Оплаквания от Юнион ивкони 79 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Юнион ивкони.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

79 мисли относно “Оплаквания от Юнион ивкони

 • Атанасова

  Здравейте потресена съм от това което ми се случи днес вашата служителка в офис Каварна Милена Милчева ме удари по главата а преди това ме засипан с обиди тъй като едва ли не я притесних че трябваше да дойде да ми издаде билети тъй като въпросната служителка въобще не си стои на работното място.Тази жена психически нестабилна и мястото и не е там надявам се ръководството на фирмата да вземе мерки

 • ЦВЕТА РАЙЧЕВА

  Преди да започна с оплакванията искам да питам написани тук написаните оплаквания имат ли някакво последващо действие – защото толкова съм ядосана, че искам да пиша оплаквания, който ще доведат до проверки, а не просто да си вентилирам гнева

 • Надя Влаховска

  Некомпетентни шофьори, климатик на 16 градуса, умряхме от студ, объркаха пътя, изпокараха се шофьорите, ужасно преживяване.Служителите и по телефона и на гишетата се свържат ужасно.

  • Нека бъде светлина!

   Пътувам с автобус на Юнион Ивкони от Бургас за Плевен,с двама правостоящи.След толкова трагедии в България,безхаберието и нарушенията не спират!

 • Mariya Dimitrova

  В 7 часът сутринта аз ,майка ми и нейната приятелка пътуване по магистрала Тракия ,след тунела Траянови врати. Приятелката на майка ми караше със 110 а шофьора на автобуса изпреварваше нас , други автобуси и камьони ,тоест шофьор които отговаря за сигурността на 50 човека надвишава и подлага на опасност пътниците както и другите на пътя .
  номер на автобуса :СВ 3312 МС/ София Царевец
  Моля Ви да се погрижите защото това не е нормално и не желая да виждам катастрофи по новините заради нагли шофьори като този!!!

 • Едо

  ВИЕ, РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ОТ ЮНИОН ИВКОНИ, СТЕ ДУХОВНО ИКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТИ ХОРА. ВИЕ НИКАКЪВ ДУХОВЕН СЪВЕТ НЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪЗПРИЕМЕТЕ. ЗАЩОТО СТЕ АЛЧНИ. ОЧЕВИДНО КОПИРАТЕ МОДЕЛА НА ДЪРЖАВНОТО НИ МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ. ВИЕ СТЕ ОСНОВНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ УПРАВЛЕНСКИ ЪНДЪРГРАУНД. ВИЕ СТЕ УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО. СРЕЩУ ВАС И ПОДОБНИ НА ВАС ПРОТЕСТИРА БЪЛГАРСКИЯ ДУХОВЕН ГИГАНТ КОЛЬО-БОСИЯ. ВИЕ ДОРИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ ТРАКТАТЪТ ЗА АЛЧНОСТТА, БЛЕСТЯЩО РАЗВИТ ОЩЕ ОТ СОКРАТ. ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ВИЕ СТЕ НА ВСИЧКИ НИВА ОТЯВЛЕНИ КОЖОДЕРИ. НЕ Е ДОСТАТЪЧНО, ДА ИМАШ НОВИ АВТОБУСИ. НЕОБХОДИМО Е ДА ПРИВЛЕЧЕШ И СКРОМНИ, ОТЗИВЧИВИ И С ГОТОВНОСТ ДА СЛУЖАТ НА ХОРАТА ШОФЬОРИ И КАСИЕРКИ. КАК СЕ ПОСТИГА ТОВА? РАЗБИРА СЕ, С ЛИЧЕН ПРИМЕР! А ЕТО, ЧЕ СТЕ УТВЪРДЕНИ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ! ГОСПОД ДА ПАЗИ ОТ ВАС И ПОДОБНИТЕ ВИ! ЗАЩОТО ВИЕ ЛЕТИТЕ ПО НАНАДОЛНИЩЕТО НА МОРАЛНОТО И НРАВСТВЕНОТО ПАДЕНИЕ!

 • Елена Цолова

  Здравейте,
  Обръщам се към Ръководството на Юнион-Ивкони, ще се адресирам и до Контролните органи.
  Пътувам с автобус на фирмата посока София-Свищов в 11ч на 22.08.18. Няма да пиша за закъснението, то си е стандартно за фирмата. Сядайки на мястото си в автобуса забелязах, че няма пердета, а някакви прокъснати „щори“, заковани в горната трета на прозореца, без възможност да се коригират. Имам здравословен проблем и не мога да стоя продължително време на слънце. Преместих се на друга свободна седалка. С това си навлякох яда на шофьора. Започна да ругае, да не съм му опъвала нервите, щял да ме свали от автобуса,специално за мен щели да ушият пердета, „да му е… мамата и т. н. Това е недопустимо!!!! Озаптете и си превъзпитайте шофьорите си!!!! Оправете си автобусите!!!! Като искате големия дял от пазара -заслужете го! Иначе – като спрем ние – клиентите да ви ползваме – ще се самозаличите! Жалко за вас! Загубихте поредния си клиент…

 • Ивелина

  Отношение на шофьорите към клиентите е под всякаква критика, автобосите закъсняват, шофьорите не дават информация за спирките.

 • ЕЛЕНА

  ЮНИОН ИВКОНИ – ОТНОШЕНИЕТО НА КАСИЕРКИТЕ И ШОФЬОРИТЕ КЪМ КЛИЕНТИТЕ Е КАТО КЪМ ЧУВАЛИ С КАРТОФИ!!! НАУЧЕТЕ ПЕРСОНАЛА СИ ДА БЪДАТ ПО-ЛЮБЕЗНИ И ДА СЕ ДЪРЖАТ ЧОВЕШКИ КОГАТО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ. ЕДНО ЧЕ СЕ ДЪРЖАТ СЕ КАТО ЧЕ ЛИ СА ХВАНАЛИ ГОСПОД ЗА ШЛИФЕРА, ПОНЕЖЕ ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ДА СЕ ПРИДВИЖАТ, И ВТОРО КОГАТО ИМА ПРОБЛЕМ НЕ ТИ ОБЯСНЯВАТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС, А ТИ КАЗВАТ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, И ТЕ ГЛЕДАТ НАГЛО.

