Оплаквания Омега Транс Такси 6 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Омега Транс Такси.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

6 мисли относно “Оплаквания Омега Транс Такси

 • Станимира

  Искам да се оплача от шофьор на кола 992, днес пътувах освен че обиколи, за да ни вземе повече пари, в колата вунеше на мърша, арогантен! Ако не му се работи да си стои на топло вкъщи!!!!

 • Даниела Димитрова

  Много съм недоволна от шофьор на такси кола №4351 Днес пътувах с 3г. ми син в 8ч. Пред Общината нищо не ми казва докато не платих и слязох от колкта. Нахвърли се с крясъци, че детето го бутало с крачета по седалката и я изцапал да съм хващала да чистя, свиня мърла и много други обидни думи пред малкота ми дете и хора наокло. Моля този човек не бива да работи с хора а да отиде на психиатър и редовно да си взема лекарствата. Използвам от години и редовно вашата фирма, но днес е за последно страх ме е, че ще попадна пак на него нямам думи да опиша унижението и обидата, която изпитах!

 • Петя

  Изключително съм недоволна от Омега Транс Такси! Пороен дъжд, слизам от автобуса и тичам до спряло такси на въпросната фирма, влизам и си казвам адреса. Отказаха ми превоз, той си почивал, да съм ходела под дъжда, не било толкова далеч. Предложих да платя повече! Шофьора се държа изключително грубо, просто съм страшно разочарована. За щастие Вашите конкуренти не отказват превоз, дори и да е само за левче!

 • Трифон

  Най некоректната фирма. Бавно обслужване, високи цени, мизерни коли, лошо обслужване – никога повече!

 • Мариана Петрова

  Здравейте, на 08.01.2015г. около 17.20ч. се обадих да поръчам такси от Детска ясла „Русалка“ до Възраждане бл.50, диспечерката ми каза 3 мин., след като минаха 10 мин. стоейки с малкото ми дете навънка на студа, аз пак се обадих и ми казаха,че колата чака на другия вход на яслата. След което аз казах че съм уточнила първоначално в поръчката на кой вход на яслата ще чакаме, казаха ми че ще преместят колата. След като чакахме още на студа аз пак се обадих и ми отговориха, че ще пратят кола до 2 мин. След 4-5 мин. чакане с малкото ми дете навънка на студа, аз пак се обадих за да откажа поръчката, защото така и не дойде никаква кола. Искам да отбележа, че съм редовна клиетка на вашата фирма, но след този гаф, вече ще се замисля дали да ползвам вашите услуги. Бих желала да се потърсе отговорност за това некоректно отношение.