Оплаквания от Банка ДСК 28 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Банка ДСК.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

28 мисли относно “Оплаквания от Банка ДСК

 • Цветелина Борисова

  Здравейте,
  Имам изпратено запитване към Контактния център на Банката през месец октомври, до момента нямам отговор. Моля за Вашето съдействие!

 • Юлия Господинова

  Пиша във връзка с изключително некоректното поведение на служителка от call- center на банка ДСК. При обаждане от моя страна с цел опит да разбера защо ми е било отказано плащане, при налична сума по моята лична сметка, отговорът на служителката беше груб отказ да ми даде обяснение / информация / за това по телефона. Питам се какъв е смисъла на тези call – center, когато там работят неквалифицирани кадри, лишени от усет за комуникация с клиенти!!!!! Очаквам вашият компетентен отговор.

 • Ангел Петров Трифонов

  Здравейте! От повече от десет години със съпругата ми сме клиенти на банка ДСК и от 11.12.2007г. имаме ипотечен кредит, сключен в клона на ДСК гр. Горна Оряховица с кредитен инспектор Мариянка Сейкова и Мениджъра на клона Стоян Костов.
  На третия месец след договора се промени лихвения процент с обяснението, че условията са се променили. На десетия месец се промениха отново, повишението на месечната вноска стана стана почти 100 лв. от първоначално договорената месечна вноска от 586 лв. При многократните ни опити да направим предоговаряне на кредита, ни отговаряха че няма смисъл, ще загубим повече като платим високи такси, които в последствие разбрахме, че са намалели, без да бъдем информирани. На 12.12.2017г. беше последният ден на договорната ипотека за нашия имот. От ДСК искаха да внесем таска от 213 лв. за подновяване на ипотеката с лихвен процент 7, 79%, с което ние не се съгласихме, имайки предвид актуалните към момента лихвени проценти и ГПР. Потърсихме и намерихме много по-добра оферта от друга банка, с която сключихме договор за ипотечен кредит и нотариален акт за учредяване на ипотека, вписана на 6.12.2017г. в агенцията по вписвания гр. Велико Търново. Понеже усвояването на кредита трябваше да стане на 11.12.2017г., с платежно нареждане от ЦКБ клон В. Търново, с цел окончателно погасяване на ипотечния кредит, отидох при управляващия кредита в ДСК клон Г. Оряховица Мариянка Сейкова с молба да не предприема действия за подновяване на ипотеката, защото парите ще постъпят по разплащателната ми сметка в ДСК на 11.12.2017г., преди да е изтекъл срокът на ипотечния ми договор с банка ДСК. Показах платежното нареждане от ЦКБ и като дългогодишен лоялен клиент смятам, че съм постъпил коректно, уведомявайки ги своевременно за предприетите ми действия, поради факта, че не ми предложиха различна оферта от досегашната. Оказа се, че след моето посещение на 6.12.2017г. още на следващия ден е внесена молба за подновяване на първоначалното вписване на договорна ипотека от тях, която е вписана в агенция по вписванията при Районен съд гр. В. Търново на 8.12.2017г. Сега от ДСК настояват да възстановя разходите по направеното от тях подновяване на ипотечния ми договор в размер на 230 лв., при което не ми предоставиха никакви квитанции за платени от тях разходи и като им поисках ми казаха да ги потърся при нотариуса!? Мисля, че с действията си, управляващите кредита ми в банка ДСК клон Г.Оряховица умишлено ми пречиняват вреда в размер на 230 лв., без реална полза за БАНКА ДСК. При така изложените обстоятелства е излишно да казвам, че съм възмутен, обиден и погнусен от хора, на които съм имал доверие толкова години, хора които след като нямат пряка изгода от мен се подиграха по такъв долен начин!!! Надявам се това оплакване да достигне до тези, които разбират същността на това, което описвам с подробности могат да реагират адекватно на случая!!! Очаквам писмено становище на оплакването си! Благодаря!

 • Мария Томова

  Здравейте! От няколко години съм лоялен клиент на Вашата банка.
  На 13.12.2017г. отидох до банкомата в офиса на Банка ДСК в гр. Своге. Той не работеше. Това се случва непрекъснато. Поради тази причина влязох в клона на банката да изтегля пари. Попитах Вашата служителка на гишето защо не работи банкомата/ не мога да Ви кажа името и, защото нямаше бадж /. Тя ми отговори, че това не е нейна работа и банкоматите се обслужват от друга фирма. Тъй като аз съм информирана, че обслужващата фирма е също към Банка ДСК казах, че би трябвало да я уведомят. Беше ми отговорено: “ Аз ли ще им кажа те какво да правят. Те си ги следят и си ги оправят“. След като изтеглих на гише пари ми беше дадено да разпиша бележка за теглене. След като я разписах служителката /която не се представи как се казва/ поиска от мен да си напиша и ЕГН. На моя отказ тя ми каза, че ги задължавали. Аз отказах категорично и тя каза: Ами добре тогава“. Искам да добавя, че служителкатане беше корпоративно облечена/не се разбираше, че е служител на Банката и беше с черна жилетка/.

