Оплаквания от Лукойл 31 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от бензиностанции Лукойл.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

31 мисли относно “Оплаквания от Лукойл

 • Станислава Христова

  Бензиностанцията в Черноморец явно е само от арогантни служителки . Гергана , едно русичко девойче , пред мен предостави на един господин цял куп фактури за гориво , които очевидно не бяха негови зареждания . Виждаше се , че имат някаква връзка , може би е бил съпруг или приятел , но след въпроса ми редно ли е това , тя ми каза да си гледам работата и да не говоря много за да нямам проблеми . Явно господина не е случаен …

 • Иван Иванов

  Големи тъпанари са служителите на Лукойл, Лесово, грубо и троснато отношение на касиерката. Стегнете ги малко тези служители, необходими е да минат през обучение преди да започнат работа.

 • Георги Георгиев

  Здравейте, спряхме на новата бензиностанция на Слънчев бряг, която е на 10 дни и бяхме много неприятно изненадани от хигиената, Без да преовеличавам само споменавам, че мивките бяха черни от мърсотия и консумативи липсваха. Бяхме с наши колеги от чужбина и така!

  • Яна Стоянова

   В Лукойла при гр. Черноморец ми се случи следното:
   Касиерката, Надка, видимо изнервена, не ми върна едната стотинка ресто. Имам си принципа да си я искам, защото не смятам за редно да не ми я връщат. Върнат ли ми я, винаги я оставям. Надка обаче изпуфтя, отвори касата и започна да гледа изнервено парите, при което ме поглежда и ми заявява, че няма. Аз казвам, че няма проблем, но е редно според мен предварително да каже, че няма да ми върне, вместо да си го премълчава.
   Служителката се изнервя още повече и започва демонстративно да рови по джобовете си и да гледа за стотинка. Писва й, намира две стотинки и с изнервен замах ги “удря” на плота пред мен. Аз потресена я погледнах, взех ги и се опитах да си тръгна. Надка обаче започна да вика след мен – ВЪРНЕТЕ СЕ И МИ ВЪРНЕТЕ ЕДНАТА СТОТИНКА РЕСТО, ГОСПОЖО, КАКВО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ПРАВИТЕ??
   Още повече се потресох. Моля, вземете мерки за това невъзпитано поведение.

   • Яна Стоянова

    Прощавайте, Недка се казваше служителката.
    В объркването си не можах са видя фамилията й.

 • .

  Отказват да ми дадат повече избор на билетите. Мързи ги да отидат няколко метра

 • Панайот филипов

  Бензиностанция 129 Благоевград при ЗИИУ касиерката Елка Николова страшно невъзпитани човек моля да се вземат мерки

 • Добрин Димитров

  06.12.2017 бензиностанция Лукоил гр.Варна срещу бл.109 кв.Възраждане 20:10ч
  Зареждам всеки ден на тази бензиностация. Месечно правя 600лв оборот на обекта. Останах безмълвен от отношението на Госпожицата или Госпожата,която беше на смяна. Въпросът, който ми зададе служителката, беше следния: “ Искаш ли да си сложа червило за да изглеждам по-добре, когато идваш да зареждаш ? Нещо много претенции си имал, че си чакал. Ми ще се размърдаш малко и ще дойдеш да кажеш да те заредим. “
  Тази Госпожица или Госпожа петни името на компанията с отношението си към клиентите. Явно не осъзнава, че от такива,като нас излиза нейната заплата.Такова отношение не трябва да се толелира.
  Мерките, които мога да предприема са да спра да зареждам и да пусна оплакване в самия обект.
  С Уважение Димитров

 • Вече бивш ваш клиент

  Днес на 25.11.2017 преминавайки през град Кърджали спрях на Лукойл който е срещу кат. След дълго чакане на опашка да си оправил билетите на национална лотария (затова и имаше опашка) почна след това да прави разплащания на колонки и мен като клиент на търговския обект ме прескача. Извинявам се ама по некадърен кадър не съм виждал в кариерата ми която е да патувам моля да се вземе под внимание тъй като говорих с колега и той ми каза , че там персинала на дадения обект е под всяква критика. Моля ако държите на този персонал направете му инструктаж как се работи с клиенти дадено лице неможах да и прочета името но е дневна смяна. След този инцидент днеска няма да посетя нито един обект вече

 • Росен Иванов

  27.06.2017 в момента е 02:30 а в лукойла в град Габрово в квартал Хемус се чува силна музика от бензиностанцията. Звукът е толкова силен, че ме събуди. Явно служителите си прсвят частно парти. Не е приятно.