 • Маргарита Иванова

  Юнион Ивкони, кое е лобито ви? Кой ви държа, че въпреки недоволствата, инцидентите ( 8 сериозни, за 10 години) ,раздрънканите автобуси, некадърните шофьори, вкиснатите стюардеси, и все пак имате най-удобните часове и всичко остава безнаказано? Дайте малко прозрачност кой лобира за вас, вярно ли е ДПС?

  • Лазрег. Николинка

   Здравей те на 19/07/2018. Закупих билет по банков път. Но вашите служители казаха че нямало билет закупен от мен и ме оставиха като. Куче тук и нещат да ме върнат парите аз ги изратих на. Г-н. Георги. Атанасов. Искам си парите обратно. Сумата от 172 € имам и. Разписка та. На 07/08/2018 ще съм във българия моля ви да ми върнете. Парите сумата от 172 €

 • Маргарита Георгиева

  Юнион Ивкони, кое е лобито ви? Кой ви държа, че въпреки недоволствата, инцидентите ( 8 сериозни, за 10 години) ,раздрънканите автобуси, некадърните шофьори, вкиснатите стюардеси, и все пак имате най-удобните часове и всичко остава безнаказано? Дайте малко прозрачност кой лобира за вас, вярно ли е ДПС?

 • Маргарита Георгиева

  На 19.07.2018 год. автобусът Бургас-София закъсня с един час!!!. Вместо да се извините и да предложите на клиентите обезщетение шофьорът беше ужасен и караше крайно непрофесионално! Искам да знам какъв е редът да ми върнете сумата на билета, за вредите, които ми нанесохте и пропуснатите ползи, които имах от огромното закъснение?

  • Коко Колев

   и днес на 09.08.2018г. е същата история. Автобуса виси вече почти час на ресторантчето Кума Лиса на входа на Нова Загора … вече е почти 21.00 а шофьора няма намерение да тръгне. Разбрах от хора че сме чакали друг автобус от който да вземем нещо/някой … вън някакви пияни хора почти се сбиха … може и до криминалната хроника да стигнем … някакви хора от някъде се прикачиха … КАКВИ ЛИ СА …
   ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ НА ТАЗИ ФИРМА ЗАРАДИ ОРИЕНТАЛСКОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВОЯТА РАБОТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ. КРАЙНО РАЗОАРОВАН СЪМ.

 • Елена Аспарухова

  На 14.07.2018г.пътувах с автобуса в 16.30ч.от 10 сектор по направление София-Свищов.
  Поведението на шофьора е отвратително.
  Автобусът беше на автогарата в 16ч. Всички пътници стояха и чакаха шофьора, докато той пушеше поредната си цигара.
  В 16.35ч., шофьорът благоволи да отвори багажника. След като всички пътници наредиха багажа си, той отвори автобуса в 16.40ч. Отпътува в 16.45ч., а по график трябваше да тръгне в 16.30ч.
  Първите седалки останаха свободни, а имаше възрастни хора, които го помолиха да седнат там.
  Ако искате да запазите реномето на фирмата си, подбирайте правилно персонала си.

 • Снежана Велкова

  Обслужването на касата на автогарата е просто не професионално.Касиерката изключително груба и невъзпитана,направи ни забележка ,че сме и надули главата след като ние я попитахме за автобус за Кюстендил.Съжалявам ,че нямам кола .!!
  МНОГО НЕВЪЗПИТАНА И ЗЛОБНА!!!!

 • П.Петрова

  Преди 2 дни 10.06. пристигнах на автогара Плевен в 8.15 часа. реших да пътувам с автобуса Плевен-Бургас на Юнион Ивкони до Ловеч, за да не чакам 30 мин. за другия курс до Ловеч. Отидох на касата да си купя билет, но там нямаше никой и отидох до автобуса да попитам дали ще може да се кача до Ловеч. Шофьора ми каза , че ще попита колежката си касиерка дали може, а тя ми каза категорично,места НЯМА. Шофьора ми вика ами какво да правиш хората за морето пътуват. Изчаках да се качат всички и пак попитах тъй като виждам вътре че има поне 10 свободни места, и пак ми отказа „любезната“ касиерка, явно не и се разкарваше до касата да ми продаде 1 билет. Да им благодаря и на двамата и на шофьора и на касиерката изчаках автобуса за Ловеч, който беше като нов и много чисто вътре, а не като раздрънканите автобуси на Юнион Ивкони.

 • Деян Енчев

  Спряхме в Обнова в 05:47 часа и шофьора съобщи, че ще имаме 15 минути почивка. Наядох се и влязох до тоалетна, след което излизам от тоалетната и автобуса го няма. Виждам го в далечината и го догоних. Качих се на автобуса в 05:59, при което шофьорът – Иван Димитров, стар човек с побеляла коса – ми вдига скандал и ми показва някаква си стара „шайба”, с която уж отмерил 15те минути. Не е ли длъжен шофьора, преди да тръгне да провери колко пътници има в автобуса и да свери с данните от списъка с пътници? За втори път се возя с този шофьор и за втори път вика на пътници и се държи агресивно към всеки.

 • Lina

  Шофьорите на Union Ivkoni са груби и нахални! За пореден път попадам на изключително лошо отношение, защото се осмелих да застана пред автобуса с котката ми в клетка и ми беше казано, че това нещо няма да влезе вътре, въпреки че е в клетка и с паспорт!
  Това е единствената фирма, която не допуска животни на борда! Самолетите компании допускат, само тези не! Без значение общите им условия, които са дискриминация, нямаше нужда от лошото отношение и грубиянството. В други страни за такова поведение, шофьор може да изхвърчи!

