Оплаквания от Таксиметрови компании и шофьори 8 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Таксиметрови компании и шофьори.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

8 мисли относно “Оплаквания от Таксиметрови компании и шофьори

 • Димитрова

  За трети път се опитвам да поръчам такси от Борово, ул Родопски извор за Манастирски ливади ул Ралевица, тъй като съм с изкълчено коляно. Звънях на 4 фирми – ОК, Йелоу, Мега и за 1 евро и през приложението Taxi stars. След чакане от по 15-20минути от всяка фирма, ми се казва, че няма свободна кола. Не е нормално за 40-50минути да не можеш да си поръчаш такси. Няма значение, че е късо разстоянието. Ами ако се налага да отидеш до на-близката болница, какво правиш?!?

 • Иванова

  Взех такси пред Рамада хотел, пишеше отстрани ОК супертранс. Номера на колата е С7971, вътре нямаше снимка и име на водача, но имаше номер 171981.Платих 18.00 лв до ул. Народно хоро, 3 пъти повече от обикновено. 7 км еразстоянието. НЕ ПЪТУВАЙТЕС ТАЗИ КОЛА! ИЗМАМА!!!!

  • Лилия Иванова , тел. 0877669387

   На 19. 08.2018 г. Ваш служител ми нанесе жесток побой в такси с номер 1650, рег. Номер СА 0762.ТР.Името на шофьора е Добрин Иванов Льомов. . Беше задържан в Осмо РУ, където подадох оплакване и жалба срещу него. И бях прегледана от Спешна помощ., повикана от дежурните полицаи.Силно се надявам , че ще вземете необходимите мерки и този Ваш „служител“ да бъде отстранен от работа.

 • Eli

  Днес (29.08.2016г.) водач на такси с рег. номер СА9230СС имаше абсолютно неадекватно поведение. При опит за изпреварване от моя страна,той не ме допусна да мина пред управляваното от него МПС, въпреки,че е задължен, според правилата за движение. След 500 метра имаше светофар,който подаде червен сигнал. Водача на лекият автомобил слезе от колата,дойде до моят автомобил и започна да ми тропа по прозореца. Аз свалих прозореца и той започна да използва нецензурни думи и да се държи вулгарно. За тези няколко секунди осъзнах как затворници и убиици се разхождат необезпокоявани сред нас всеки ден. Потенциална заплаха за обществото ни са подобен тип същества.

 • Ver

  Днес(16.06.2016) в 10:30 вечерта хванах такси от Летище Софи. Номерът на колата беше 8265 ХК. Името и id-то на шофьора не знам тъй като нямаше служебна карта в колата му. Мизерника караше с 160 на бруксел, след което продължи с около 120-130 на Цариградско. Бибиткаше като луд на хората, ако не се отместваха и за капак мина на червено на Раковска и Цар Освободител. Надявам се това да достигне до някой, който да вземе мерки това изчадие да не бъде заплаха за хората повече.

 • sinchez

  taxi driver with the id #20334 talked and shouted loudly into his cell phone while driving. Later I got harassed and threatened when I could’t provide exact change. I paid with a 5BGN bill. Unfortunately I only took down his ID# as I figured there must be a central register, but I couldn’t find such..? Maybe someone knows if there is a way to find out which company this was, just by the driver’s ID? This was super frustrating. Not everyone is meant to deal with customers, or people for that matter.