 • Петър Иванов

  Днес 18.05.2017 Спрях да заредя гориво на бензиностанция Лукойл в град Перник номера на обекта мисля че е 148 когато влязох в бензиностанцията получаваха гориво. Попитах жената на касата дали мога да заредя газ и тя ми се разкрещя НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ПОЛУЧАВАМЕ ГОРИВО. Мисля че така не се държи с редовен клиент реших да отида до тоалетната беше потресаваща това ще ми бъде последното спиране там!

 • Карина

  Бивша служителка съм на Лукойл , и както идва реч нищо хубаво не видях от тази фирма.Изискват повече от колкото могат да ти дадът, за една година нито отпуската ми изплатиха както трябва ,нито получих бонусите по празниците ! А сега когато ми трябва една нищожна бележка която да потвърди колко време съм работила там я чакам 4 месеца БЕЗОБРАЗИЕ !!!!

 • Стоян

  Здравейте, на 14 феверури 2017г.заредих бензин от бензиностанция на Лукойл в Карнобат, на касата ме обслужи касиерката Светлана Грунова,на касата имаше доста чакащи хора,затова веднага не си преброих върнатото ресто,след като се качих в автомобила установих че въпросната касиерка ме е ощетила с 0.50 стотинки.Много се ядосах,въпросът не е в тези стотинки, а в отношението на тези самонадеяни провинциални тарикати които ни правят на глупаци….Това че бързаме и им се доверяваме на касата не ни прави глупаци,означава че им имаме доверие и уважение…. Явно в провинцията да излажеш някой за жълти стотинки е голям тарикатлък….Постоянно пътувам през Карнобат, но никога вече няма да зареждам от Лукойл в Карнобат…. Има достатъчно много други бензиностанции по пътя където няма да те правят на глупак.

 • Руслан Милчов

  Бих искал да ви споделя какво се случи днес 02.02.2017г спрях на бензиностанция Лукойл в гр.Перник квартал изток бившата Ладовица. Редовно спирам защото ми е удобна заредих гас на стойност 23,99лв и тъй като имах много стотинки попитах жената на касата да платя със тях и да ми напише фактура докато отбтоявах стотинките тя директно ги пускаше в касата според мен това не е редно и мисля че ме излъга. Когато и казах че така не е редно тя започна да ми обяснява ти ми даде еди си колко. Не ми е за 2 лева но така не се работи!

  • Борислав Павлов

   Здравейте ,
   Бих искал да споделя една ситуация, която днес 05.11.2016 в 18:58ч ми се случи в един от Вашите обекти намиращ се в на адрес:
   Главен път София-Кулата
   Адрес: Главен път София-Кулата, км. 352-300
   Искам да споделя моето мнение като лоялен клиент към фирмата.
   Ще се пресъздам ситуацията, от която останах крайно разочарован от поведението на служителя, който ме обслужи: Таня Йочева служител на с руса коса на средна възраст. Поводът да Ви пиша е, че посетих обекта да си заредя гориво, след което най любезно изкачах на касата докато зареждането приключи. Подадох си картата, за отстъпка която използвам и си заплатих с копюр от 20 лв това което е заредено 17,34 , след което касиера Таня Йочева влезе в някаква стая и се върна, подаде ми ресто от 2 лв, погледнах това си отново бележката и споменах на служителя че има някаква грешка и че тя ми върнала по – малка сума от тази която трябва да получа, след което служителя ми заяви че ми е върнала рестото. Тук вече не ставаше въпрос за парите а за принципи, с което обясних по възможно най благоприятен начеин на служителя че често се случват грешки и да си провери, с което тя ме набеди че отново ми е върнала рестото. Казах на служителя че аз съм сигурен в това което ми е дала, с което предизвиках нейна бурна непристойна реакция от нейна страна. Започна да тропа по прозорците за да извика свой колега все едно аз съм някакъв човек който се държи грубо. След което нейния колега дойде и тя видя че е оставила рестото някъде и ми го хвърли на касата все едно не съм Ваш клиент, а някакъв просяк който иска нейните пари а не своите. Казах на служителя че това поведение е непристойно тъй като работи и е лице на голяма компания, с което тя ми отвърна да се махам и да си ходя, на което аз отвънах че съм клиент и че тя не е човека който да определя кой да влиза в обекта и кой да не влиза, поисках имената на служителя с което тя си скри баджа. Реших, че не желая повече да говоря с този служител който е груп изнервен и не е човек който искате да ви обслужва и се обърнах и да си тръгна, но повярвайте ми отново бях шокиран , служителя отново ми припомни за себе си като използва нецензурни думи цитирам “ ХАЙДЕ ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА“ с по тих тон който за жалост чух, с което отвърнах на клиента че не е човека който да ми говори така и си тръгнах. Надявам се на този казус да се обърне достатъчно внимание , тъй като това непристойно поведение на служителя мен лично ще ме накара да не посещавам този обект тъй като не жалая да бъде обслужван по този начин.

