Оплаквания от Биомет 9 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Биомет.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

9 мисли относно “Оплаквания от Биомет

 • Георги

  На 01.04.2018г в 01.00ч Пътувам от Велико Търново за Правец.Закупил съм си билет до София,Когато попитах шофьора дали ще спре да ме остави на магистралата на Правец на Бензиностанция Шел.Той след десет минути лекции че не било спирка не можело да спира където аз съм искал,ми каза че срещу 5лв ще спре за да слезна.Смешна история.

 • Даниел

  21.02.18. на тръгване от Автогара София, на път за Варна, в 9:45 от сектор 7, шофьорът говори в продължение на около 20 минути, по личния си телефон, и то около мостовете на Витиня, в обстановка на мъгла и хлъзгав път.

 • Адмова

  Често пътувам по линията София-Варна-София. Предпочитам фирмата заради комфортните автобуси, но за съжаление качеството на обслужване не отговаря на качеството на превозните средства. Изключително НЕлюбезни, изключително вулгарни и глупави шофьори. Рядко си позволявам да окачествявам хората, но отношението на двама от шофьорите, повреме на две различни пътувания беше недопустимо. Моля обърнете внимание не само на модерната материяшна база, но и на обслужването отстрана на шофьорите. Те са Вашето лице пред нас -клиентите. Ругатни, заплахи и некоректно отношение към пътниците не птговарят на високия стандарт, който фирмата се опитва да достигне.

 • Жекова

  Седмица преди пътуването на 06.11.2016г. нямаше свободни места от Варна за София. Беше ми обяснено, че всички места са заети от Велико Търново. Как се получава така, че началото на дестинацията се озовава без алтернатива заради средата на пътуването. Автобусът беше в 9часа.

 • Ахмедов

  ИСКАМ ДА ПОПИТАМ….. С КОНКУРС ЛИ СИ ИЗБИРАТЕ „УНИКАЛНИТЕ“ ШОФЬОРИ, КОИТО КАРАТ АВТОБУСИТЕ???

  • Ахмедов

   Страхотна наглост и неспазване на правилника за движение от автобус с рег: СВ 3746…

 • Мирослав Николов

  Здравейте, бих искал да се оплача от изключителното грубо отношение от страна на шофьор на автобус на вашата компания. Още при качването в автобуса трябваше да обясня на шофьора, че на скоро ми беше направена операция и не мога да си вдигна куфара и да го поставя в багажното отделение самостоятелно (това би трябвало да е негово задължение и той да извърши тази процедура и без моята молба), при което вашият служител не направи нищо и се наложи майка ми да постави куфара. След като потеглихме аз видях че всички места на последният ред са свободни и прецених, че ще ми е по комфортно ако се преместя. Така и направих, уви това не бе за дълго … Минути след потеглянето същият шофьор реши че е време за дрямка и дойде при мен с думите „кво си мислиш,че правиш тук“, „я марш от тук“, „на мястото веднага“. Аз му отговорих,че ако желае да седне отзад има още три седалки свободни от моята дясна страна и е добре дошъл, при което той буквално полудя и започна да ме вдига, бута и каза “ ти май не разбираш какво ти казвам, махай се от тук“. Аз станах и се върнах на първоначалното си място, а господина си полегна на всичките пет задни седалки, комфортно с вдигнати крака.
  Автобусната линия по която пътувам е русе – софия и я използвам всяка седмица, но смятам че това ще ми е за последно.
  Всичко това се случи на 22 февруари Русе-София автобус взет в 2:00 сутринта.
  Искрено се надявам да бъдат взети някакви мерки спрямо арогантния шофьор и да нямате повече разочаровани клиенти като мен. Благодаря ви!