Оплакване сервизи Варна 7 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от сервизи Варна.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

7 мисли относно “Оплакване сервизи Варна

 • Тодор

  Последно искаха да ми свалят и поправят скоростната кутия , а се оказа че трябвало да се долее малко масло до правилното ниво и проблема изчезна. Искаха 800лв за доливане на масло явно е била тази такса. Поредният опит за измама.

 • Христо

  Не отивайте в Макс сервиз-варна.това е фирма паразит на гърба на Самсунг.Цял ден нищо не правят иде чудят как да върнат клиентите.Учудвам се как ги търпи Самсунг.

 • Анатоли

  НЯМА да се оплаквам нито ще се върна в сервиза където се държат грубо, не дават касови бележки, не дават гаранция за частите и за ремонта и си оставят работа за след 20 дена. И се надуват като балони .

 • Rosen

  Neprofesionalna rabota na 24 chasoviq serviz za gumi. Opitvat se da povredqt djantata i gumata a ne da gi popravqt. Za slagane na fitil polovin chas natiska da skasa telta i kato ne moja se otkaza. Pri svalqne na djanti vinagi posle sa obeleni na 2mesta pone. Ne preporachvam. I tsenite sa po visoki ot normalen serviz prez denq.

 • Петър Димов

  Три сервиза проверяват скоростното масло през пробката за източване а се оказа че на 10см над нея има пробка за доливане и от там се долива и проверява .Случайно разбрах от снимка в интернет и се оказа че маслото е под минимума . И така 5тата скорост спря да стърже при вкарване и скоростите започнаха да влизат лесно . А всички бяха готови да правят скоростна кутия . Или по вероятно да вземат парите и да налеят масло.

 • Тодор Петров

  Cервиза в гранд мола във Варна не става цял ден им оставих колата за един лек ремонт на предното окачване впоследствие се оказа че не са сменили за квото говорихме и ми бяха оставили капачките на подкалниците отворени и тръбата на въздушния филтър изкрана в калника. Това го забелязах след първият дъжд след като целият ми двигател стана мръсен от водата която влизаше от там .Нямат голямa машина за вдигане на колата всичко се прави с крикове и мастора си лежи отдолу и кво става само той си знае.

 • Владо

  Искам да изкажа разочарованието си от Автосервиза на Г георгиев до вода и канал в Варна Улица прилеп n 14. За ремонт които се прави за 20 минути стоях 3 часа и самото му отношение към мен не ми хареса. Опитваше се да ме изнуди да сложа част която po каталог била само тя за тази кола а това штеше в дългосрочен план да повреди колата ми. Тази част аз лично съм я сменял 2 пъти за по 15-20 минути време .Но просто реших да отида при приятел да ми я смени. Значи платих си 60 лева стоях 3 часа и след теста накрая се оказа че проблема не е от там а от кабела които подава ток за там което сащто се е случвало преди . И след като завинтиха тази така сложна част той каза че каквото сме направили това било . Едва ли не да се разкарвам вече взе парите . Taka че съветвам всеки които даржи на колата си и на доброто обслужване да избягва този сервиз . Може би сега е момента да обиколя всичи сервизи знаейки какъв ми е проблема да се наслушам на бисери и да си избера точен и коректен човек. Аз поне малко разбирам какво остава за хората които нищто не разбират . Няма дори да разберат как здравата им кола ще се повреди нарочно.