Оплаквания от Обединена българска банка 11 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от  Обединена българска банка.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

11 мисли относно “Оплаквания от Обединена българска банка

 • Станимира Христова

  Най-тромавата и бавна система за обслужване на клиенти!Добре,че има богат избор!

 • Антоанета Младенова Огнянова

  Днес съм страшно разочарована от клона ви в гр. ШУМЕН, за касово обслужване чакат 20 човека, а само една работеща каса. Чаках ред повече от час. Това е недопустимо. Ще си сменя банката още в понеделник!

  • Георги Кръстев Даскалов

   Днес бях много разочарован от вашия клон във Варна на бу.Осми Приморски Полк .някаде около 1 час не мога да платя сумата от 2.50лв бях привикван от каса на каса .помолиха ме уж за по сигурно да преведа пари в сметката Слет това ставало уж по сигоено и бързо след 5 минути ми казаха че не можело поради запор .Толкова ли е сложно да платя 2.50лв

  • Младен Червеняков

   Обслужване на клиенти—Обслужването ви в Клон Люлин 4 е под всякаква критика.Държанието на служителите е като на Кооперативния— пазар.1 час чакам за да ми проверят сметката.Имам 417 000 лв. в нея,които ще изтегля при първа възможност от вашата банка.Желая Ви Хубав ден!

 • Юлиана Йорданова

  Не мога да си използвам картата от 2 март, временно е спряна, имам и подадена жалба с вх. Номер 01-0731/16.03.2018г.Имам режийни разходи и две деца, скоро ще имам и майчинство. Искам да се оправи и картата или ще сменям банката.

 • Цветан

  Принудително заключване на клиентите във офис Люлин силвър центъра поради идване на инкасото недопустимо е под каквто и да е форма да се заключват хора и да несе пускат да излязат да им се обяснява само за 10 минути искам да знам защо се процедира по този начин се нарушават човешките права обръщам се първо към вас ?

 • svetlana_fedorovna_taneva@abv.bg

  От години наред ползвах един същия Пин, наскоро преди да ми истичеизтичане срока на карта,немогат да изтегля парите,тъй като ми изписа че въвеждам грешен пин код.което е невярно,тъй като преди това плащах и по големи вериги магазини,със същия Пин.Уловката ви май беше – да ми взелите 6 лева за издаване на нова карта,след като беше блокирана мойта.за мен това е измама от ваша страна!тъй като ползвам един и същи пин от 15 години.намирети друг начин да вземати от клиенти по 5 ,6 лева.получих нова карта с новия пин,днес питах да изтегля парите,но сори ,пак пиши че грешен пин.утре ще упитам пак,ако не стане,ще се махам от ваша банка.Защо ваши клонове работят до 16,30.ни какво все трябва да взимами отпуски ли?

 • Елена Илиева

  Като дългогодишен клиент на ОББ (лично, семейството ми – родителите ми, съпругът ми, представляваната от мен семейна фирма, тази на съпругът ми, както и тази, в която съм съдружник също са клиенти на банката) искам да изразя огорчението си от управителката на клон „Йерусалим“. Давам Ви обратна връзка, защото смятам, че това е важно за всяка една фирма и институция, която гради име на пазара ни. Смятам, че служителите, които са на заплата не трябва да имат отношение „пука ми, нали съм на заплата“, а трябва да работят за авторитета и името на фирмата, която представляват. Изключително съжалявам, че млада и приятна на вид дама като въпросната управителка има презрително, пренебрежително и крайно неуважително отношение към Вашите клиенти. И ако мога да приема, че банката има определени правила, които трябва да се спазват, не мога да приема, че отношението към клиента може да бъде от позицията на „Аз съм шефът тук“ (цитирам). Понеже често използвам клон „Йерусалим“ изключително търпеливо съм преглътнала много пъти подобно отношение, но този път чашата преля и за това споделям. Моля Ви, да ми върнете обратна връзка за управленското Ви решение в този конкретен случай, тъй като от това зависи доверието ми към Вашата банка. Телефона ми е 0878998134 – Елена Илиева, а мейла ми ek.polmat@gmail.com. Предварително Ви благодаря!