 • Нина

  Возя се в автобус на Юнион, на 17ти Април от 2 часа в посока Бургас- Плевен, от влизането в автобуса шофьора се държи грубо и непрофесионално, след потегляне си говори по телефона и псува околните коли без да се съобразява и тукущо запали цигара в автобуса, докато кара, което за мен прелива границата на допустимото! Не бих потувала с Юнион след като това се случи, а съм в автобуса само от половин час! Надявам се нещо да може да се направи относно дисциплината на работещите в тази компания хора, защото тоза цасяга всички ни! Благодаря

 • Таня Иванова

  „Юнион Ивкони“ Линия №16 Ямбол-Кукорево -Ямбол.
  Това е фирма кошмар.Шофьорите им са най-вулгарните тъпаци.Може би ги избират с конкурс за арогантност.Отделно между ръководство и работници явно има дълбоки противоречия.Първите все търсят шофьори ,а вторите твърдят ,че не си получават заплатите и видите ли затова имали това недобросъвестно отношение към гражданите.А колкото до изпълнение и спазване на графика просто нямам думи.Трябва да си гледачка ,че да разбереш кога всъщност ще мине автобуса.

 • Генка Петрова

  Относно линия №16 Ямбол-Кукорево -Ямбол /изпълнявана от „Юнион ивкони“

 • Паная Григорова

  04.03.2018 г., около 15:30. Офисът на автогората при гарата в София.
  Държаха се с мен лошо, подигравателно, не искаха да съдействат.
  Нямат багажно, където хората да си оставят багажа.
  Заплашиха ме, че няма да ми заверят билета, който е платен и, че нямало да пътувам. Нямат такова право!!!! Имам свидетели, които ги чуха да го казват няколко пъти.
  Ползвам от години тази фирма и знам за много други случаи с техни служители и шофьори.

 • Паная Григорова

  03.03.2018 г., около 15:30. Офисът на автогората при гарата в София.
  Държаха се с мен лошо, подигравателно, не искаха да съдействат.
  Нямат багажно, където хората да си оставят багажа.
  Заплашиха ме, че няма да ми заверят билета, който е платен и, че нямало да пътувам. Нямат такова право!!!! Имам свидетели, които ги чуха да го казват няколко пъти.
  Ползвам от години тази фирма и знам за много други случаи с техни служители и шофьори.

  • Паная Григорова

   04.03.2018 г., около 15:30. Офисът на автогората при гарата в София.
   Държаха се с мен лошо, подигравателно, не искаха да съдействат.
   Нямат багажно, където хората да си оставят багажа.
   Заплашиха ме, че няма да ми заверят билета, който е платен и, че нямало да пътувам. Нямат такова право!!!! Имам свидетели, които ги чуха да го казват няколко пъти.
   Ползвам от години тази фирма и знам за много други случаи с техни служители и шофьори.

 • Даниела

  За втори път пиша и незнам нямали да вземете мерки шофьорите са ви ужасни обслужването също нямали кой да ь спре вече тази фирма.

 • Румяна Славчева Владимирова

  Резервирах по тел.на 28.11.2017г два билета Монпелие-София за 21.11.2017г.ноща в 00.30 срещу 22.11.2017гПопитах 4 пьти госпожата с която разговарях по телефона дали правилно я разбирам:21 срещу 22 ноща в 00.30ч,тя ми одговори:Да,точно така.На 21.11.2017г.сутринта случайно разбирам от колегата,че е трябвало да пьтуваме предната нощ 20 срещу 21,така сме били записани.След няколко обаждания разбирам,че трябва да закупим нови билети на стойност 420лв. за 25.12.2017гАвтобусьт не мина на Монпелие в 00.30ч,мина в 23.05ч.Това ще рече,че за малко щяхме да го изпуснем,защото не бяхме уведомени за това.Не мина 5-10мин.по-рано,1.25ч по- рано.Искам да Ви попитам,вас,които сте отговорни в тази фирма,кьде утидоха тези пари,420лв?Защото получих отговор на вьпроса от жената,която грешно записа датата на заминаването ни,или просто направи приятелска услуга на някой да изкара празниците в кьщи с близките си.Отговорьт и беше,че парите за (пропадналите)ни билети,утиват за подрьжка на автобусите.Аз пьтувам редовно с вашите автобуси от близо 4г.Виждам,че добре използвате грешните пари от хора като нас,които с нетьрпение чакат да се приберат в Родината си,за да изкарат празниците с близките си,но според вашата фирма не могат да запомнят датата на пьтуване.Преди 2 пьтувания,валеше дьжд и се наложи да лепим на тавана на автобуса найлонови пликове,защото течеше вода вьрху нас и още няколко пьтника.Ние плащаме доста голяма сума за билети,в замяна на това шофъорите ви имат отвратително поведение с пьтниците.Автобусите ви са под всякаква критика.Спираме на почивка на 5ч/5.30ч. не е нормално според мен.Фирмата ви е трагична.Искам да ми бьде вьзстановена сумата,която бях заплатила за билети и пропаднаха не по моя вина

 • Славей Димитров

  26 януари 2018 год.Жена ми имаше билет за 7,10 сутринта по линията Бургас – София.Ползвахме един удобен автобус който не влиза никъде и много бързо стига в София. И пак за него си взехме билет.Оказа се обаче, че че без предупреждение Юнион Ивкони обединили 3 сутрешни автобуса и жена ми по пътя разбира ,че ще влизат и в други градове и ще пристигнат по късно от обявения час за който аз специално питах като купувах билета.Не зная причината за това ,но като гледам и другите оплаквания си мисля че в тази фирма не им пука много за клиентите . Пробвайте Карат ес .

