Оплаквания от Обединена българска банка 18 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от  Обединена българска банка.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

18 мисли относно “Оплаквания от Обединена българска банка

 • Ганка Иванова Спасова

  От началото на м. октомври клонът на ОББ в гр. Априлци спря да функционира. Тази информация не беше оповестена предварително, а на сградата на банковия клон бяха разлепени бележки, че клиентите на банката могат да бъдат обслужени от банковия клон в гр. Троян, отстоящ на около 30 километра от Априлци. Оповестено беше също, че банкоматът ще продължи да функционира от 5 октомври. До ден днешен банкоматът не работи и всички клиенти на ОББ са принудени да ползват другият банкомат – този на ДСК. Моля да ни уведомите да продължаваме ли да разчитаме на банкоматът на ОББ или да се пренасочим към друга банка.

 • кирил петров кръстанов

  когато да тегля пари от банкомата на гара искър или банкомата не рабити, или няма касви бележки. за мен това говори, за лошо управление т.е. ръководството на обб нехае и не е компетентно да си върши качествено работата.

 • здравка добрева

  На 01.08.2018 отидох в клона на си банк на ул.стамболийски да ми издадат дебитна карта. Но бях много неприятно изненадана че на 03.08.2005год.някой без мое знание но с мои лични данни Фигурира под клиентски номер 2667884. Служителката отказа да анулира този мой неизвестен клиентски номер За който не съм и подозирала дори. Като служителката на стария клиентски номер 2667884 ми издаде дебитна карта вместо да анулира тязи измама. Моля ръководството на обб да съдейства за да разбера кой е измамтика и има ли банкови операции по този измислен клиентски номер и как се е стигнало до тязи измама.

 • Гого

  В град Разград.. Имаме си номер че и чакаме, чакаме чакаме работят много бавно, не ги интересува че има чакащи че банката е пълна

 • Доника Анчева

  Здравейте! Клиент съм на банката ви искам да изкажа мнението си от клона в Кв. Лозенец на ул. Златен Рог. Почти всекидневно ми се налага на ползвам услугите на клона тък като офиса на фирмата ми е в непосредствена близост.Изключително не любезни, не грюамотни и не организирани и не заинтересувани! Служители,коити незная какво правят на работното си място! Една друга се питат постоянно какво да правят тъй като явно компетенциите им не са им достатъчни за да вършат работата. По-специално говоря за служителките на гише 9 и 10.

 • иван диянов

  Измама от ОББ банка.Имам ипотечен кредит към тази банка и за четири години назад ми липсват вноските .Обяснение никои не дава.Продават единственото ми жилище набързо и тихо .ХОРА ПРОВЕРЯВАИТЕ СИ ВНОСКИТЕ КЪДЕ ОТИВАТ ЗАЩОТО И ТЯХ КРАДАТ

 • Петя Колева

  Здравейте,
  4-та седмица ще стане , откакто си подадох заявление за подмяна на повредена карта и още я няма.
  Не ми дават информация какво се случва , на всяко обаждане ми казват да проверя след няколко дни, а днес ми казаха да проверя в края на следващата седмица.
  Кажете ми какво да направя ,за да си получа картата?
  Правите ли обучение в ОББ на хората по клоновете – толкова глупости се наслушах ,че не вярвам на ушите си!
  Жалко,че не ги записвах!
  На кой да ги разкажа,че да се вземат мерки?!?!
  До кога ще се попълват толкова хартии за всичко?
  Не им ли плащате достатъчно,че пускайки заявлението и слагайки отметка за нежелание за получаване на хартиено извлечение(което никога не съм получавала), реакцията беше : „Ох, ама сега и хартиено извлечение ли ще махаме“ , а искайки си и за мен екземпляр на приемо-предавателен протокол , реакцията беше :Ми , добре..
  Какво е доброто ??
  Пише си на самия документ ,че се изготвя в два еднакви екземпляра за двете страни!
  Последните са от посещението ми в клон Гарибалди , София, на 21.05.2018 , дамата се казва Камелия, за съжаление не помня фамилия.
  Моля ви , направете нещо, накарайте си хората да четат и да не правят клиентите на глупаци !
  Не може да ми се даде документ с липсваща точка, единствената , по която пишеше че дължа такси (разплащателна сметка) и да ми се обяснява първо ,че е на втората страница, т.е. аз не съм глупава и виждам ,че няма втора страница, нито пък че на документа пише 1/2 – след като отбелязах този факт , ми беше обяснено ,че заради сливането документите били други…
  Глупости!!!
  Хората ,които обслужвате не само такива,които не могат или не искат да четат / мислят!
  Спирам ,защото няма да има кой да го прочете
  Просто ми помогнете , за да си взема картата!

