Оплакване от Мтел 28 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от МТЕЛ.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

28 мисли относно “Оплакване от Мтел

 • Теодора

  Как може от три месеца несъм ваш клиент, и да получавам сметка, която съм задължена да платя, при положение, че договора е прекратен. Всички задължения са платени одавна!

 • Диляна Костадинова

  Получих обаждане от номер 0882944055, след като обесних на дамата, че нямам възможност да обсъждам договор в момента, ме заплаши, че ако не си преподпиша договора, ще ми спре отстъпката, която ми е заложена в плана, а за нея имам договор, който изтича след година. Отговорът й бе, че не знае докога ми бил договора, моля обучете служителите си, какви са тези заплахи и изключително грозно поведение

 • Анонимен

  Вече са „А1 „.Пак са некоректни-високи сметки,липса на обхват.Така няма да задържите клиенти,ще продължават да бягат от вас !Нов бардак със стари курви не се прави !

 • Анонимен

  Сътрудник от онлайн чата аз исках да ми каже сметката, аз и дадох телефона и почна да ми звъни.

 • Анатоли Петров

  Виждам че е сайт за оплаквания но искам да похваля мтел снощи звъннах за скъсан кабел оптичен и днес на обяд човека дойде оправи кабела и всичко работи както преди. Извинете виждам че има доста оплаквания но все пак аз не мога да се оплача.

 • Николай Ценков

  Днес, 14.05.2018г. прекарах около половин час в чакане,на опашка в офиса на бул Ломско шосе 130.След като ми дойде реда служителката ме уведоми че това не било моята опашка а само за сметки.Имаше две други опашки но никъде не беше обозначено коя за какво е,не бях упътен и от служител.Някак е тъпо да се убива така времето на хората.Поисках да говоря с управител но такъв нямаше в момента,,странно в 18,00 часа,,Получих отказ да бъда обслужен и съответно да заплатя за това което исках да ползвам.Абонат съм от доста години,да не кажа от как има М-ТЕЛ.но след като изтече настоящия ми договор…..май ще се ориентирам към друг оператор

  • Елена Янева Бялкова

   На 18.01.2018г.посетих офис на А1 да прекратя договор с оператора на починалия ми съпруг.Днес получавам писмо че е даден на съдия изпълнител защото дължи 18,36лв.такси.Свързах се с ваш оператор и той ми обясни че интернета и телевизията са прекратени,но не и мобилния телефон който той е ползвал,само бил деактивиран.И се трупат такси за които аз не знам.Моля да ми обясните как със предоставен смъртен акт част от ползваните от него услуги се прекратяват ,а други не и трупат суми.Аз нямам вина че вашия служител не си е свършил докрай задълженията.

 • Иво Рударски

  В молл България в Мтела едно момче и нейните колежки най обичат да разкарват бременни жени от 16:20 ч.,се редим на опашка, след около 30 минутно седене на опашка за ди обслужат и след като се добрахме до служител на мтел, му бе обяснено, че телефона е след ремонт от тях и отново не работи, но тои ни увери че работи, просто искаше да си измие ръцете след това, отново се наредихме на опашката с бременната ми жена и започна голямото чакане и само ни прехвърлят от колега на колега. Питам до кога ще продължава това безумно обслужване.

 • Венета Кръстева Горанова

  Здравей не знам как точно да го кажа, но вече два дни нямам мобилен интернет и от рутера. Два дни звъня на ти оператори и ми обесняват как ще го оправят и все нищо не оправят. Това е безобразие, пълна некоркност и лължливо отношение. Ако проблемът е свързан с клетката моля вземете мерки или в противен случей че потърся по добра мобилна фирма с по- добро отношение към клиентите си.!!

 • Диана Марева

  По принцип ползвам телефон и домашен интернет от мтел. миналата година реших да махна интернета обаче, с което започнаха и главоболията ми и ходенето по офисите в цяла Варна. Отидох преди вече повече от 5 месеца да прекратя договора който беше изтекъл така или иначе. Върнах им рутера дадоха ми портокол че съм го върнала, обаче ми беше отказано да подпиша декларация за прекратяване на смотания договор, зашщото той бил изтекъл и било достатъчно да върна рутера. на следващия месец пак ми начислиха такса интернет, че и то по висока от обикновенната. обяснението като им се разбеснях беше че служителката била нова и не знаела че трябва да подпиша прекратяване на договора, а фактурата била по голяма защото вече съм извън промоцията в договора и плащам пълна цена… Както и да е …подписах декларация за прекратяване, при което вече ми пушеше главата от още 2 планети неползвани сметки на вятъра. от 01.03.2018 трябваше вече да не е в сила този договор и въпреки това ми идва фактура пак с интернета в нея за месец март. Отидох в офиса с двата листа копираха ги че уж щели да ги пращат до софия да бъде оправено…еми 2 седмици по-късно не са го оправили….ходих днес да видя какво господи се е случило, при което тъпата мениджърка вместо да ми обърне внимание се заяде защо рутера бил върнат по-рано, как можело така…в крайна сметка едва ли не ме изкара че лъжа и си правя каквото си искам направи се въвежда нещо в компютъра си и ме прати вкъщи.
  Да не говорим че през целия срок на договора са идвали да инсталират интернет в сградата 5 пъти, 3 от които без да искат изключват моя интернет и си заминават. после ги чакам цяла седмица да дойдат да си оправят бакиите, но компенсация за тези 3 седмици от към цената на услугата нямаше а само грубо отношение и задушаване като вляза в офиса купи, купи, подпиши още 1-2 договора…