 • Цветелина Петрова

  Зима е. Пътуваме Русе – София. Свършва нафтата на автобуса на 90 км. от София. Шах и мат. При нас весело. Най-щастливи са тези, които гонят самолет. …..няма смисъл да продължавам….Хора, не се возете с тази скапана фирма……

 • Анелия Трифонова

  Най скапаната фирма .Никога повече няма да ползвам услугите ви защото сте мишенници

 • Сийка Трендафилова

  Пътуване с час закъснение…..И ужас ,всичко друго е изписано по долу в повечето коментари.

 • Унизен пътник

  И аз отправям апел към клиентите на Юнион Ивкони .Не ползвайте тази фирма за превози тя е опасна за вашето здраве.И аз веднъж се излъгах да ползвам този мним превозвач до Аугсбург,Германия автобус номер 2485 .Не позволиха храна да се внася в автобуса да не се цапа.Аз съм язваджия и ме заболя язвата исках да си взема храната да хапна и пия лекарства и на това ни се отговори по -най груб и арогантен начин ,че не може иначе ще ме свалят и едва ли не ще ме боят.Постоянно се правеше забележка за пазене на тишина като в библиотека.Персонала беше нападателен и груб за всичко викаше на пътниците като че бяха заложници .И за това удоволствие си плащаш !? Повече никога няма да пътувам с тази фирма. Съжалявам ,че по-рано не видях оплакванията за нея .Дано скоро фалира както си му редно с такива фирми.

  • Пламен

   Има си вътрешни правила. Ако бяхте в Германия, пак ли щяхте да излизате с номера за язвата, или просто щяхте да ги спазвате?

 • Тодор

  Така, нека първо се представя. Тодор Николов се казвам, живея и уча в град Бургас на 20 години, студент по право в БСУ. Отново съм крайно разгневен и потресен от безхаберието, арогантността и немърливостта на продавачката на билети в автогара юг, гр. Бургас. Първо, нека да вметна че съм редовен клиент на тази ужасна фирма и след всяко едно мое пътуване към Стара Загора се питам един и същ въпрос : Защо си давам парите за всичкото това неудобство.Второ : крайно съм разочарован от факта, че аз почти всяка седмица пътувам чрез тази фирма в посока Бургас-Стара Загора, всеки път когато отида да си взема билет аз чакам по 30 дори е имало случаи по 45-50 минути в които аз седя и чакам да дойде някой на касата за да си свърши работата и да ме обслужи. Знам че има оставен телефон за връзка,но никога не го използвам защото всичко може да се е случило и си седя и чакам кротко сумати и време да си купя билет. Днес отидох 14:00 отново до автогара юг гр.Бургас при което предполагам знаете вече какво следва : чакам 15 минути, но този път се реших да се обадя на посочения телефон, тъй като времето ме притискаше и доста бързах. След тези 15 минути чакане звъня и госпожата ми казва че ще дойде след 3 минути, при което идва и ме пита : От колко време чакаш ? И аз и казвам 15 минути, след което тя едва ли не ме изкарва,че аз съм и нарушил спокойствието, човек не можело да отиде до тоалетнаи всякакви глупости а аз я видяк че дойде отвън и най-спокойно си пие кафенце и си пуши цигарка и това е СИСТЕМНО ! Всеки път стоя и чакам, а тази госпожа си пие кафенце или си говори по телефона навън с продължителност от 30-40 минути и най-накрая клиентите и са виновни,че я притесняват. Дори съм дочувал случайно неин разговор в който тя казва : Ааа ми аз след 30 минути си идвам то няма никой. И забележете това се случва в 14:30 като се има напредвид,че работното и време е до 17:00 !!! Но тя ще си ходи защото нямало никой. К’во правим ако някой дойде след това ? Ако някой дойде в 16:00 например и му трябва спешно билет за същия ден ? Не бих описал поведението на ТАЯ и отношението на клиентите поради простата причина, че ще и падна на нивото. Последно искам да кажа : Юнион Ивкони – Вие сте пълна ПОМИЯ вашата фирма не става за абсолютно нищо, дори като се замисля не мога да кажа нищо хубаво за вас, а съм пътувал всеки месец по 5-10 пъти в продължение на година с вашата УЖАСНА фирма. Хора, надявам се да прочетете този коментар. Като прочетох предните, моят проблем не е нищо в сравнение с Вашите, но вече ми е дошло до гуша от тия глупаци които изобщо не си вършат работата всеки един работен ден. От тук нататък заявявам категорично, че повече с тази фирма аз НИКОГА няма да стъпя, дори и последната останала фирма да сте, ще си хвана влака. Следващото ми пътуване ще бъде с БИОМЕТ или Каратс – много положително настроени хора, направило ми е впечатление че се отнасят невероятно с клиентите си , 100 пъти по-добри автобуси от на Ивкони и 100 пъти по-добре и по-качествено си вършат работата хората и то се видя и по новините как този „шофьор“ на автобус от ЮВ катастрофира на магистралата посока гр. Бургас. Имах познат който е пътувал тогава и сам е видял че шофьора просто му се е спяло. Хора послушайте ме – никога не пътувайте с тия нагляри и арогантни нещастници. Само ще си дадете парите напразно, да не казвам,че и рискувате здравето и живота си до някаква степен. Лек ден !