 • Ставрос Петров

  Днес на 30.03. в 04:20 ч На бензиностанция АМ „Тракия “ 33 км. ми сипаха нарочна гориво, което не съм поръчал и не желая да зареждам от този вид – есто 95 .
  Младежът, който зареди горивото се скри веднага в бензиностанцията и подигравателно се хилише, а касиерката се отнесе нагло и некомпетентно на въпроса ни „защо „.
  Насила ни сипаха бензин, който не желаем .
  Това е чиста кражба и служителите на тази бензиностанция за нас са престъпници.

 • Йордан Ушев

  Днес13.07.2015 г. в 10,31h заредих гориво на бензиностанцията на Лукойл в с.Труд до Пловдив и въпреки,че претежавам карта за отстъпка, такава отстъпка ми беше отказана поради незнам си там какви причини (например заспала касиерка да речем). Ако може собствениците да приложат там някакви си мерки, нещо бесплатно кафенце ли да им предлагат,гимнастичка-сутрешна ли да ги задължават да правят тези касиерка ама да вземат мааалко да ги постеегнат 🙂

 • Иван Славчов

  На бензиностанцията Лукойл в гр. Якоруда лъжат с количеството, което зареждат. Как може при резервоар от от 40 литра, те зареждат 50 литра. Аман от мишеници!

 • ваня Тръпкова

  На бензиностация лукойл Б90кв Дружба в София улИлия Бежков.
  Управителката и контрольорите ходят пияни на работа бъркат на клиентите горивата на колите и на всичкото отгоре искат и да ги набият…в бензиностанцията се пуши на всякъде…управителката се държи отвартително с клиентите…краде касиерите и ги изнудва да и купуват уиски…..по-цял ден се натиска със охраната от 161…тази бензиностанция е публичен дом…Ивана Димитрова е болна алкохоличка лъже клиентите с количеството на сипаното им гориво..никой от Офиса в Лукойл не обърна внимание на подадения от мен сигнал…стигам до извода че те са същите като нея…за всичко което съм написала заставам с името си не ме е страх от никой и от нищо….хора незареждайте на тази бензиностанция работех там и знам за какво става въпрос….заради тази бензиностанция много хора вече не зареждат на лукойл…..моят сигнал до управлението в Лукойл беше унищожен защо не взехте мерки?

 • Анонимен

  Здарвейте,не сме доволни от управителката Нина Павлова от бензиностанция ЛУКОЙЛ гр.Своге.Държи се ужасно с персонала пред хората от нищо не разбира.Тази жена незнае за какво е там!!!Дано някои обърне внимание на тези неща,защото губите клиенти

 • Анонимен

  Здарвейте,не сме доволни от управителката Нина Павлова от бензиностанция ЛУКОЙЛ гр.Своге.Държи се ужасно с персонала пред хората от нищо не разбира.Тази жена незнае за какво е там!!!Дано някои обърне внимание на тези неща,защото губите клиенти

 • Ангел Попов

  Здравейте,не съм доволен от управителката Любослава Тренчева и Касиерките на Бензиностанция ЛУКОЙЛ в гр.Самоков