 • Румяна Славчева Владимирова

  Сьс сеньт ми използваме 2 карти кьм М Тел и 1 телефон на лизинг.Всеки месец сме коректни в плащането.Нямаме закьснения.От 10 дни сьм разочарованя от М Тел.На 9.02.2018г.бях засечена и си получих новите за месеца мб интернет.След 4 дви получих смс,че сьм ги изразходила.Обадих се на оператор и ми казаха,че ще ми сьдействат до няколко минути.След час време се обадих отново.Операторьт каза:по закон врьщаме обаждане до 2 ч.След 4 часа отново се обадих.Друг оператор ми кааза,че законьт за врьщане на отговор е до 6 часа.На следвакия ден в 9.00 сутринта звьннах пак.Операторьт каза:до няколко минути ще получите отговор.След 4.30ч вече ми се изчерпа тьрпението и се обадих и казах на оператора,че ще чакам 2ч и сметката ми,която е 208лв няма да им бьде платена и останалите 9 вноски лизингови за тел.апарат сьщо.И вижте сега стана интересно.След 3-4 мин.ми позвьняха от техн.отдел и ми казаха,че проблема е оправен и вече мога да си включа интернета.С една дума.Пробваха да ме прецакат,но не стана.След няколко дни ново 200.Получих смс,че сьм изчерпала коректното ползване в роуминг и,ако до 14 дпи не се прибера вьв Бьлгария ще си заплащам безпл.минути и интернет.Сега искам да знаете,че тьрпението ми от вашата некоректност се изчерпа.Няма да ви платя дьлжимите 208лв.и спирам да плащам лизинга,защото не мога да пропатувам 3000км.заради вашите прищевки.Мисля,че трябваше да ме уведомите за това.И незнам,ако продьлжа да ползвам услугите ви какво още ще ми измислите.

 • Димов

  Преди една седмица в офиса на Мтел на бул. Мария Луиза помолих служителката да провери по номера ми, дали услугата „РОУМИНГ“ е активирана, защото ми се налага след няколко дена да замина в страна членка на европейски съюз – бях заверен че всичко е направено. Днес като се озовах в чужбина се оказа че услугата „роуминг“ не активирана, за да разбера причина ми се наложи да закупя предплатена карта от 35 евро и един час загубено време и нерви. Кой ще поеме компенсация за всичко това? Кой ще понесе отговорност!, че не си е свършил работа? Предполагам че няма да има такива. Много съм разочарован в услугите Ви.

 • Анонимен

  Служителите в магазина в мола на Цариградско шосе са страшно арогантни. Всечки без изключение са за проверка от психиатър.

 • "Христони" ЕООД

  Здравейте, нашата фирма е нов абонат на Вашата компания. Пакета от услуги който ползваме позволява бюджет в размер на 600 лв. без ДДС, като също така сме договорили допълнителен бюджет от 150 лв. без ДДС ако станем абонати на мтел преди да ни е изтекъл затова.а с предишния оператор. Имаме уверението също ТАКА, че при избор на телефонен апарат ще ползваме 5% отстъпка от цената му,прилагаме сумата по бюджет и доплащане разликата. Всичко чудесно, но на практика въобще не се получи така. Поръчваме телефонен апарат, чакаме го близо 10 дена да пристигне, след хиляди позвънявания на акаунт мениджъра и не вдигане от негова страна, след много писане на имейл и най-хубаво накрая телефона беше при нас. Но най-големия шок беше, че фактурата за плащане не беше с отстъпка каквато беше договорения, не беше включена отстъпка на апарат и най-шокиращото беше, че получих имейл, че ако не мога да платя да върна апарата. Възмутена сме от това поведение, невъзможна комуникация, още в самото начало на взаймна работа започваме да срещаме трудности в комуникацията. Ние желаем да се спазват договорката.

 • Анонимен

  Спрете с есемесите които ни хабът пари дават ви по телевизията заради това.Спрете с това.

 • Ivan

  Iakam da se oplacha che smetkata mi za telefon tozi mestes qnuari 2015 e samo 4.60. Neznam sto e taka no ste proverq i ste namerq vinovniq i ste go uvolnq. A sled tova ste she hvarlq ot balkona na 1q etaj v baseina,:)

  • Анонимен

   Ибане, няма как да платиш 4.60 лв., защото най-ниската абонаментна такса е 10 лева. Ибане, като си служител на въпросната компания, не се прави на интересен, и не ни уведомявай, какво ще правиш, прави каквото искаш!

  • Анонимен

   Само да не се окаже празен надуваемия басейн, че да си счупиш, не че ми пука!

 • Stefka

  Prekarah si domashen telefon na Mtel i iskam da predupredq vsichki che vrazkite im s chujbina sa ujasni. Vseki pat kogato mi zvanqha ot chujbina ne mojeha da se svarjat ili vrazkata beshe ujasna. Podadoh ofitsialno oplakvane kam mtel i v KRS no mi kazaha che ne mogat da ustanovqt problem i az sprqh da plashtam 4 mestsa za usluga koqto ne poluchavah. Sled tova pristigna saobchtenie ot nqkakav grupirovka che chte me sadqt ako ne si izplatq neustoikite i vnoskite. Sled kato gi platih i prekratih dogovora na sledvashtiqt mesets pristigna nova mesetchna smetka za koqto mi kazaha che sa propusnali da me taksuvat za nqkakav mests i da se radvam che ne sa me taksuvali poveche. Poiskah dokument sled kato si platih i tazi smetka che poveche ne dalja nichto no mi beshe kazano che te ne izdavat takiva dokumenti. Sled tova se prehvarlih na vivakom i otogava ne sam imala problemi s vrazkata.