Оплаквания от ЕКО 11 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от бензиностанции EKO.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

11 мисли относно “Оплаквания от ЕКО

 • Тодор Ненов

  Измама в количество гориво.На 23.08.2017г. Заредих 27 литра гориво а стрелката на резервоара ми показа че съм заредил едва четвърт резервоар.Обем на резервоара 59 лт.Автомобила е мерцедес е 220 2011г.

 • петър

  повреда след двукратно зареждане на дизел колата започна да трака и да не върви нормално как да подам.жалба срещу тях някок.ще каже ли

  • Стефан Наумов

   Здравейте!на 03,03,2017 заредих на Бензиностанция ЕКО гр.Варна бул.Сливница на изхода на града!мисля е беше минало среднощ когато отивайки да зареждам се появи един мъжага видимо сънен и с най нахално поведение ме попита нямало ли съм кога да дойда че да го събудя!?след като заредих въпросния младши служител Емил Ненков ми поиска най нагло пари за това че ми е напълнил резервоара и предполагам е съм го събудил-при което му отказах и естественно че грубите и непристойни намеци не спряха!възмутен съм от персонала на въпросната бензиностанцияя и повярвайте-губите си постоянни клиенти именно заради такива служители!

 • Ивета Петрова

  На 3 декември 2016 г. в събота зареждах на бензиностнцията на Еко на ул. Резбарска. Маркуча беше скъсан и през цялото време бензина течеше в краката на мъжа, който ми зареждаше. От своя страна той ме убеждаваше,че нямало да съм го платила аз, интересно кой ли ще го плати, като на мен ми отчита. Друг е въпроса за безопасноста на хората и дацата от този леещ се бензин. Ако не си отстраните проблеме ще сигнализирам Комисия за защита на потребителите.

 • Йордан Бойчов

  Измама с количество
  На 29.04.2016 на бензиностанция ЕКО на бул.Цар Борис 3 посока Бладая ми заредиха над 54 литра газ,при положение че бутилката ми е 46 литра.Пълна измама.

 • Иван Георгиев

  На бензиностанция ЕКО на бул. Александър Малинов в София има едно момченце много нагло . Когато го помолиш да ти провери гумите помпа ги и после ти търси пари и ако не му дадеш пари почва да те кълне и псува .

 • Симона Стефанова

  Възмутена съм от некомпетентното, нагло, грубо и нахално отношение на персонала в бензиностанция ЕКО.
  Абсолютна немърливост по отновение подбора на персонал.

 • Мария Антонова

  Зареждам гори само в бензиностанция ЕКО също така използвам само техните услуги за почистване на автомобила си. Била съм винаги доволна от услугите им, но последните две миенета на колата ми са потресаващо зле, може да се каже, че е била само намокрена, но не и мита. Управителката на въпросната бензиностанция грам не се трогна от забележката която отправих към нея, излязохме погледнахме колата и тя ми отговори, че когато започне да се стича водата така ставало на капки. Отговарям и, че не само капките са проблем, а че цялата ми задна броня е в кал, а нейният отговор е, че тази кал се е стекла от капака на багажника. Не знам да се смея ли да плача ли. Напълно разочарована съм от обслужването и отношението на персонала. Става въпрос за бензиностанция ЕКО гр. Шумен бул. „Симеон Велики“ 16.