 • Станимира Христова

  Най-тромавата и бавна система за обслужване на клиенти!Добре,че има богат избор!

 • Антоанета Младенова Огнянова

  Днес съм страшно разочарована от клона ви в гр. ШУМЕН, за касово обслужване чакат 20 човека, а само една работеща каса. Чаках ред повече от час. Това е недопустимо. Ще си сменя банката още в понеделник!

  • Георги Кръстев Даскалов

   Днес бях много разочарован от вашия клон във Варна на бу.Осми Приморски Полк .някаде около 1 час не мога да платя сумата от 2.50лв бях привикван от каса на каса .помолиха ме уж за по сигурно да преведа пари в сметката Слет това ставало уж по сигоено и бързо след 5 минути ми казаха че не можело поради запор .Толкова ли е сложно да платя 2.50лв

  • Младен Червеняков

   Обслужване на клиенти—Обслужването ви в Клон Люлин 4 е под всякаква критика.Държанието на служителите е като на Кооперативния— пазар.1 час чакам за да ми проверят сметката.Имам 417 000 лв. в нея,които ще изтегля при първа възможност от вашата банка.Желая Ви Хубав ден!

 • Юлиана Йорданова

  Не мога да си използвам картата от 2 март, временно е спряна, имам и подадена жалба с вх. Номер 01-0731/16.03.2018г.Имам режийни разходи и две деца, скоро ще имам и майчинство. Искам да се оправи и картата или ще сменям банката.

 • Цветан

  Принудително заключване на клиентите във офис Люлин силвър центъра поради идване на инкасото недопустимо е под каквто и да е форма да се заключват хора и да несе пускат да излязат да им се обяснява само за 10 минути искам да знам защо се процедира по този начин се нарушават човешките права обръщам се първо към вас ?

 • svetlana_fedorovna_taneva@abv.bg

  От години наред ползвах един същия Пин, наскоро преди да ми истичеизтичане срока на карта,немогат да изтегля парите,тъй като ми изписа че въвеждам грешен пин код.което е невярно,тъй като преди това плащах и по големи вериги магазини,със същия Пин.Уловката ви май беше – да ми взелите 6 лева за издаване на нова карта,след като беше блокирана мойта.за мен това е измама от ваша страна!тъй като ползвам един и същи пин от 15 години.намирети друг начин да вземати от клиенти по 5 ,6 лева.получих нова карта с новия пин,днес питах да изтегля парите,но сори ,пак пиши че грешен пин.утре ще упитам пак,ако не стане,ще се махам от ваша банка.Защо ваши клонове работят до 16,30.ни какво все трябва да взимами отпуски ли?

 • Елена Илиева

  Като дългогодишен клиент на ОББ (лично, семейството ми – родителите ми, съпругът ми, представляваната от мен семейна фирма, тази на съпругът ми, както и тази, в която съм съдружник също са клиенти на банката) искам да изразя огорчението си от управителката на клон „Йерусалим“. Давам Ви обратна връзка, защото смятам, че това е важно за всяка една фирма и институция, която гради име на пазара ни. Смятам, че служителите, които са на заплата не трябва да имат отношение „пука ми, нали съм на заплата“, а трябва да работят за авторитета и името на фирмата, която представляват. Изключително съжалявам, че млада и приятна на вид дама като въпросната управителка има презрително, пренебрежително и крайно неуважително отношение към Вашите клиенти. И ако мога да приема, че банката има определени правила, които трябва да се спазват, не мога да приема, че отношението към клиента може да бъде от позицията на „Аз съм шефът тук“ (цитирам). Понеже често използвам клон „Йерусалим“ изключително търпеливо съм преглътнала много пъти подобно отношение, но този път чашата преля и за това споделям. Моля Ви, да ми върнете обратна връзка за управленското Ви решение в този конкретен случай, тъй като от това зависи доверието ми към Вашата банка. Телефона ми е 0878998134 – Елена Илиева, а мейла ми ek.polmat@gmail.com. Предварително Ви благодаря!