Оплаквания от ЕКО 18 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от бензиностанции EKO.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

18 мисли относно “Оплаквания от ЕКО

 • Кристина Калпазанова

  Оплакване от обект ЕКО Малинов:
  Днес бях в обект на Бензиностанция ЕКО, в Младост на бул. Александър Малинов.
  Служителя изобщо не ме попита дали искам фактура за зареденото от мен гориво, аз заобиколена от двете ми деца, които пипаха навсякъде, съвсем забравих да кажа, че ми е необходима такава, след като платих с карта казах, че ми трябва фактура, но той явно беше приключил вече сметката и ми каза, че е трябвало да кажа по рано, след като му казах, че това р негово задължение да ме попита искам или не искам, тон ми каза, коя съм аз, че да му казвам какво му включвала длъжностната характеристика, след което нагло ми каза, че той бил управителя, не че това ме интересува по някакъв начин, във всяко едно друго еко никога не ми се е налагало сама да си казвам, че ми е необходима фактура, служителите сами ме питат, както мисля, че е редно. Всъщност това е втората ми лоша случка на този обект, преди време искам колата ми да бъде заредена с авио дизел, при, което на касата ми казаха, че съм заредила обикновен дизел.
  Със сигурност няма повече фа посетя този обект на ЕКО и определено мисле, че там е необходимо да бъде направена проверка!

 • Орлин Трендафилов

  Днес около 10:30ч. сутринта си купих дневна винетка от обект 1039 на бул. Ломско шосе. При запитване къде трябва да бъде залепен стикера, тя грубо го издърпа от ръцете ми и го залепи на средата на предното стъкло, когато я попитах защо там го е поставила ме заплаши, че ще извика полиция. Моля да обърнете сериозно внимание на вашите служители!

 • Михаела Димитрова

  Здравейте, голяма група пътувахме. За да заредя колата си, исках да спра на Еко. Групата от трима души в колата ми настояваха да спрем в ОМВ заради доброто кафе. Настоях да заредя в Еко. Купихме си кафе (общо 3 коли около 10 кафета). Изразявам недоволството на цялата група от кафето- воднисто, безвкусно, големи дози за нормално кафе. Зареждам в Еко и реших, че би било полезно да Ви споделя оплакванията. Кафето е kalypso. Цената му за качеството, което получаваме е несериозна. Препоръчвам Ви лаваца, бианчи, дострибуторите на ОМВ. Липсата на добро кафе може да изиграе лоша роля за бизнеса ви и като бензиностанция.

 • Миряна Анастасова

  Искам да изразя искреното си възмущебие от посещението си на бензиностанция Еко, намираща се на бул.Шипченски проход на 20.04 около 19.30 часа. Отношението на единствената касиерка-Надежда Василева, която избяга без обяснение от касата,за да „приемела цистерната“, както се установи след 15мин в йоито се събрахме доста клиенти без да знаем какво се случва и защо няма кой да ни обслужи и постоянно навиквани от шофьор на камион (мога да изпратя снимка на камиона му, тъй като не пожела да се представи) беше просто възмутително. Бяхме изпратени с викове- оплаквайте се на когото искате, защо не си тръгнахте след като бързате, аз какво да направя , че чакате и подобни крясъци.
  Настоявам за наказание на Надежда Василева( дано се казва така, тъй като няма бадж), както и компенсация за изтърпяните викове и загубено време във вашата бензиностанция.

  С уважение,
  Миряна Анастасова 0884136646

 • Теодор

  Днес 20.03.2018 около 19,15 ч. заредих гориво във ваша бензиностанция в Русе кв.Дружба .При заплащане отношението на служителката на касата беше изключително арогантно и надменно което прави лошо впечатление.

