Оплаквания от Петрол 3 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от бензиностанции Петрол

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

3 мисли относно “Оплаквания от Петрол

  • Отвратен клиент

    Служителката на Петрол на железния мост в Асеновград,една гадна свиня на име Надя зарежда гориво избирателно според лъскавостта на автомобилите,като и се направи забележка,отказва да зарежда,псува и се държи арогантно,а всъщност е един дебел изрод.Никога повече няма да заредя там!!!!

  • Ценко Лявов

    Напълниха ми бензин вместо дизел и на всичкото отгоре управителката е супер нагла заяви че няма да ми възстановят горивото което е било в резервоара.Да не говорим че пред работника който наливам гориво сложих която закупих от друг обект за 15лв.Изключително лошо обслужване.Гарантирам ви че повече няма да посетя бензиностанция на Петрол и ще разкажа на всички мои познати за инцидента.Изключително лошо обслужване. Става въпрос за бензиностанция Петрол в гр.Пловдив ул.Цар Симеон срещу блок 104

  • Иван Михайлов

    Пренебрежително отношение на служителите в бензиностанцията на околовръстното в гр. Чирпан.Задължително при всяко зареждане си прихващат по 5 ст. за персонала.Това последното е без изключение.Все едно си се върнал в годините на социализъма.