Оплаквания от Хотели 29 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Хотели.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

29 мисли относно “Оплаквания от Хотели

 • Кремена

  Хотел „Бел Вю“ Кранево 2- с пристигането разбирахме че нямаме резервация,въпреки че се бях обадила броени дни преди пристигането да проверя дали всичко е наред с резервацията ни
  – семейство сме с 2 малки деца на 2г. И на 5г. Настаниха ни в малка стая от спалня с прилепена за нея допълнително легло. 4-мата трябваше да спим 4 дни на тази своеобразна спалня. При напускането ни след скандал ни принудиха да си заплатим чаршафи-2 бр.,върху които повърна по-малкото ни дете- перачката им не искала да ги търка. Аз не бях уведомена за това и да взема мерки,за да ги изпера, макар че не съм длъжна. Перяли с вениш и ариел- не звучи професионално. Изпрах чаршафите у дома до искрящо бяло и то без да ползвам кой знае какви силни препарати. Друг проблем е шума,както в хотела,така и отвън. Сутрин вдигат контейнер за боклук в 6 часа сутринта. Нагло поведение на собствениците. Закуската често не е прясна от предния ден препължени остатъци. Кафето не е хубаво.

 • Богомил Славчев

  Прекарахме 5 нощувки в хотел на фирма „Буджака“ ЕООД със седалище
  адрес : София, ж.к. „Дървеница“, бл. 16, вх. В, ЕИК: 175250047.
  Адресът на хотела е : апарт-хотел – Созопол, м. Буджака, ул. Виа
  Понтика 123. Искам да сигнализирам за изключително ниската хигиена в хотела. Това се изразява в запушена канализация, течащи тръби от тоалетната чиния. Персоналът не почиства стаите, освен ако не е до обяд, когато ние спим. Не мисля, че трябва да се поставят подобни ограничения към клиентите. След отправени от нас забележки, собствениците започнаха да крещят и да ни заплашват както и да „сипят“ куп обиди по наш адрес. След написани от нас и наши приятели мнения в социалните мрежи, започнаха заплахи за подвеждане под съдебна отговорност и издирване на лицата чрез „сътрудници“. Целият разговор е документиран. Реших да пиша и на вас с надеждата за предприемане на съответни мерки или свързване със съответните институции.
  Благодаря предварително,
  Б. Славчев.

 • Гълъбина

  Хотел Лайт в София – кошмар за чужденците. На рецепция се викат таксита, които надуват сметките и вземат двойни цени. Живея в Италия и няколко познати се оплакаха от една от жените на рецепция. Добре е собствениците да вземат мерки, за да не си загубят клиентите.

 • Полина Маринова

  Здравейте,несъмнено доволна от хотел Оазис в Албена.Стаята е под всякаква критика,стари мебели,плочки в банята ,нелюбезе н персонал,не се чистят хубаво стаите.Храната не ни харесва, защото е сурова.

 • kodbg

  Синът ми беше гост на хотел Финландия, Пампорово през месец юни 2018 г. като част от лагер-школа, която се провежда там от 10 юни до 30 юни 2018 г.

  Още при пристигането е бил задължен да заплати в пълен размер целия престой от 20 дни – по 34лв на ден за настаняване в двойна стая, на редовно легло при двама настатнени в стаята, общо 680 лева.

  В понеделник, 18 юни 2018 година е бил принуден да напусне стаята си и е бил преместен като трети човек на допълнително легло – разтегателен диван в двойна стая. Въпреки, че не се е съгласил с това му е било казано, че в хотела са дошли повече гости, които трябва да бъдат настанени някъде и е задължително да го направи без значение дали е съгласен или не.

  След като спи 4 дни на разтегателен диван в двойна стая с още двама настанени в нея, в петък, 22 юни 2018 година, синът ми преценява, че това настаняване не отговаря на това, за което е заплатил – редовно легло в двойна стая при двама настанени в нея, не му е удобно да спи на диван и е предупредил хотела, че е взел решение на 24 юни, неделя да напусне хотела поради несъответствие на настаняването със заплатеното.
  Поискал е на рецепция да му бъде върната предварително изисканата и предплатена сума за нощувките от 24-ти юни до 30-ти юни, които няма да ползва поради изгонването му от двойната стая и неспазването на ангажимента на хотела.
  На рецепцията са се консултирали с управителя на хотела и са му отказали възстановяване на сумата, въпреки че те са нарушили договора и са го изгонили от двойната стая.