 • Благой Петров

  Здравеите.
  Днес 23.02.2018 към 08.10 ч спрях да заредя както винаги на бензиностанция ЕКО Ломско шосе.Заредих с карта ЕКО която е с1000лв спечелена от играта на ЕКО и Пощенска Банка.При Плащанетокасиерката мисля че се казваше АДРИАНА ДРИНОВА,започна да ми се кара и да вика че с таз карта не мога да платя.Обясних най културно ,че се намирам в бензиностанция ЕКО и плащам с карта ЕКО.Започна се едно некоректно държание от страна на касиерката…обясних и че трябва специален терминалв които след пин кода се слага едни “ нули “.След дълъг спор и обяснения заредих.Имам дефект в говора и говоря малко по силно с което касиерката пак се подигра.Моля Ви обучете си служителите.искам като отида да зареждам да е с добро отношение и да не ме заплашват.Държа на Извинение и това повече да не се повтаря.
  С Уважение Б.Петров.

 • Тодор Ненов

  Измама в количество гориво.На 23.08.2017г. Заредих 27 литра гориво а стрелката на резервоара ми показа че съм заредил едва четвърт резервоар.Обем на резервоара 59 лт.Автомобила е мерцедес е 220 2011г.

 • петър

  повреда след двукратно зареждане на дизел колата започна да трака и да не върви нормално как да подам.жалба срещу тях някок.ще каже ли

  • Стефан Наумов

   Здравейте!на 03,03,2017 заредих на Бензиностанция ЕКО гр.Варна бул.Сливница на изхода на града!мисля е беше минало среднощ когато отивайки да зареждам се появи един мъжага видимо сънен и с най нахално поведение ме попита нямало ли съм кога да дойда че да го събудя!?след като заредих въпросния младши служител Емил Ненков ми поиска най нагло пари за това че ми е напълнил резервоара и предполагам е съм го събудил-при което му отказах и естественно че грубите и непристойни намеци не спряха!възмутен съм от персонала на въпросната бензиностанцияя и повярвайте-губите си постоянни клиенти именно заради такива служители!

 • Ивета Петрова

  На 3 декември 2016 г. в събота зареждах на бензиностнцията на Еко на ул. Резбарска. Маркуча беше скъсан и през цялото време бензина течеше в краката на мъжа, който ми зареждаше. От своя страна той ме убеждаваше,че нямало да съм го платила аз, интересно кой ли ще го плати, като на мен ми отчита. Друг е въпроса за безопасноста на хората и дацата от този леещ се бензин. Ако не си отстраните проблеме ще сигнализирам Комисия за защита на потребителите.

 • Йордан Бойчов

  Измама с количество
  На 29.04.2016 на бензиностанция ЕКО на бул.Цар Борис 3 посока Бладая ми заредиха над 54 литра газ,при положение че бутилката ми е 46 литра.Пълна измама.

 • Иван Георгиев

  На бензиностанция ЕКО на бул. Александър Малинов в София има едно момченце много нагло . Когато го помолиш да ти провери гумите помпа ги и после ти търси пари и ако не му дадеш пари почва да те кълне и псува .

 • Симона Стефанова

  Възмутена съм от некомпетентното, нагло, грубо и нахално отношение на персонала в бензиностанция ЕКО.
  Абсолютна немърливост по отновение подбора на персонал.

 • Мария Антонова

  Зареждам гори само в бензиностанция ЕКО също така използвам само техните услуги за почистване на автомобила си. Била съм винаги доволна от услугите им, но последните две миенета на колата ми са потресаващо зле, може да се каже, че е била само намокрена, но не и мита. Управителката на въпросната бензиностанция грам не се трогна от забележката която отправих към нея, излязохме погледнахме колата и тя ми отговори, че когато започне да се стича водата така ставало на капки. Отговарям и, че не само капките са проблем, а че цялата ми задна броня е в кал, а нейният отговор е, че тази кал се е стекла от капака на багажника. Не знам да се смея ли да плача ли. Напълно разочарована съм от обслужването и отношението на персонала. Става въпрос за бензиностанция ЕКО гр. Шумен бул. „Симеон Велики“ 16.