друг човек, само да не е с нея.Всички в магазина гледаха мен, а тя изгуби интерес към мен и продължи да си работи все едно мен ме няма без дори да ми се извини за грубото си отношение. Аз се разтроих много, погледнах към другата касиерка и я попитах така ли трябва да се държат с нас и после никакво отношение, а тя дори не поиска да ме погледне. Поседях малко и прадължавах да питам към кой да се обърна за да се оплача за грубото отношение, но служителката каза „ами няма къде…….има интернет страница“.Аз си тръгнах със супер смачкано самочуствие и разплакана.Да, може би се срещате с какви ли не случаи.Да, сигурно хората се опитват да крадът, но не допускам такова отношение, без служителя да се обеди в правотата си. Моля, да ми бъде върнат отговор.
   А за накърненото достойнство, никога няма да го забравя.

 • Д

  искам да се олача от охраната на дм-варна до зимно кино тракия. всеки път когато отида там, ме следят укорително с поглед. Колоко ти други хора да има в магазин той върви след мен. Купувам неща не да се разхождам ей така. Изнервям се вече.