 • Алина

  Нямам думи да опиша нахалство и арогантността на шофьора. Това ли е вашият начин на обслужванк на клиенти? Първо при покупка на билета питах в офис в Автогара Варна при жената да ми даде последните места в автобуса тъй като баща ми има поблеми с крака. Каза ми че няма места без да погледна на монитора.както и предположих автобус беше празен и ИМАШЕ места отзад…Много интересно нали? Шофьор започна да пуши в автобуса с затворени прозорци. След като го попитах да не пуша и че това е против закона той ми отговори че „няма да спазва бьлгарски закон за 5 часа.тъй като обича да пуши“… платих пари да не ни унижават и пушат в салона!!!! Шофьор! Нахално гледаше в очи на клиента и пушеше цигара в салона… Моля ви да направите поне някакви крачки. Аз на своя ред ще продьлжа да пиша на защита на потребителя за вашата фирма. Това са основни неща които трябва да се уважават в обществото

 • Емил

  Пътуване София- Китен след закъснение от 1:30 а и отива и на повече,пътуването се превръща в кошмар,слизаш от автобуса без никаква енергия,явно за друг път с друга фирма

 • Алекс

  Рейса закъснява, когато със баба ми отивахме към Пуморие стъклата бяха много много запотени и нищо не се виждаше и неможеше да се изчистят!!! Никога повече няма да стъпя там.

  • Пламен

   Ами за ПУморие е така СЪС баба Ви. Пробвайте за другаде. Например в някое училище.

 • Борислав Николов

  В момента пътуваме над 60 човека в автобуса Каварна – София. След около 1:30 ч. закъснение само от Каварна до Велико Търново, близо до Ловеч спряхме до повреден автобус от същата фирма и шофьора реши да качи още 20 човека правостоящи в нашия автобус. Горките хора от повреденият автобус бяха чакали повече от час на пътното платно и с готовност се качиха. Доколкото разбрах след около час-два следващият автобус по маршрута ще вземе и останалите, отново правостоящи. Тази жалка фирма изглежда си мисли че за пътниците е привилегия да пътува във вонящите им 30 годишни автобуси. За себе си мога да кажа че за в бъдеще се отказвам от тази привилегия и е момента се надявам да пристигнем безаварийно в София. Пък и може някой работлив полицай на пътя да спре претъпканият ни автобус и да си свърши работата със солидна глоба за шофьора и фирмата.

 • Иван Сотиров

  Пълна анархия и безхаберие от фирма “Юнион Ивкони“. Днес от 11:00 до 17:00 часа, се опитвам да се свържа с някой в централна автогара. През 20 минути се обаждам на заявените номера и никой не се решава да вдигне. От днес зачерквам вашата фирма и никога няма да пътувам с вас.

 • Емил Коцев

  Закупих си два двупосочни билета от София за Бургас на фирма „Юнион Ивкони“. Наложи ми се да се прибира ден по рано (неделя) с кола и още в понеделник сутрин се обадих да кажа, че няма да пътуваме с автобуса, който трябва да тръгне в 11:30 от Бургас за София. Обаждането стана в 9:00 сутринта. Служителката, която ми вдигна телефона беше изключително нелюбезна и груба, към клиент, който е оставил 90 лв за билети. Първо вдигна телефона и ми каза да изчакам малко, след което 6 минути слушах как продава билети на други клиенти и пет пари не дава, че някой чака на телефона. След шестата минута затворих телефона и се обадих отново. Попитах я защо 6 минути не ми обръща внимание. Тя ми заяви, че тъй като се обаждам по телефона аз не съм важен клиент, важно е само да работи на касата и да взима пари. Не ме изслуша, за да й обясня какво се е случило и че искам да кажа, че няма да пътувам за да ми възстановят парите от втория билет и да могат да продадат двете места на някой друг. Прекъсна ме напомни ми, че тия с телефоните не сме важни, каза, че няма как да ми възтановят парите и ми тресна телефона. Ето такова е обслужването в тази фирма. Клиентите, които си плащат предварително не са важни. Важно е да се работи на касата и да се взимат парите, а ако стане нещо непредвидено да си си ги давал. В крайна сметка аз съм клиент дал съм си парите и очаквам човешко отношение. Значи като давах парите за билетите бях важен, а сега като ми се е наложило инцидентно да се прибера по – рано и се опитвам да постъпя човешки да предупредя предварително за местата за да може друг да ги ползва не съм важен. Изключително ми е обидно това отношение. От тук насетне нито аз, нито моите приятели и познати ще пътуваме с тази фирма след като сме маловажни.

 • Калоян

  Незнам в кой век живеете. Незнам в коя страна живеете и Незнам какво правите, но нямате капка усещане за професионализъм. Първо купуваме си билет София – Сл.бряг 17ч. Обявява се 30 Мин закъснение. Идва в 18:00ч не се диша вътре. Мръсно. Обирате по всякви възможни селца хора и без капка организация автобуса се претъпква. Обаждаме се на телефон за контакти, в който искаме компенсация за това, че автобуса закъснява с един час. ЕДИН ЧАС!!! 21ви век, Европейски съюз!!! Един час !! От телефона се отговаря, че нямат представа към кого да ни свържат. Да не говорим, че жената в автогарата, която стой на техния обект, няма представа че автобуса още не е дошъл в 17:45ч и Незнае какво става. Изключителни некоректни и абсолютно страшни непрофесионалисти. Повече няма да стъпя във ваш автобус и ще кажа на абс всеки който пътува- да не ви използва услугите….

 • Милена

  Чакахме автобуса на дъжда, подгизнали, когато се качихме хората бяха насядали и един в друг защото половината седалки бяха мокри, а няколко човека бяха седнали по стъпалата на средната врата. За пореден път сме разочаровани от вашата фирма, това е престъпление, когато автобусите не са годни за условията на пътя по – добре не ги пускате в движение..

 • Ivanka

  Nai nekoreknata firma koqto moje da syshtestvuva e vashata , otvratitelno dyrjanie NECHOVESHKO i vsichki avtobusi sa vi v neispravnost!!!!!!!!!!!!!

 • Петя

  Ужасна фирма 5 минутна почивка за 6 часа път от София до Бургас как ви се струва наред с ужасното държание на шофьора, който крещеше на всички пътници , при всеки зададен въорос.Нормално ли е това питам аз.Никога повече с тази фирма,НИКОГА!!!