  В събота, 23 юни 2018 г. аз също се обадих в хотела, представих се като баща на детето и поисках да му бъде възстановена сумата за неизползваните поради вина на хотела нощувки.
  Отново ми беше отказано с мотив, че те са предплатени и няма значение дали спи на редовно легло, на допълнителен диван в двойна стая или във фоайето.

  Искам да обърна внимание на още един факт – когато пристигнах в събота в Пампорово за да прибера детето си, температурата в курорта беше 7 градуса!
  4-звездният хотел Финландия не предлага отопление в стаите си през летния сезон. Синът ми е молил на рецепция да му бъде осигурено отоплително тяло, защото му е студено в стаята, но категорично му е било отказано и това.

 • Анонимен

  Xотел Велина 4 звезди – Велинград, несъответствие между „лъскавата“ стая (стая Велина Лукс номер 309) в онлайн офертите и снимките на сайта и реалните условия в хотела.
  Бях на 4 дневна почивка (от 10.04.2018 г. до 13.04.2018 г.) с мъжа ми и двете ми деца – на 6 години и на 7 месеца.
  1. Дългоочакваната почивка се превърна в огромно разочарование още с влизането в хотела. Трябваше сами да качим целия багаж, тъй като не ни предложиха пиколо (на други гости се предложи такава услуга и помощ), а това е услуга, на която всеки гост на хотела има право и може да ползва – можете да си представите 4-членно семейство с две деца, едно от които на 7 месеца как трябва само, без съдействие от персонала на хотела, да качи багажа си, детска количка и децата до стаята.
  2. Настаниха ни в ужасна стая, която не отговаряше на категорията си (стая Велина Лукс). „Луксът“ се изразяваше в:
  – стърчаща дъска от леглото;
  – хладка вода, вместо топла;
  – едва мъждукащ сешоар (за справка – мъжът ми с къса мъжка подстрижка се сушеше по 20 минути без успех);
  – плъзгаща врата на гардероба, която падна върху мъжа ми и едва не го смаза;
  – липса на хавлии за СПА, пропуснах ходенето до СПА зоната, защото имаше само една хавлия, която взе мъжът ми, а аз останах с малкия ми син да чакам някой от персонала да донесе друга.
  Самият хотел не е пригоден за детски колички и трудноподвижни хора – няма достъп до ресторанта с асансьор, а трябва да се преодолеят стълби.
  3. Вместо да си починем, трябваше непрестанното да съм на телефона в разговори с рецепция, за да моля да ремонтират стаята или да носят консумативи, а през времето, което не бях на телефона, чаках персонала на хотела или седях в стаята, за да оправят вратата на гардероба, да носят сешоар и хавлии, да проверяват водата.
  4. Най-голямото разочарование, обаче, беше вулгарното, безобразно и просташко отношение на управителя на хотел Велина. Вместо да получа съдействие и професионално отношение, каквото се очаква от управител на 4-звезден хотел (все пак работи в сферата на услугите), за който сме платили не малка сума за стая с включена само закуска, въпросният господин се държа нагло, гледаше ме надменно, като ми заяви, че хотелът има редовни клиенти и аз като непознат гост въобще не го вълнувам и не се интересува за моето преживяване в хотела. След неколкократно повтаряне от моя страна на проблемите, с които сме се сблъскала аз и семейството ми, вместо да почиваме, управителят ме уведоми, че единствено, евентуално, като краен компромис, може да ми предложи обяд в ресторанта на хотела (менюто е оскъдно, а храната е безвкусна, с ниско качество). Това предложение бе неприемливо за мен, защото щях да добавя още едно негативно преживяване към вече провалената ни почивка. Като краен резултат от разговора ми с управителя, не получихме никаква компенсация, а лошо обслужване и ужасен престой в хотел Велина, Велинград.

