Оплаквания от Банка ДСК 8 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Банка ДСК.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

8 мисли относно “Оплаквания от Банка ДСК

 • Александрина Петкова

  Днес (24.05.2017) в клона в Ринг мол в София имах неприятна ситуация с много лошо отношение от служителка на ДСК. Обадих се предишния ден, за да се информирам дали и с какво работно време ще работи банката на празника. Разбрах, че в търговските центрове ще работят. Исках да си проверя наличността на картата предварително, но банкоматът не работеше и влязох в офиса, за да ми я кажат и да си изтегля пари. Служителката ви се държа все едно съм й изяла последното парченце торта… В какво се изявява недоволството ми: бях на гишето в 18:37ч и й казвам „добър ден“, тя веднага ми репликира:“ „мисля, че вече не е ден, а е вечер“ казвам „извинявайте“ и продължавам по същество. Тя ме скастря защо нямам онлайн банкиране, при което аз я питам дали все пак ще ме обслужи, тя с видно нежелание ми отговаря, но поне отговори, все пак тя трябва да ме обслужи, а не да е радостна, но накрая вече се изумих, когато си позволи да изрази личното си мнение, че като имам малко бебе не е най-удачно да съм по нощите по банките. Много моля да се направи граница между работните задължения и личното мнение. Казах й „Благодаря“ и си тръгнах, но изказвам недоволството си, за да може занапред да нямам срещу себе си лични съвети, а само професионални. Искате качествено обслужване за клиентите си и е безумно да се правят такива констатации, почувствах се дискриминирана, заради това, че имам бебе и съм в банката… Благодаря за обратната връзка. Надявам се да не ми се случва пак.

 • Мария Янева

  Некоректни служителки!Днес ходих до клона на Санкт Петербург Пловдив,Не съм видяла годината на изтичане на картата мислех че е този декември и отивам за нова карта служителката беше много ядосана искаше ми старата карта аз не я носих и казах да закрием сметката ТЯ ЗАЩО НЕ МИ КАЗА ЧЕ НЕ Е ИЗТЕКЛА КАРТАТА или и тя не вижда ВЕЧЕ НЕ СЪМ КЛИЕНТ НА ДСК

 • Ваня Падалова

  Дойдох да си сменя картата, понеже й изтича срокът след няколко месеца, а аз не живея в България и трябва да я сменя сега, в краткия период, в който съм в България. Но под кратък период наистина имам предвид кратък. Налага се да пътувам доста насам-натам и тази карта ми трябваше страшно много. ОК, нормално е, да са нужни 3-4 дена за изработката на нова карта, но те само ми взеха картата и никой не е пуснал там каквото трябва да се пусне, че да ми издадат нова карта! Отивам да си взема картата, никой не знае за какво ида и въобще какво се случва. Казаха ми „Сега ще ви пуснем, следващата седмица елате да си е вземете“ с много нелюбезен тон, сякаш как въобще си позволявам да се тръшкам там, нали ще ми я изкарат след още една седмица. Ами аз какво да правя с полета до Китай следващата седмица тогава?!

  • Ваня Падалова

   Редно е да отбележа и прогреса на ситуацията: След като подадох същото оплакване в сайта на ДСК, те ми се обадиха на следващия ден, извиниха се и положиха всички усилия, за да ми съдействат и да ми издадат картата възможно най-скоро. Днес си получих картата, което е само 2 дена след подаване на заявлението за издаване на новата пластика, без такса. За поднесените извинения, и всички усилия, които положиха да получа картата си днес, Благодаря!

 • Penko

  При откриване на спестовна сметка в клон на банка ДСК в гр,Варна ,район Приморски ,ул.Дружба 2 ,не бях запознат с Oбщите условия към договора от ваш служител .По реда на приемането на условията фигурира единственно подписът и печат на вашият служител,но не и тоя на титулярът.В последствие установих,че сметката ми е закрита именно заради това,че не съм запознат с Общите условия при откриването на сметката .Крайно съм разочарован от обслужването Ви.

 • Таня Димитрова

  Офисът ви на Дондуков редовно не отваря в 8, както е работното му време, а в 8.30! През това време се струпва опашка. Освен, че отварят по-късно, не облужват по ред клиентите, ами някакви с уговорки, каквито съм сигурна, че няма! Ако не обърнете ввнимание на този офис, ще пиша до по-високо ниво, защото не може своеволно служители да не спазват нищо и да тормозят клиентите! Ваш дългогодишен клиент съм.

 • Емил Атанасов

  Подадох документи за кредитна карта и ми казаха че ще ми се
  обадят ако сам одобрен.Обадиха ми се след 6 месеца и ми казаха чe
  им дължа 85лв .Имал сам кредитна карта която аз не сам потърсил
  .Тази карта много ми трябваше и чаках да ми се обадят 3м и след
  това се отказах да чакам.Оказа се че сам безотговорен били ми
  звъняли а аз не сам си вдигнал телефона и точка дължа 85лв