 • Пътници

  От както пътувахме с Юнион ивкони посока Париж на дата 07.03.2017 09:00 с регистрационен номер 4942 аз приятелят ми и повечето от присъстващите си обещахме повече да не патуваме с тази фирма защото, това че няма WI-FI е най малкото неудобство и сигорно няма да го имат в този живот. Тъпия факт че не се ползват тоалетните и това че спирането за почивки именно до тоалетна се извършват периодично на 5-6 часа е най гадното. В тези тъка наречени почивки за по 15 мин. пътниците сме длъжни да се изредим на опашка да пушим и пием кафета и най вече да се храним задалжително извън автобуса за нищожните 15мин. Като пандисчии със строг режим се вдигна напрежение между нас (пътниците) (всички пътници) и шофьорите които упорито си караха без да спират за почивка. Ами факта че превозваха незаконно цигари в количество дори спориха по между си как да прикрият пратката. Това е ужасна фирма без удобства и условия. С много неуважителен персонал който не уважава клиентите си и ги губят. Ние няма да патуваме отново с тази фирма. Euroline са много по отчтиви , има интернет връзка и тоалетната се ползва в автобуса. На почивката раздават сантвичи и няма проблем да се храним по време на патуването. Юнион ивкони ни третираха като затворници с огроничения не отговарящи на цената на билета и наи вече чисто човешко отношение!!!

 • Магдалина

  Платила съм си онлайн билет за 4ч по линия Русе – София. Юнион ивкони пестят от заплати и персонал и съответно нямат служител на гише в 4ч сутринта. Разчитат, че шофьорите трябва да ми напишат билета. Преставете си колко им усложних живота с попълване на двупосочен, отворен билет 😀 Изпаднаха в паника като как да се напише и получих едно 15 мин нравоучение и мърморене как съм трябвало да идвам от предишния ден да си издавам билета и „колко са ни разглезили с тези онлайн билети“. Бяха ужасно груби и гръмогласни и сцената стана достояние на целия автобус.

 • Мария

  До кога атобусите на тази фирма ще бъдат в неизправност и защо се допуска с такива автобуси да се превозват пътници. Нямате ли съвест хора. Пътувах от Пловдив за Бургас и автобуса се повреди на сред пътя, чакахме около час и половина да ни вземат някакви микробуси. Заради вас след това попаднахме на затваряне на магистралата, при което тръгнахме по другият път през Карнобат, за капак на това беше се преобърнал тир преди Бургас и стоим и чакаме все още. Благодаря за пътуването Пловдив – Бургас, което продължава 10 часа и все още не можем да се прибереме.Затворете тази фирма .

 • Силвия

  На 28,10,2016г. античен автобус нает от фирмичката юнион ивкони пътува по направление София-Петрич…..или поне се опита!Имам няколко запитвания:
  -как може да пускате в движение автобуси,които изобщо не са в изправност(за пореден път ми се случва нещо подобно…..и за последен!)?Въпросният автобус спира 3 пъти до Благоевград!
  -След като все пак пристигнахме ЖИВИ в Благоевград никой от никъде ,каквато и да било информация!
  -след 30мин. все пак наеха друг автобус за да продължи по линията Благоевград-Петрич(годината на производство 100%бе същата като предходния!).На въпроса ми защо нямам място в автобуса след като имам редовен билет,“лелката“ ми заяви:“Откъде-накъде ви намерихме рейс,от там и претенции“???Какви претенции-къде са правата ми?Значи закупувам билет с редовна цена София-Петрич,возя се в страх дали ще стигна жива,никаква информация за случващото се ,студ и загуба на време ииииии да стоя права някакви си 80км-това е безочие!Поредното безочие !
  *Пазя отрязъците от билета,за да застана зад думите си

 • Тони Николов

  В автобуса от Свищов за София от 7:45ч. е недопустимо студено. Никакъв комфорт за пътуващите!

 • Михаил Кръстев

  Днес /04.11.2016/ пътувахме с колегата по маршрут Русе-София.
  На Обнова излизаме след края на почивката и виждаме как автобуса тъкмо тръгва. Махания, викове … нулев резултат.
  След като настигнахме автобуса / след толкова викове един колега ни предложи да настигнем автобуса/ и влязохме, едва ли не ни се скараха. Неуспешно разбира се
  След зададен от мен въпрос, как е възможно въобще да тръгнат, без да проверят присъстващите клиенти, отново обяснения
  И накрая, цитирам :
  Аз:
  – Как може да тръгнете, когато ви липсват 2-ма клиента ?!
  Отговора:
  – И без 3-ма тръгвам

  Невероятно.

 • A. Добрев

  На 13.10.2016 се опитах да си затворя двупосочния билет в Пловдив за връщане в Бургас. Изобщо не намерих служителката в офиса 15 минути преди 19 часа. Открих я отвън. Беше ми отказано, под предлог, че няма свободни места. Такива места все пак имаше, тя се съгласи да ме качи, но искаше да и предоставя целият двупосочен билет, който ми трябваше да отчитане на командировъчно. След като отказах, бях принуден да чакам автобус на другия ден в 9:00 и да заплатя хотел за моя сметка. Никога повече не смятам да използвам услугите на тази противна фирма с невъзпитан персонал и мръсни автобуси с тесни вмирасани седалки. По-добре споделено пътуване чрез Фейсбук или първа класа във влак.