 • Светла Бобева

  Добър Ден!
  Аз съм лоялен клиент на банка ДСК от 25 години и притежавам няколко сметки,депозити и разплащателни.
  Работя в сградата на Софарма ползувам често услугите на вашият офис на този адрес(банков клон 2143). Обслужването не блести с изявен професионализъм, но когато това е придружено с грубо отношение, граничещо с невъзпитание, се чувствам задължена да сигнализирам за това. Днес, 5 декември посетих този офис в 11 ч. В салона за клиенти нямаше никакви посетители, Служителите- 3-ма очевидно работеха нещо вперили поглед в мониторите си и не отговарящи дори на любезният поздрав на единственият клиент- аз. След 10 минути, продължавайки да комуникират само помежду си, получих доста нелюбезно запитване (през рамо) от една ваша служителка-„Вие за какво чакате“, сякаш някой може да чака за нещо друго освен за правото си да бъде обслужен!
  Следкато отговорих, че чакам именно за това- някой да ми обърне внимание, получих аругантният отговор,че никой не ме канил в офиса. Името на тази жена, която не зная дали заслужава да бъде титулована „ваша служителка“ е Йоана Методиева Белова. Останах изумена от това поведение и поисках имената за да споделя с ръководстшото на банката, че понякйога един единстшен служител, който не знае мястото си и няма елементарно възпитание и отношение към клиентите ви, могат да накарат потребителяп да загуби доверието си и да преосмисли дали иска да продължава да ползува вашите услуги.
  Искренно се надявам, че това оплакване ще стигне до вниманието на вашите ръководители, а аз ще имам грижата неформално да запозная г-жа Диана Митева разочарованието си. Очаквам писмено становище на това оплакване на посоченият и-майл: svetla.bobeva@gmail.com

 • Елена

  От 19 гишета на първият етаж , на който нямаше хора , всеки служител имитиращ твърде съсредоточеност дали в колега или в компютъра , чаках 30 Мин за да бъда обслужена. Това ,за което чаках беше закриване на карта. Изключително съм огорчена .

 • Калинка Веселинова

  Безкрайно съм ядосана от клона на банка ДСК в София при ВМА. Исках да си подновя изтеклата ми ISIC карта подадох нужните документи във въпросната банка. След известно време получавам смс, че картата е готова. При последвалото ми посещение се оказва,че е готова, но не мога да си получа. Отговорът на служителката беше елате след един, два дни. Посещавам отново въпросния клон днес, след 3 дни. И се оказва,че картата е пристигнала,но отново не мога да си я получа. В отговор служителката ми каза да дойда друг ден. Защо да търпя това разкарване и загуба на време, се питам? Да оставим факта, че служителите от клоновете на Руски паметник, мол София и на Графа незаеха къде мога да си подновя въпросната карта. Отново загуба на нерви и време!

 • Стефка

  Искам да изразя крайното си недоволство от банкомат на банка ДСК в град Пазарджик. На 02.11.2017 г. След като получих сумата от 340 лева (обезщетение за отглеждане на дете до 2 години), реших да изтегля 200 лева. Получих смс, че сумата е изтеглена, а от нея няма и помен. Поинтересувах се и разбрах, че съм 6 изпатила за деня. От call центъра ме уведомиха, че е станала комуникационна грешка и сумата ще се възстанови до 5 минути. 20 минути по-късно ми казаха, че ще я възстановят до 2 дни. Вече минаха доста по два, а аз нямам липсващата сума. Дали могат да ми отговорят моето дете какво ще яде, докато ги чакам?!

