Оплаквания от градски автобуси 4 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от  градски автобуси.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

4 мисли относно “Оплаквания от градски автобуси

 • Станислава

  Здравейте,
  Бих желала да подам оплакване срещу градската контрола, която неправомерно и без основание глобява пътниците.Случката се разиграва днес в автобус 305 с начална станция Кулинарен к-й Пейфил към 16:33ч.С качването си в автобуса се отправих към шофьра, за да си закупя 2 билета, като когато му подадох парите реакцията му беше доста грубовата и първосигнална „аз не съм касиер“, който също така направи впечатление на останалите пътници.Не разполагах с по-дребни пари от тези,а и разчитам на този транспорт.На съответната спирка няма бутка за билети от където да си закупя, както и да си разваля парите.На следващата спирка се качиха 2 възрастни жени контрольки, които упорито почнаха да се заяждат и да заплашват, че ще ми съставят акт за 200 лв.Искаха да си предоставя личната карта за което нямат право, както и да ме задържат, което е вид посегателство над личността и се осъжда като вид криминално престъпление.Успях въпреки всичко да се измъкна от ноктите им и да претендирам за правата си, като няколко от пътниците също се застъпиха за мен.Смятам,че това е вид дискриминационно отношение върху личността ми и в тази връзка ще се обърна към КЗД.Това отношение е недопустимо, оклеветиха личността ми като ме изкараха престъпник за това, че съм съвестен гражданин на Р.България.

 • Симона Аначкова

  Здравейте.Бих искала да обърна внимание на това ,че автобус 150 е под всякаква критика……студено ,трябва да се пътува и с чадър-капе и духа от всички страни ….Не мисля ,че хората които пътуваме от Волуяк сме втора ръка и нашето билетче е 1.60.Благодаря за разбирането, ще чакам резултат

 • Ивана Димова

  Здравейте. Искам да подам оплакване срещу шофьора на автобус 107. Регистрационният номер на рейса е С 0596 ВХ и номер на автобуса 1937. Той буквално ни подмина на спирката сутринта в 10:58 “УЛ. АРБАНАСИ“. Според мен е длъжен да спре на дадена спирка дори и да няма хора! Приятелката ми тичаше след него и му махаше, а той не спря!

 • Vasilena Yrymova

  Zdraveite! Iskam da podam oplakvane sreshtu konduktorka ot gradskata mreja ! Na data 10.11.2014 okolo 12 chasa,avtobusna liniq nomer 18, s registracionen nomer: PB1082PC putuvashta ot voenna bolnica kym stochna gara,kondyktorkata (vuzrastna jena) se zaqde s men i oshte edno momiche,povishavaiki ton iz celiq avtobus,che sme stoqli ne po-sredata na avtobusa pravi,a malko po-napred i sme i prechili da se shiri iz avtobusa,a nie bqhme zastanali po-napred,zashtoto posredata nqmashe mqsto i bukvalno se bytahme,sled zabelejkata nie se premestihme,no tq otnovo ni kaza,che prechim i az otgovorih,che slizame na sledvashtata spirka,s koeto tq me provodi s dumite „“A dano,dai Boje!!! Mnogo arogantno povedenie ot neina strana! I dryg pyt sym prisystvala na takova povedenie ot neina strana!