 • Николов

  Днес в град Карнобат автобус на юни онлайн икони в 06:45 отказа да ме качи за София под предлог че няма места, но видимо имаше поне 10 празни седалки от дясната страна на автобуса. Другия водач се държа грубо и непрестанно и лъхаше на алкохол. Жалбата е подадена до комисията за защита на потребителите и омбудсмана на република България. Дори една жена си беше качила двата крака на другата седалка до нея. Лично ще запозная с жалбата управителя на фирмата и медиите със снимки. Номера на автобуса на Е СА 4085КХ

 • Georgieva

  Linija Nesebar-Sofia,az bjah do Plovdiv. Napravihme 20min po4ivka predi Stara Zagora.Parvijat 6ofjor be6e vazpitan i u4tiv,karase vnimatelno. Vtorijat (imam snimki na pozata na karane,no za dazalenie njama na4in da gi ka4a ) karase ot St.Zagora do Plovdiv podprjan na lakti samo pri absolutno palen avtobus.Patuvah na 02.09.16 ot 14:40h.Izprevarva6e v nasre6no na zabranena lenta na zavoi bez absolutno nikakva vidimost edin traktor.Kolegata izonsto ne mu napravi zabelezka.Klimatikat be s4upen nad men i ot zapu6enata 25cm dupka duha6e smrazjava6to.Klimatizite bjaha pusnati i sled zabelezka na edna patni4ka leko se namaliha.Bjahme na 12gradusa pri 24gradusa navan.Horata se obljakoha s 6apki jaketa …Nomera na avtobusa e: CA4075KX

 • Мария

  Пътувам София-Равда двупосочно, единствената спирка ви е Стара Загора… Някои хора имат нужда от тоалетна, помислете малко и за нас!!! Не може от София до Стара Загора без спирки или Стара Загора-София! Това е ненормално и нечовешко. Ако не планирате да правите спирки, поне може да направите тоалетните в автобуса годни за употреба!

 • Светлин Иванов

  Днес е 21 май.Автобус който тръгва в 7,30ч. от Бургас – Пловдив…1.Един шофьор които спря автобуса за да си взима кафе..за да не заспи.2.Мръсен автобус със счупени седалки.3.Явно има проблеми със ходовата част,защото друса ужасно неприятно…НА ВСИЧКО ТОВА 18 лева. Билет…

 • Katerina

  Здравейте! На 30.03.2016 г. в 15:30 автобуса на Юнион Ивкони, който тръгва от София за Бургас беше пълен с около 50 човека, а шофьора от София до Бургас не пусна климатика. В атобуса беше ужасно горещо, лично на мен ми стана много лошо, направи му се забележка да пусне климатика, той го пусна за не повече от 30 минути. Другото, което е по магистралата караше с не повече от 60 км/ч, не знам, но ми се струва че пести от горивото и си го прибира за вкъщи.

 • Радоилов Иванов

  Здравейте.
  Днес 28.11.2015г.жена ми и сина ми са били принудени да слязат от ваш автобус.
  В 10,40ч.на спирка „банята“ в кв.Изток гр.Перник,посока София -Перник.
  След като са се качили и настанили на свободни местя,след като жена ми е подала пари на шофьора(нисък,набит с диоптрични очила),той най невъспитано и на висок тон ги накарал да слязат и да си хванат градския транспорт,защото нямал да им върне ресто!Пред възмутените погледи на всички пътници,се наложило да слязат.
  След което автобуса тръгнал с мръсна газ непосредствено след тях.
  Въпреки,че имало места,че имал дребни пари,които се виждали и въпреки,че вече са се качили и настанили!!!
  Да не споменавам,колко е опсно да тръгва така бясно веднага след като са слезли от автобуса.
  Моля за вашето съдействие относно безопасността и отношението на вашия шофьор към пътниците и клиентите Ви!!!

 • Мариана Георгиева

  Една петък вечер пристигнах в 18.00ч на централна гара София за да се кача на последния автобус в 18.15ч за Кюстендил,автобусът беше полупразен,но шофьорът грубо ми каза,че няма да ме качи,местата били вече резервирани,възмутих се,бяхме само аз и една възрастна жена,на нея бяха казали същото.И понеже знам, че автобусът на Ивкони престояват минимум15мин. на гара Овча купел се досетих,че явно там ще се напълни автобусът.От централна гара ще тръгне почти празен,няма да ни качи,ами защо тогава тръгва от централна гара и не качва пътниците от началната си спирка.Останах на гарата,валеше и се чудех какво да правя,къде да ида,това беше последният автобус за Кюстендил,друга фирма не предлага транспорт за Кюстендил.Съвсем се стъмни,а аз нямах никаква алтернатива.Попитах къде мога да се оплача,погледнаха ме безцеремонно.След 18.15ч имаше автобуси за Перник,за Дупница,но не и за Кюстендил,а ако имаше в 19.00 или 19.15 щях да изчакам и да се прибера у дома,макар и по късно.Често пътувам с Ивкнони и съм ужасена от превозвача Ивкони,особено посока Кюстендил.Как може последният автобус София-Кюстендил да е в 18.15ч.,особено пък в петък вечер.Няма ли шефовете да променят това,след като особено пък в петък вечер има проблеми.Или никой не се интересува от този проблем.И не може ли шофьорите,служителките на гишетата да са по човешки настроени към пътниците.Ако имаше друга фирма да подсигурява транспорта до Кюстендил,НИКОГА НЯМАШЕ ДА ИЗПОЛЗВАМ ИВКОНИ,ще продължавам да се оплаквам къде ли не ,докато бъда чута.