 • Мария Иванона

  Хотел Медик ужасен 16 градуса в стаята скъсани чаршафи мръсно непочистено

 • Николета

  Smarty hotel in Cologne
  Ужасно обслужване , оставят ни прозорците в този студ отворени и ни спират отоплението , няма хигиена .
  Днес случайно си проверих сметката в банката и разбрах че са ми изтеглени парите за хотела , а като дойдох тук им платих на място тоест ме ограбиха и ги заплаших с полиция и рецепциониста седи и не ми обръща внимание .
  По долни хора няма

 • Stela

  Sia Sirena Grand Apartamenti tova bi trqbvalo dasa hubavi apartamenti. Oshte s nastanqvaneto chakahme do 15h30 zashtoto imaha proverka ot danuchnite. Shtql da ni napravi kompesaciq. I tq beshe mnogo interesna. Staqta beshe v pokurtitelno sustoqnie,topla vida nqma,kanalite zapusheni,toaletnata dori ne iskam i da si q predsravam. Bqh me dosta vuzpitani dokato chashata prelq i tozi deto se vodi shef nqmal kakvo da napravel po tozi vupros. Tova normalno li e?

 • Диана

  Хотел Чифлика Палас Ризорт и Спа Здравейте, решихме да ползваме басейна на хотела, тъй като беше лошо времето. Ние сме семейство с две деца едното но 4.5г, другото на 2м.
  Първо нямаха кърпи да ни дадът.
  Съблекалните и тоалетната гнусни и мръсни. Биз тоалетна хартия. Табелките на вратите на половина.
  Басейна- направо не знам как да го опиша, локви, аз с бебето едва не се пребих, шезлонзите как да ги опиша не знам. Не исках да сядам каво ли да лягам. Решетките за оттичане на водата бяха черни, душовете не бяха в изправност и още и още. Водата не изглеждаше добре, аз лично не я пробвах, защото сигурно цялата лято щях да съм по лекари. Снимките от сайта на хотела не са актуални. И това ми било хотел СПА,ПАЛАС, РИЗОРТ. Това място трябва да се затвори. Прилагам снимки. Вие си представете в стайте как са!

 • Иван

  Хотел Ели – Плевен – направихме резервация за хотела за 29.04.2017. Когато отидохме там се оказа че места няма, въпреки резервацията. Бях предложил на собственичката на хотела да им преведа пари за да съм сигурен че всичко ще е наред, но тя беше отказала. Тя ни даде адрес за друг „хотел“. Когато отидохме се оказа че въпросния хотел е гарсониера в една панелка пълна с хлебарки. Понеже бяха 3 поредни почивни дни и в интернет не намерихме свободна стая за вечерта, а бяхме дошли от другия край на България с малко дете и преспахме във въпросния коптор. В подобна мизерия не бях влизал. За съжаление хотела го видях в сайта на почивка.бг а там няма как да се пишат коментари към подобни „хотелиери“! Не правете грешка с този хотел, защото явно алчните собственици бяха настанили някой с повече нощувки и после ще се чудите къде да спите!

 • виктория

  хотел „тишина“ Приморско- много лоша храна- вкиснала и развалена,липса на интернет,шум до 2-3 след полунощ,никакво съдействие от персонала.

 • Ваш клиент

  Хотел Евридика, Пампорово – студени стаи, още по – студен ресторант, слабо осветление – почти никакво. И най – важното на никой не му дреме, че това е СПА ХОТЕЛ С ТРИ ЗВЕЗДИ……БЕЗОБРАЗИЕ.

 • Милена

  Къща за гости Ники в Созопол. Развалена канализация – постоянна смрад и кафява вода + нагло поведение при направена забележка.

 • Виктория

  хотел Тишина, Приморско, шумно, мръсно, развалена храна, липса на елементарни условия

 • Милена

  Оплакване от хотел Замъкът Вебо, гр. Панагюрище. Няма такава неорганизирана група персонал – запазваш при един човек, посреща те друг, който ти казва да платиш на трети, нищо неподозиращ и незнаещ цената на нощувките, нито къде си настанен. Стаята, в която бяхме – окаяно състояние – банята мизерия, неизмита и смърдяща; стаята по същия начин, неописуема смрад на мокро куче, адска жега- нито климатик, нито вентилатор.

  Не си запазвайте нощувки тук.

 • Георги

  Riviera blue пълна шитня мизерия,лошо обслужване трагедия на рецепция, не си познават стаите и общо взето бягайте на далеко

 • нурхан

  хотел пъстървата – казанлък, бяхме за 3 дена по повод една сватба извън хотела. нямат бебешко легло….трябваше да си носим. леглата са много не удобни и стари…предполагам че са повече от 20 г. бяхме в апартамент или нещо такова което е по скъп от обикновенните стаи и гледа към паркинга. стаята миришеше както и самата тоалетна. стените бяха мръсни…..