  • Стефка

   Само искам да вметна, че ако продължат да ме разиграват ще се обърна и към защита на потребителите, а може и да се видим в съда за нанесени щети! И не е насочено към банката, а към Борика и call центъра

 • Георги Делчев

  Редно ли е банка ДАЙ да вдигне лихвата на ипотечен кредит без предупреждение.
  И при опит да попитаме защо прехвърлят от един инспектор на друг или управител.
  А отговор така и не получихме, само че трябва да се плати което го знаем. От 10 години сме клиенти на банката не сме го очаквали .Плащаме си редовно и колкото са казали на касата толкова сме внасяли.
  Сега измислиха както МТЕЛ навремето някакви скрити подусловия . Намирам го за супер некоректно от страна на банката да постъпи по този начин. Ако може да ми кажете към кого да се обърна ще бъда много благодарен!

 • Красимир Манев

  Бавно действие на обслужващия персонал на Банкоматите във област Смолян!!!Искам да се оплача първо на Вас,а слад като ми отговорите.Ще реша дали да завеждам иск за нанесени щети спрямо мен!На 1.9.17г. Ваш банкомат намиращ се в гр.Рудозен на ул.България във сградата на Общината ни глътна картата в около 15:00 часа!Работя в UK и картата ми е Английска. Подадох моментално сигнал!Може да проверите!Съобщи и казах,че трябва да пътувам за UK!Вашите служители не можаха да ми я върнат до 6.9.17г.Със,което ми причинихте голямо неудобство!Финансово и Психическо!Трябваше да се прибера на 2.9.17г но не успях заради Вашите служители!Прибрах се на 7.9.17г.Наложи се да изкарвам нова карта.За,за което ми отне още една седмица,много главоболия и финансово неудобство!Искам обещетение за всичките проблеми и психическо напрежение,което преживах заради вашата Банка!Очаквам скоро отговор от Вас!Съобщението го го имам с дата!Ако не вземете необходимите мерки ще продължите дискусията със Адвоката ми!Имам всички документи и записи на обажданията ми за подадените сигнали!Благодаря! Красимир Манев гр.Рудозен

 • Драгомир Иванов Иванов

  Искам да изкажа възмущението си от служителка на банка ДСК гр. Стара Загора клон до хотел Сити.Днес 18.08.17г. посетих въпросния офис изчаках си културно реда,но след като стана и последния човек и дойде моя ред служителката категорично отказа да ме обслужи,защото „някакви тъпи черни футболисти“ си оставили паспортите,за да им открие сметки.Как можело да идвам в този офис,нямало ли други офиси в града.Аз и обясних с раздразнение вече,че този ми е удобен и искам да си внеса парите тук.Служителката продължаваше гневно да ми обяснява,че имала мн работа и клона няма да работи поне час и половина.Изключително грубо и арпгантно беше отношението и каза“аре какво ми се обясняваш имам мн работа,да беше отишъл другаде като толкова искаш да си обслужен“.Докато течеше този разговор и тя продължаваше да отказва да ме обслужи влезна жена,служителката и махна и и каза да заповяда на гишето.В този момент(мисля съвсем разбираемо) избухнах и попитах какво се случи,защо аз няма да бъда обслужен,а тази жена дори е поканена на гишето.Охраната се намеси и каза че това е вип клиентка.След като имат привилегии разни“вип“клиенти защо не направите отделно гише за тях?След като изчаках и „вип персоната“ и на служителката и стана ясно,че няма да си тръгна и най-накрая с нескрита неприязън ме обслужи(което отне точно 6 мин.).Това ли е начина да те обслужат в този клон на вашата банка-да се молиш да си внесеш парите си.Има толкова мн млади хора,които сега завършват и са амбицирани да градят кариера,а вие не им давате шанс,заради служители,които са в предпенсионна възраст,нямащи никакъв стимул и всеки клиент трябва да се чуства виновен,че е дошъл в този клон.Аз съм клиент на вашата банка повече от 10год. имам два изтеглени заема на стойност 70 000лв. ,коректен платец съм и мислите ли,че с подобно отношение ще ме задържите като ваш клиент?За разлика от тази нагла служителка охраната беше изключително любезен и се опита да потуши създалото се напрежение.

 • Иван

  Клон на ДСК Банк – гр. Козлодуй – Некомпетентност на служителите в банката. Подигравателно отношение на главния мениджър. Липса на възпитание на охраната.

  • Десислава

   Бих желала да споделя , че съм безкрайно разочарована от факта , че никой не ми отговори на голямия брой телефони повиквания !!!!! Опита да се свържа с банката беше напълно неуспешен !!!!!!

