Оплаквания Близу 11 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Близу.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

11 мисли относно “Оплаквания Близу

 • Димитрови

  Здравейте, след като Близу мина към А1, услугите рязко занижиха качеството си, в с. Кривина почти всеки ден има проблеми с интернета и телевизията. В качеството си на потребители и лоялни клиенти би следвало да получаваме услугите, за които заплащаме! Във връзка с частично придоставяните от време на време услуги, моля да посочите начините за обещетения на клиентите си.

 • Бесен Русенец

  От Декември месец съм на близу или иначе казано А1/мтел.
  Техниците в Русе са некадърници, имам Ел образование и като гледам как прекарват кабели лошо ми стана. Отделно интернета е кофа и трябваше да закупя нов бежичен рутер понеже фабричния нон стоп блоква безжичния интернет или е 3 от 100 мб като скорост. Техници идваха в нас един път с лаптоп, които не подържал безжичен интернет, заради това не можаха да видят проблема с безжичния интернет и било моя вина за това.
  Също ме накараха да подпиша в протокола им че няма проблем… Идиоти и половина. Как ги набират тези техници ?!?!?

 • Ади

  Ужасно слаб интернет. На два метра от рутера съм и пак прекъсва хиляда пъти. Толкова обвързващо и изнервящо. Никак не съм доволна

 • Паула

  Не мога да повярвам , че подобна фирма съществува изобщо !!!
  Работата ми е изцяло онлайн и познайте какво, в 90 % от случаите не мога да си я свърша от вкъщи, защото това жалко подобие на интернет доставчици доставя интернет от 3 мегабита при платени 100!!!!
  Много ниска скорост на интернета, постоянни прекъсвания .
  Ако искате да свалите филм – недейте да си правите труда, ще прекъсва по време на тегленето и накрая ще гледате развален файл.
  Ако искате да говорите с някой по скайп – абсурд, ще губите връзка през секунди.
  Ако искате да отворите елементарна страница – ще ви зарежда няколко минути.
  И това в добрите дни !
  Не си правете и труда да им звъните по телефона.
  Той е платен и нарочно държат хората на линия дълго време с празни приказки, за да получат парички от импулсите.
  В крайна сметка ще ви правят на идиоти и ще ви карат да рестартирате всичко няколко пъти (сякаш и сами не сте се сетили за тази опция и не сте го направили неколкократно), а след като им кажете, че това не помага , ще ви кажат, че ще изпратят служител да провери проблема.
  Служител, който така и не се появява.
  И знаете ли, смешното е , че и сега ми се налага да пускам и спирам нета, за да мога да публикувам това оплакване!
  Изумена съм.
  Интернета им е проблемен, откакто станахме у дома техни клиенти.
  Нямаме и ден нормален интернет.
  Съветвам ви никога да не се хващате на това хоро, ние само чакаме да ни изтече договора!

 • Мариета Филипова

  😡😠⚠Blizoo са изключително некоретна фирма! Уникално бавнен интернет, който никога не достигна дори и на 50% от скоростта, за която плащаме! На всичкото отгоре, в последните седмици ми звъннаха над 10 пъти, за да ми продължат договора, въпреки, че вече ги бях уведомила, че НЕ ЖЕЛАЯ! Отделно техен търговски представител ми звъня няколко пъти и дори дойде до дома ми (уж съме си били уговорили среща, за да подпиша нов договор). Това е ТОРМОЗ и е подсъдно!!! За капак, когато подписах прекратяването на договора, конкретно попитах каква ще е сумата, която трябва да заплатя. Служителят ми отговори, че таксата се запазва същата и няма да се плати нищо допълнително! Когато стана време за плащане, се оказва, че таксата е не само по-висока, но и имам бонус добавен Мтел Спорт, за който никой не ме е уведомил! Уникално некоретни! 😡😠⚠😡😠⚠😡😠⚠

 • Atanas

  БЛИЗУ ВИЕ СТЕ ТЪПИ ИЗМАМНИЦИ !!!! ДЕСЕТКИ ПЪТИ СЪМ ВИ ЗВЪНЯЛ !!!! НЯКОЛКО ПЪТИ СТЕ ИДВАЛИ ДА „ОПРАВЯТЕ ПРОБЛЕМА“ СЪС СЛАБИЯ ИНТЕРНЕТ ПРЕДИ 3 ЧАСА МИ КАЗАХТЕ ЧЕ СТЕ ОПРАВИЛИ ПРОБЛЕМА А СЕГА ПРЕЗ 2 МИНУТИ ИНТЕРНЕТА ПРЕКЪСВА ИЛИ НАПЪЛНО СПИРА !!!!! ПЪЛНИ ИЗМАМНИЦИ !!!

 • илияна

  Близу офис Пещера – трябва да не съществува.Постоянни разминавания и проблеми и никота нищо не е в ред