Оплаквания от Пощенска банка 6 Коментари


Тук може да напишете вашите оплаквания от Пощенска Банка.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

6 мисли относно “Оплаквания от Пощенска банка

 • Дамян Иванов Иванов

  Имам кредитна карта. Искам да получа скреч карта, съдържаща потребителско име и парола за интернет банкиране. Как може това да стане? Посетих клон на Пощенска банка в гр. Бургас ул. Александровска №135, но там не могат да ме обслужат.

 • Стефка Лилина

  Искам да се оплача от държанието на охраната на Стефан Стамболов 30 и една от касиерките!На 28.02.2018г. отидох до банката за да преведа месечния си наем ,работеше само една касиерка която обслужваше мн мн мн бавно!Една жена се скара с нея ,че е чакала мн време и тя не е могла да и преведе парите някъде и си тръгна ядосана,когато наближи моя ред касиерката тръгна на някъде и аз попитах охраната какво става,че чакам вече 20 минути и съм излезнала от работа за 5 мин а вече чакам мн време ,а той ми каза ако искам да чакам и друг път да си взимам почивен ден като превеждам пари!Аз му казах кой е той да ми казва ,какво да правя,а той ми каза че съм била невроза и злобарка.Една жена се обади ,че как може такова отношение и излезна навън,а той казваше на жената не ме гледай така да не излизам.До колкото знам охраната е да защитава и да помага а не да обижда грубо.Била съм и в др банки охраната винаги е много възпитана.И така заради закъснението изпуснах важен клиент ,защтото аз работя в търговията.Дано да вземете сигнала ми сериозно!Аз вече няма да стъпвам в този клон до като той работи там!!!И ще гредам да не ползвам вече услугите на банката,а кредита си ще рефинансирам чрез друга банка!Благодаря!

 • Драган

  Най-крадливата банка! Нагли нещастници! Вече от 2 години обслужвам един ипотечен кредит, който е теглен от баща ми, лека му пръст, и вечно всеки месец има някакви просрочия, при все че падежното число е 21, а аз внасям на 19-20, но никога след 21-и. Вдигнах вноската с 20 лв, намаляха за няколко месеца „просрочията“ и ето че пак се започва. Не ми дават логично обяснение като попитам и като ги притиснеш с бележки, се започва увъртания, че не съм титуляр, да съм го прехвърлел на мое име и т.н. Ми като искат титуляра, ги пращам всички при него и дано никога не се върнат от там! Отвратен съм наистина! И защо няма институция в тая тъпа държава да надзирава тези неща? Явно само на арменския поп може да се оплаче човек в тая държава…

 • мариян

  моето оплакване е че, като отидох в клон на пощенска банка за да си извадя дебитна карта visa electron ми казаха че вече не издават такива, и ми издадоха mastercard, така…. предполагах е ще ми свърши и тя работа, да, ама не.. трябваше ми главно за paypal, за превод на пари от paypal към картата, писах на paypal и те ми отговориха че не правят преводи към нашата страна с карти mastercard искат карта която да има логото visa, така.. реших ас да погледна в техния сайт на пощенска банка да видя как стоят нещата с дебитните карти и що да видя… издават всякакви visa classic, visa elevtron, mastercard, maestro и.т.н кандидатствах онлайн за карта visa electron и всичко мина успешно, на другия ден ми звънят и ми казват кога ще можете да дойдете да оправим документите за дебитната карта която сте заявили казват те, попитах ги нали картата ще е visa electron както съм заявил казаха ми да,да … попитах ги отново може ли да анулирам първото заявление за mastercard понеже когато идвах при вас в клона ми казахте че вече не издавате карти visa.. казаха ми ма вие не сте подавали документи за masercard а за visa.. скъсаха ми нервите.. казах и госпожо кандидатствах онлайн за visa elektron да ! но предния път когато идвах лично до вашия клон на банката ми казахте че не издавате вече дебитни карти visa.. и ме подведохте да ми издадете mastercard a онлайн се предлага, тъй ли кой ви го е казал това, ми ще погледна документите тук и ще видим какво може да се направи ми каза тя, отивам пак ас на др. ден попаднах при същата патка която ми издаде mastercard, и взе да ми говори някакви работи че попринцип вече visa не се издава че mastercard са били по хубави па не знам си какво … такава майна мислих да и тегля където само ме разкарват.. но както и да е сдържах се. обяснявам и че съм писал лично на paypal и са ми отговорили че не работят с mastarcard към нашата страна че не може да се извършва плащане от тяхна страна и че искат visa тями казва не е вярно това, глупости па не знам си какво… казах и вижте какво трябва ми visa electron ще ми издадете ли или отивам в др банка.. е ще ви издадем щом искате visa значи такава …. после ми казва един момент отиди при управители и ги чувам как си шушукат и му казва че съм казал за paypal че не става mastera че искам visa .. и той идва и той почва да ме товари с убеждения за mastarcard казах му господине.. писал съм лично до сащ и сами отговорили така и така,… а тъй ли ас за това не знам ама що така еди си какво… каза и той ми щом иска visa издавай му visa .. почна тя да подготвя документите и ги чувам как си мармори .. а ми сега това интернет банкиране как да го направя… оф та не ми даде скреч карта за онлайн банкиране .. ще трябва другия път като отида да взема visata .. и на всичкото отгоре ми взе 5 лв “ че съм искал допълнителна карта“ а на мен ми трябваше само 1 скъсаха ми нервите разберете.. много са мързеливи и нагли.. очевидно гледат да вкарат масово на пазара mastercard …

 • Р.Апостолова

  Най крадливата банка годишна лихва на потребителски кредит31.68% наказателна лихва 56.16% годишно общо 88% годишно никога не може да се изплати!Няма ли банков надзор!!!!????

 • GEORGI STOIMENOV

  За разлика от клиентите,на“ Пощенска БАНКА“-НЯМАМ ЛОШО КРЕДИТНО ДОСИЕ,те харесват хора
  от,сивия сектор,на тях им дават кредити ,като бонбони на малки деца,нито веднъж не ме одобриха
  ,от ПОЩЕНСКА БАНКА,банката се рови във стари сметки дали имате-Мобил тел,ако имате им предоставят активен телефон,за съдия изпълнители….Пощенска Банка са много тъмна асоцияция.