 • Александрина Петкова

  Днес (24.05.2017) в клона в Ринг мол в София имах неприятна ситуация с много лошо отношение от служителка на ДСК. Обадих се предишния ден, за да се информирам дали и с какво работно време ще работи банката на празника. Разбрах, че в търговските центрове ще работят. Исках да си проверя наличността на картата предварително, но банкоматът не работеше и влязох в офиса, за да ми я кажат и да си изтегля пари. Служителката ви се държа все едно съм й изяла последното парченце торта… В какво се изявява недоволството ми: бях на гишето в 18:37ч и й казвам „добър ден“, тя веднага ми репликира:“ „мисля, че вече не е ден, а е вечер“ казвам „извинявайте“ и продължавам по същество. Тя ме скастря защо нямам онлайн банкиране, при което аз я питам дали все пак ще ме обслужи, тя с видно нежелание ми отговаря, но поне отговори, все пак тя трябва да ме обслужи, а не да е радостна, но накрая вече се изумих, когато си позволи да изрази личното си мнение, че като имам малко бебе не е най-удачно да съм по нощите по банките. Много моля да се направи граница между работните задължения и личното мнение. Казах й „Благодаря“ и си тръгнах, но изказвам недоволството си, за да може занапред да нямам срещу себе си лични съвети, а само професионални. Искате качествено обслужване за клиентите си и е безумно да се правят такива констатации, почувствах се дискриминирана, заради това, че имам бебе и съм в банката… Благодаря за обратната връзка. Надявам се да не ми се случва пак.

 • Мария Янева

  Некоректни служителки!Днес ходих до клона на Санкт Петербург Пловдив,Не съм видяла годината на изтичане на картата мислех че е този декември и отивам за нова карта служителката беше много ядосана искаше ми старата карта аз не я носих и казах да закрием сметката ТЯ ЗАЩО НЕ МИ КАЗА ЧЕ НЕ Е ИЗТЕКЛА КАРТАТА или и тя не вижда ВЕЧЕ НЕ СЪМ КЛИЕНТ НА ДСК

 • Ваня Падалова

  Дойдох да си сменя картата, понеже й изтича срокът след няколко месеца, а аз не живея в България и трябва да я сменя сега, в краткия период, в който съм в България. Но под кратък период наистина имам предвид кратък. Налага се да пътувам доста насам-натам и тази карта ми трябваше страшно много. ОК, нормално е, да са нужни 3-4 дена за изработката на нова карта, но те само ми взеха картата и никой не е пуснал там каквото трябва да се пусне, че да ми издадат нова карта! Отивам да си взема картата, никой не знае за какво ида и въобще какво се случва. Казаха ми „Сега ще ви пуснем, следващата седмица елате да си е вземете“ с много нелюбезен тон, сякаш как въобще си позволявам да се тръшкам там, нали ще ми я изкарат след още една седмица. Ами аз какво да правя с полета до Китай следващата седмица тогава?!

  • Ваня Падалова

   Редно е да отбележа и прогреса на ситуацията: След като подадох същото оплакване в сайта на ДСК, те ми се обадиха на следващия ден, извиниха се и положиха всички усилия, за да ми съдействат и да ми издадат картата възможно най-скоро. Днес си получих картата, което е само 2 дена след подаване на заявлението за издаване на новата пластика, без такса. За поднесените извинения, и всички усилия, които положиха да получа картата си днес, Благодаря!

 • Penko

  При откриване на спестовна сметка в клон на банка ДСК в гр,Варна ,район Приморски ,ул.Дружба 2 ,не бях запознат с Oбщите условия към договора от ваш служител .По реда на приемането на условията фигурира единственно подписът и печат на вашият служител,но не и тоя на титулярът.В последствие установих,че сметката ми е закрита именно заради това,че не съм запознат с Общите условия при откриването на сметката .Крайно съм разочарован от обслужването Ви.

 • Таня Димитрова

  Офисът ви на Дондуков редовно не отваря в 8, както е работното му време, а в 8.30! През това време се струпва опашка. Освен, че отварят по-късно, не облужват по ред клиентите, ами някакви с уговорки, каквито съм сигурна, че няма! Ако не обърнете ввнимание на този офис, ще пиша до по-високо ниво, защото не може своеволно служители да не спазват нищо и да тормозят клиентите! Ваш дългогодишен клиент съм.

 • Емил Атанасов

  Подадох документи за кредитна карта и ми казаха че ще ми се
  обадят ако сам одобрен.Обадиха ми се след 6 месеца и ми казаха чe
  им дължа 85лв .Имал сам кредитна карта която аз не сам потърсил
  .Тази карта много ми трябваше и чаках да ми се обадят 3м и след
  това се отказах да чакам.Оказа се че сам безотговорен били ми
  звъняли а аз не сам си вдигнал телефона и точка дължа 85лв