Оплаквания от ЕТАП 13 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от ЕТАП.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

13 мисли относно “Оплаквания от ЕТАП

 • Мария Б Д

  В последните няколко седмици ми се наложи да пътувам няколко пъти, всичко беше добре, но искам да знам защо се пускат филми които не са предназначени за деца, при положение че има деца в автобуса( убийства, проститутки, стриптис…)

 • Юлия Якова

  Арогантни и невъзпитани застарели шофьори !!!!!!!!!!!!Не пътувайте с тях!!!!

 • Петя Живкова

  В момента пътувам с автобус С 2047 МХ на Етап Адрес . При пуснат климатик и не толкова висока температура навън, ние на последните 2 реда седалки не можем да дишаме от жега. Дори стъклата са изпитани. Обърнах се към шофьора на почивката да спре парното (помислих, че това е причината), а той ми обясни, че моторът нагрява и нищо не може да се направи. Има хора за Силистра в този автобус, които ще прекарат 8 часа в тази сауна! А и възможно ли е автобус с такъв проблем да е технически изправен?

 • Assenova

  На 23,02,2018г пристигаме в гр.Велико Търново като бързаме да хванем автобуса
  с моята колежка,автобуса тръгва в 17.15ч ,ние сме пред гишето за билети 17.10ч,като искаме да закупим билети за Шумен и Варна следва отговор от тази нагла служителка-НЕ МОЖЕ да си купите билети,започва да блъска и тръшка врати пред нас,следователно се запътваме към шофьора за да си закупим от него билети,застига ни прословутата продавачка и ни изблъсква и започва да крещи да се махнем ,следва огромен скандал от наша и тяхна страна ,обиди заплахи и бутане и блъскане от шофьора на автобуса,последват и заплахи и от охраната на гарата.Немога да повярвам,как някаква си там решава,че няма да продаде билети,преди да е тръгнал автобуса,потресена съм от държанието на служителите в тази фирма,явно доста са се наяли,щом връщат ,обиждат и налитат на клиенти,Не мисля повече да ми стъпи крака в тези автобуси – за жалост,ще си продължават с наглярството и самучувствието,че са най-добри-е УВИ НЕ СТЕ!!!

 • Borchetoo

  Dnes 22 05 17 pituvam ot sofia za kurdjali v avtobusa e strahotna gadna mirizma klimatika beshe vkluchen pochti v haskovo i nay jalkoto e che spira za pochivka v benzinostanciq lukoil kwo da qdem na prokletata benzinostanciqq Molq da bude smenena pochivkata s mqsto kudeto da hapnem i pochinem

 • Радостин Йорданов

  Возенето по маршрута Русе – София е неприемливо некомфортно. Автобусът буквално подскача на всяка пътна неравност. Не знам дали в един момент няма да се разпадне. Ако проблемът е във въздушнто окачване,то въпросният автобус СО4033ВА биследвало да не пътува в това неизправно състояние. Моля да се вземат везабавни мерки за отдтраняване на проблемите. Не ми е приятно да подскачам на всяка дупка!

 • Дани

  Линия Варна- София, 8:30 ч., 16.02.2016 г. шофьорът разговаря по мобилен телефон до като се движи по магистралата. До кога с тази опасна за живота и здравето на пътниците практика? Просто безумие!

  • Георги Георгиев

   05:30 на 23.01.2017 оплакване към шофьора.Пътуваме от Варна за София и на една от спирките го попитах дали ще е с почивка ,така като видях че се позабави малко а отговорът му беше“ що за малоумщина … „. Е трогна ме искам да знам къде мога да се оплача ,така че да си получи бонусите. Аз си плащам билета и съм техен клиент но вече няма да съм ,понеже не ми е приятно да ми отговарят пред останалите пътници. Ами ако се отнасят така как ще си продават билетите .Биомет са най добрите и другият път няма да направя компромис

 • Ана Славчева

  Здравейте!
  На 07,11,2014 г в 14:45 пътувах с автобус на ГРУП от Шумен до Варна. За сетен път се убеждавам, че са много зле !
  Първо – автобусът се тресеше, тракаше в старата част на автомагистралата! А шофьорът- беше уникален / в смисъл- много зле/.
  Докато излезем от Шумен говореше по телефона. По- късно си беше подпрял двете длани в средата на волана и чаплеше слънчогледови семки! След като изяде семките пусна съвсем волана и си триеше ръцете една в друга, за да опадат люспите. Е, успяхме да стигнем до Варна. Малко след като влязохме във Варна, запали цигара! Оставаха 5 мин до автогарата, а да не говорим за закона !!!
  Е, аз се отказвам да пътувам вече с ГРУП, а Вие му мислете!

 • Мaриновa

  Здрaвейте,днес е 15.09.2014г. И aз все още се возя и се нaдявaм дa не ескaлирa нaпрежението до крaя нa пътя!Пътувaм от Шумен зa София и впредвид първия учебен ден успях дa стигнa в последнaтa минутa зa aвтобусa.Стигaйки нa бегом шофьорa нa aвтобусa решaвa дa ме пресрешне нa врaтaтa и дa почне дa ми държи сметкa зa секундното ми зaкъснение.В един момент и aз леко под нaпрежение кaзaх нa шофьорa-Aре,aре с тон имaйки предвид,че нямa знение и може дaтръгнем.Реaкциятa му беше повече от отврaтителнa първо ме погледнa и ми кaзa-„Колко си ти мa !Сигурно си нa дъщеря ми нa годините,кaк ше ми говориш тaкa!При,което моя коментaр бе,че нямa нуждa от толковa излишни обяснения и,че искaм просто дa си остaвя бaгaжa и дa продължим.Товa обaче не му бе достaтъчно дигaйки ми зaплaшително пръст ми кaзa:Aз съм турчин aз кaто говоря женaтa мълчи!Отвърнaх -aз пък съм бългaркa и товa с мълчaнието нямa кaк дa стaне.Последвaлия отговор бе,че ще ми отвърти двa шaмaрa!Тaкa безкрaйнa нaглост нa служител не бях срещaлa скоро.Кaзaх му дa не ме зaплaшвa,по товa време половинaтa aвтогaрa се беше обърнaлa и нaшият безумен рaзговор прекрaти.Остaвям изводите нa Вaс дрaги рaботодaтели.Мисля,че живеем в 21век и Поне под турско робство не сме.Кaкви сa тези комплекси и своенрaвни изкaзвaния кaто рaботaтa му е дa кaрa,не дa определя и рaзпореждa.Не съм ученичкa,a женa със собствен бизнес и подчинени.Дори и дa бях товa не дaвa прaво дa бъдa зaплaшвaнa с бой,зa товa че съм си плaтилa!!!Товa е приятелско съобщение.Следвaщият път ще бъдa много по-кaтегоричнa.Обещaвaм!