Оплаквания от Общинска банка 1 Коментар


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от  Общинска банка АД.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

Една мисъл относно “Оплаквания от Общинска банка

  • Деница Недялкова

    Действието се извършва на 29.09.2017г. около 15ч. в клон на банката Ви до Търговски комплекс „Сан Стефано Плаза“ гр. София.
    Влизайки в банката, игнорирана от служителите там, поздравявам първа и отправям въпрос във връзка с неизправния банкомат. Оказа се, че служителите в офиса нямат идея какво се е случило. Ваша колега любезно ми предложи да седна на така удобните канапета и нищо повече. Имаше 3-4 клиенти преди мен, които чакаха на касата и още един, който ангажираше другата Ви колега.
    След 15-минутно изчакване влезе друг господин, който също желаеше да изтегли сума пари на касата, но беше препратен на явно вече работещия банкомат. След известно време тръгнах да се редя на опашката, но ми беше казано че трябва да изчакам господина преди мен, въпреки че дамата на другото бюро не беше ангажирана с нито един от клиентите и явно й представляваше трудност да отдели 5 минути от така ценното си време. На края реших да напусна банката Ви, изчерпала всяка капка от търпение си. Нима Клиентът не е на първо място вече?
    Така протече престоят ми при Вас, искрено се надявам да вземете мерки, след като знаете какви са условията, на които сме подложени ние-вашите дългогодишни клиенти!