 • Ирина Ковальова

  Хотел Астория Орел в Слънчев бряг..Плоха обслужование.Персонал не знае език.На басейн спаситель съща,не раздава хавлий,трябва да поискаш.Храна е под всякаква критика,шумно.На пляж не достигат шезлонг и трябва ходиш очен рано за да вземеш.Не го препоръчвам.

 • Иван Николов

  Хотел Арго, с. Рибарица, Тетевен.
  Почивката се оказа пълен провал, изцяло и само благодарение на „обслужването“ на рекламираният от Travelo.bg „хотел“ Арго.
  Позволете ми да изредя част от нещата, които „хотел“ Арго явно смята за нормални!

  1. С пристигането ни (2 семейства съответно с 2 и с 1 малки деца) ни бе заявено, че стайте които надлежно резервирахме седмици преди датата ни на настаняване са заети. Без извинение ни казаха, че ще бъдем настанени в съседния хотел за първият ден, след това ще бъдем преместени за вторият ден в резервираните стай. Обясниха ни, че хотелът бил дори по-висок клас (3 звезди) и ще ни дадът по 1 сок…

  2. „Високият клас“ хотел Света Екатерина се оказа буквално с насрани и неизчистени птичи фекалии и паяжини почти във всеки ъгъл.
  2.1 „Високият клас“ хотел изключи отоплението през нощта, нямаше топла вода и телефонът в стаята не работеше. В резултат на това „топло“ посрещане и 3-те деца се събудиха кихащи и със сополи. От рецепцията не получихме никакво обяснение или извинение, а разбрахме какво реално е станало от параджията на хотела как стоят нещата.
  2.2 „Хотел“ Арго явно искаше да си спести заплащането на услугите, които трябваше да ни предложи и във „Високият клас“ хотел, който първоначално отказа да ни предложи услугите, за които бяхме платили. След кратък спор сколниха да ползваме закупените от нас СПА терапии.

  3. На вторият ден, трябваше да си държим багажа в колите защото от „хотел“ Арго ни съобщиха, че стаите ни не са готови и ще бъдат готови в 12:00. Представяте си с 3 малки деца колко бе забавно да стоим и чакаме настаняване.

  4. След като ни настаниха се оказа, че трябва да спя на малко разтегателно диванче, което разпънато образуваше „прекрасен“ ръб на средата тип ^ – невъзможно за спане, камоли да сложа малко дете.
  4.1 Стаите, нашата и на нашите приятели, бяха напукани с роняща се от влага мазилка.
  4.2 Душът пръскаше отвсякъде, само не и от слушалката и на запитването ни да го оправят …познахте – няма кой да го оправи и това е!
  4.3 Wi-Fi имаше само на рецепцията и ресторанта, поради което се налагаше да си четаи отговарям на служебните мейли на температури близки до нулата.
  4.4 Каквото и да искахме да си поръчаме от менюто го нямаше, с обяснението, че имало голяма група на предния ден и всичко свършило. Искам да Ви попитам вас, аз ли трябва да съм отговорен за зареждането на ресторанта и какво означава, че имало голяма група преди нас т.е ние не сме ли гости, които имат нужда да се нахранят!?
  4.5 Когато поискахме да ползваме СПА услугите,за които сме си платили, ни казаха, при това доста арогантно, че те работели до 17:00 и не може! Отново след спор, защо никои не ни информира за това при настаняването ни за да се съобразим ни казаха, че не можело да работят цял ден! Не получихме дори и елементарно извинение за всичко по-горе и провалената почивка, която всъщност бе подарък за съпругата ми за Свети Валентин.

  Съветът ми е не рискувайте почивката си и не ходете в „хотел“ Арго.

 • Петър Иванов

  Оплакване от хотелски комплекс Изгрева в с. Баня Разложко
  Не ходете в този хотел.Нивото на обслужване и хигиената са под всякаква критика.Децата ми хванаха гъбички въпреки,е бяха си сложили батрафен.Един познат ми обясни,че водата на басейна е технологична и няма нищо общо с минералната. Обслужването в ресторанта,както и качеството на храната са на ниво селско кафе.Служителите са аругантни и намръщени.Накрая и сметката се оказа с 6лв. отгоре.