 • Яна Динева

  До ръководството на Превози Ивкони
  Тема: Пътуване Солун – София, 07.09.2015 15h30

  Приятен комфортен автобус…И позитивното свършва до там…
  Шофьорите ви, ако имаха някакво възпитание, се стараеха да не го показват с цената на всичко. Нямаше човек, с когото да не са се отнесли грубо по всяка една възможна причина. След като се скараха на всички, осмелили се да зададат въпрос и ми се развикаха за едно шише вода (точният разговор беше: „Тва шише да се качи горе“, АЗ- „Да добре“, „ВЕДНАГА!!!“ Жалко, ако знаех, че ще срещна внук на Хитлер, щях да си взема тефтерчето за автографи…Нищо, следващият път… Хаха, шегичка! Такъв никога няма да има!!
  Друг „весел“ факт беше, че нашите двупосочни билети нямаха определени места за връщане и се започна половин часова борба за място, хаос и безкрайни излишни нерви. Вашите двама служители споменаха мимоходом, след като се насладиха на сеира, че двупосочните нямат места за връщане… ама веселба голяма! Аз и двете ми приятелки бяхме принудени да прекараме над 6 часа разделени по всички краища на автобуса.
  Мисля, че на тези двама хитлеристи щеше да им е по-добре да превозват трупове, точно толкова се съобразяваха с нас и точно такава беше и температурата в автобуса вечерта. Което пък се „компенсира“ от температурата поддържана от тях през деня, когато беше близо 40 градуса навън и вероятно 39 при нас, в автобуса –сауна. О да, определено сте монопилсти на пазара! Основното ви (и трудно достижимо) постижение от доста години е да съсипете настроението, потъпчете достойнството на малкото хора, излъгали се да пътуват с вашата фирма (и такива без избор като нас).
  Вие сте срам за цялата гилдия на превозващия бизнес и на бизнеса с хора като цяло! И повярвайте ми, ще призова и малкото ми познати, които още ползват „услугите“ ви да престанат незабавно.

 • Яна Динева

  До ръководството на Превози Ивкони
  Тема: Пътуване Солун – София, 07.09.2015 15h30

  Приятен комфортен автобус…И позитивното свършва до там…
  Шофьорите ви, ако имаха някакво възпитание, се стараеха да не го показват с цената на всичко. Нямаше човек, с когото да не са се отнесли грубо по всяка една възможна причина. След като се скараха на всички, осмелили се да зададат въпрос и ми се развикаха за едно шише вода (точният разговор беше: „Тва шише да се качи горе“, АЗ- „Да добре“, „ВЕДНАГА!!!“ Жалко, ако знаех, че ще срещна внук на Хитлер, щях да си взема тефтерчето за автографи…Нищо, следващият път… Хаха, шегичка! Такъв никога няма да има!!
  Друг „весел“ факт беше, че нашите двупосочни билети нямаха определени места за връщане и се започна половин часова борба за място, хаос и безкрайни излишни нерви. Вашите двама служители споменаха мимоходом, след като се насладиха на сеира, че двупосочните нямат места за връщане… ама веселба голяма! Аз и двете ми приятелки бяхме принудени да прекараме над 6 часа разделени по всички краища на автобуса.
  Мисля, че на тези двама хитлеристи щеше да им е по-добре да превозват трупове, точно толкова се съобразяваха с нас и точно такава беше и температурата в автобуса вечерта. Което пък се „компенсира“ от температурата поддържана от тях през деня, когато беше близо 40 градуса навън и вероятно 39 при нас, в автобуса –сауна. О да, определено сте монопилсти на пазара! Основното ви (и трудно достижимо) постижение от доста години е да съсипете настроението, потъпчете достойнството на малкото хора, излъгали се да пътуват с вашата фирма (и такива без избор като нас).
  Вие сте срам за цялата гилдия на превозващия бизнес и на бизнеса с хора като цяло! И повярвайте ми, ще призова и малкото ми познати, които още ползват „услугите“ ви да престанат незабавно.

 • калина

  Пътуване от Приморско за София на 16.08.2015 в 12 и 30 часа. Автобуса не отговаря на нито една заплатена стотинка от билета, климатика е толкова слаб, че духа на себе си, седалките са тесни, а шофьорът за такова далечно разстояние е само един! Сега часът е 18:55, а ние сме малко след Пазарджик. Поради изнервеното състуяние на шофьора, че е един, кара застрашавайки живота на пътниците! Пълно безобразие!

 • Емилия Стоянова

  В 24 чч.тръгнахме от София за Равда с автобус на юнион ивкони след два часа автобуса протече капе ни на главите.От климатика на тавана тече вода.НИКОГА ПОВЕЧЕ С ТАЗИ ФИРМА.искам компенсация

 • Йорданова

  Пътувах на 04.05.2015 в автобус на Ивкони от Пловдив 19 часа за Бургас,автобуса миришеше на стари чорапи,мокро куче и т.н със сигурност не почистват автобуса -трябва му само 30 мин.с едно изпиране на седалки и освежаване.Шофьора караше със висока скорост на завоите и имаше завой на който автобуса поднесе и всички се изправихме и викахме как всички бързаме но искаме да се приберем живи.При завой гумите издаваха странен звук и имаше странни шумове и всчки се стискахме да пристигнем здрави.Това е една неподдържана фирма и некомпетентен шофьор със стар раздрънкан и вмирисан автобус.

 • Tsvetelina

  Имах закупен билет Каламата – София онлайн през сайта, получих билен, резервация за петък 15.08. Чаках си автобуса на посоченото място – той закъсняваше, звъннах – оказа се, че датата е променена за 17. неделя и трябва да изчаках 2 дни. Като са знаели за тази промяна защо никой не ми се обади да ме предупреди, имат ми и телефона, и е-мейла… добре, 4е имах пари да си доплатя хотел, иначе не знам какво щях да правя… А бях и с майка си, която беше на работа в неделя и трябваше да се обажда да иска още два дни отпуска…

 • Съни

  Пътуването ми от Бургас за София на 07.06.2014 в 11:10 беше много лошо. Климатиците течаха – над всяка двойка седалки капеше при определени движения на автобуса. Налагаше се хората да се нагаждат според течащата вода. Нямаше възможност да смениш местото си, защото автобуса беше почти пълен. От казаното от шофьора стана ясно, че проблемът с климатиците не е възниклал в момента, а се е знаело за него предварително.
  Спряхме за 20 минути на нерегламентирана спирка близо до Нова Загора. Единствената обявена спирка беше Стара Загора.
  Закъсняхме с един час!