Оплакване дупки адрес 5 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от дупки които сте видели или сте си разбили колата в тях. Колко ви е струвал ремонта.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

5 мисли относно “Оплакване дупки адрес

 • Тодор

  Варна пътят пред военоморското от курортна поликлиника завоя покрай входа на военоморското покраи цба и до завоя на билла е пълно с доста големи дупки. А по нататък пътят е по зле от селски калдаръм. Става дума за най-голямата на завоя преди военоморското точно след рекламата за безопасно движение я запуших с камъни и стана доста добре. Спасих доста шофьори от поне 400-2000 левови ремонти на предницата. Но уви на следващият ден някой беше извадил камъните от дупката и ги струпал отстрани до тророара. Е как да го разбирам това събрах камъните от поне 300метра разтояние.

 • Анатоли

  В началото на аспаруховият мост на излизане от варна имаше доста дълбоки дупки като за ски славом но ги запълниха миналата седмица временно с някаква смес. А почти на всички вътрешни улици има много дупки които трябва постоянно да се заобикалят или да се мине през тях. Трудно е защото трябва да се гледат пешеходците които са доста нахални и си мислят че постоянно ги виждаме, да се внимава за колите които са паркирали и по най невъзможен и труден за заобикаляне начин и все пак да се пази и колата да не се разбие твърде бързо за което ние си плащаме и си губим времето и нервите да се знимаваме с некоректни маистори повечето от които дори не дават касови бележки.

 • danieldp

  в квартал чаталджа град варна има много дълбоки дупки една до друга които стоят от почти една година….трябва да минеш в настрещното платно за да можеш да преминеш…вдигнахте винетките ама за пътищата нищо не правите

 • Петко Иванов

  Само да заявя че в Бг дупки няма все пак сме час от европейският съюз .Дават ни пари. И ако случайно сте си разбили предницата на колата или сте катастрофирали заради дупка вие сте си виновни. Все пак пътищата са идеални не забравяйте.

 • Анатоли

  Внимание опасна дупка в Варна преди пикадили център на завоя .Господина пред мен си гръмна и двете леви гуми на бмвто и щеше да предизвика катастрофа.