 • Юлиян крастев

  За Нова година запазихме Ковачевата къща в град Елена,ул. Новачкини 9 за сумата от 200лв. на вечер,но когато си тръгвахме се оказа,че цената била 400лв. на вечер.Не сме се били разбрали. За да не си разваляме новата година решихме да си платим,но явно направихме грешка.Условията не отговарят за повече от 12-15 лв. на легло.Мислихме,че тези времена са отминали,но…….Внимавайте,когато уговаряте цената по телефона.

 • Марина Симеонова

  Здравейте!Никога не ходете в СПА хотел Костенец.
  За 05.12.15г. решех да посрещна мои гости в едно страхотно кръчме във вили Костенец.За целта трябваше и да преспим някъде.Така попаднах в този хотел.Пътуваме доста със съпруга ми и в България, и в чужбина ,но такава мизерия не бях срещала.Първо още с резервациите ми отне часове уточнения с персонала.Оказа се почти неразбираемо за тях ,че искам 2 нощувки за 4 възрастни-2 двойни стаи .Капацитетът им отказа като прибавих още една двойна стая ,но само за една нощувка.Невероятно мързеливи и некомпетентни служители.Незнам какво му е СПА -то,може би ,че тръгвайки ние спим и не проверяваме къде отиваме.Невероятна мръсотия навсякъде,банята на нашата стая не беше виждала препарати поне месец.Изпотрошени аксесоари,ръждясали кранчета,счупена тоалетна..Влага в стаята 100% ,вътре не може да се диша нормално,няма допълнителни възглавници ,пердето покрива само част от прозореца-сам решаваш сутринта на какво да ти грее слънцето-на главата или на краката.Басейна е просто пародия- мъничък като вана .Счупена ръкохватка на душа не ми даде възможност да спазя тяхното условия за влизане в басейна.А вътре……..лига и човешки косми се оплитат по пръстите ти.Храната беше най-мизерното нещо ,което съм пробвала – мазно,безвкусно ,но….адски прилично скъпо.Сервитъорите сърдити,неоправни и безкрайно неуважителни.Абсолютно всичко беше отврат ,включително и цените им.Ей,хора – вижте ,какво предлагате и тогава предложете ценоразпис.Доверете ми се,виждала сум всякакви хотели ,и евтини , и скъпи – този хотел не заслужава и стотинка от парите ви.Да не говорим за лошия привкус към празника.Никога няма да стъпя там и разказвам на всички постоянно за мизерията и лошото отношение на спа хотел Костенец.

 • Райчо Петров

  Става въпрос за неспазване на резервация направена за периода 31.12.2015-2.01.2016 в хотел Оазис с. Баня до град Панагюрище,
  След проведен телефонен разговор и запитване за това дали има свободни места за НОва година поучихме конкретна оферта и аз (Райчо Петров) направих устна резервация по телефон на 9-ти Ноември. След 2-3 седмици се обадих отново за да го пипитам в какви стаи ще сем разположени и необходимо ли е да преведа пари предвартелно. Той ме увери че 10-те места за ни запазени и ще платим на място, също така няколко дни преди събитието да му се обадя да му кажа как сме разпределени по стаи , защото още нямал яснота колко и кои хора ще бъдат в хотела. Днес 17.12.2015 когато му се обаждам с учудване разбирам че ние резервация нямаме! Просто получил по голяма група и сега места за няс нямало. Да, потвърждвава че сме направили резервацията преди време, но сега ситуацията се е променила и вече за нас няма места. Аз се чувствам лично ангажиран с това че провалям новогодишната вечер на 10 човека, което е крайно неприятно! Считам че това не е правилният начин да се прави бизнес.

 • Здравко

  Оплакване от хотел SUNNY BEAUTY Слънчев бряг
  Ужасно мизерен с лошо обслужване и долни,подли собственици

 • Силвия

  Оплакване от хотел Тракия град Пазарджик, ужасен хотел хлебарки се разхождат навсякъде – от сифона на банята излизат, до леглата УЖАС! В банята не е излята отгоре плоча, а е с дървена ламперия на летви и между тях има място и сутринта като станах какво да видя някой беше пушил и тръскал и си хвърлил фаса в банята между тази странна ламперия на летви, това се случва на последния 3ти етаж. Как може такова нещо ПЪЛНА МИЗЕРИЯ.. ПЪЛЕН УЖАС!