Оплакване от Виваком 160 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Виваком.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

160 мисли относно “Оплакване от Виваком

  • Нанко Колев

   Нормално ли е след като си плащам за интернет на ВИВАКОМ да нея получавам!А великите служители да неми обръщат никакво внимание.Посаветвахаме да си купя рутер -купих но сигнала си идва изчезва като на стара баба…и дано не спре напълно.Посъветваха ме да сменя доставчика но той ме е вързал-имаш нямаш плащаш.Редно ли е да плащам за нещо което не получаваш.Моля помогнете на един платец жертва на ВИВАКОМ.

 • Николай

  Нормално ли е след препродписване на договор да ти спрят картата без основание и да не могат да я пуснат повече от седмица.. Имали технически проблем.. Не е нормална тази работа, а искаха да преподпиша и телефона си към тях.. Тотално ми паднаха в очите..

 • Атанас Карамитев-кмет на кметство Върбина, община Мадан, област Смолян

  От 15.06.2018 г. Пощенската станция е без интернет достъп. Моля, за съдействие и повредата да бъде отстранена, за да могат хората да бъдат обслужвани.

 • Юлия Петрова Петрова

  17 минути на изчаквателен режим за връзка с оператор по телефон – не е нормално! Всеки път ежедно и също, ако човек се опита да получи информация по телефона.

 • Ралица погончева

  От близо два месеца не ми показва имам ли минути.на пкан сьм 60 домашби и 60 мобилни

  • Анонимен

   Трябва да работи *123 # менюто ви !Просто явно не е активирано !И няколко дни след излизане на фактурата идва смс с нейната стойност и крайния срок за плащане !

 • Георги Илиев Георгиев

  Нека и аз аз се оплача от най-некоректната компания .Февруари месец договорът ми към компанията изтичаше и реших да се прехвърля към М-тел защото условията бяха по добри.От Виваком ми обясниха че трябвало да ги предопределен за това че неискам да съм вече техен клиент един месец преди това .Съгласих се с това тяхно искане и продължих да плащам таксите им макар че вече неизползвах тяхните услуги.В края на Март началото на Април ми се обади техен служител и ми каза че трябва да върна техниката която са ми дали и да си платя задълженията който имам.Платих си всичко ,върнах техниката и ми беше издаден приемопредавателен протокол който още пазя защото така бях посъветван от служителя за да не плащам глоба за невърната техника.И от както приключих всякакви взаимоотношения с тази некоректна фирма започна тормозът.Всеки ден или през ден се звъни и ми се пращат писма на който пише че имам още задължения към тях.Първото беше ме не съм върнал техниката и трябва да заплатя глоба от 600лева.При отговорът ми към служителя на оператора че имам протокол за предадена техника последва кратко мълчание (явно не са очаквали да го пазя,но бях предупреден от момчето в офиса)и след то ми се каза че ще бъде проверено пак,попитах и дали имам други задължения отговориха ми че нямам и глобата била само за не върната техника.Днес на 09.06.2018 получавам писмо за не платени сметки за месец Януари и Февруари на стойност 127лв.Следователно звънах на номера който е написан на писмото което получих ими казаха че сумата която дължа не е 127лв а 131лв .Обясних на служителката че нямам такива задължения защото операторът не ти разрешава да си прекратиш договорът преди да си платиш всички задължения на което ни беше отговорено че те нямат връзка с офисите си и незнаели какво е станало.Сега ще ли да проверят и ще ли да се обадят но първо трябвало да заплатя сумата която дължа и ако всичко било както трябва ще ли да ми бъдат върнати парите за което аз не вярвам че ще стане.Това което искам да кажа е Хора не се лъжете по промоциите на Виваком там са страшни мошеници който си измислят несъществуващи сметки.А относно тези пари който искат да им платя просто няма да стане.

  • Анонимен

   Очаквам следващата фактура за месеца на 16-ти.Пак ще е висока.Писна ми вече и на мен и мисля да мина на „Боб „,там май е по-добре !Защото „Виваком „са некоректни-на баба ми махнахме домашния телефон,заради високи сметки пак.Махайте ги,минавайте на „Боб „!

 • Петър

  От 11.04.2018 гл съм подложен от телефонен тормоз от служителката на Виваком „Милена“, поне така се представи в разговора. Предлага ми оферта, която първоначално изслушах внимателно и отказах. Обажда се всеки ден със същите предложения и изглежда няма начин този тормоз да престане. Категорично и казах в разговора, че офертата й не ме интересува. Блокирах първия телефон, от който получих обаждането. Блокирах и втория телефон. Търся помощ. Записал съм всичките ни разговори и мога да ги предоставя.

 • Елена Димитрова

  Искам да изкажа възмущението си от Виваком. Преди пет години станах абонат на Виваком. Използвах ислугата за телввизия и интернет. Когато двугодишния ми договор изтече, любезен служител ми обясни, че няма как да преподпиша на същата такса на която съм, а трябва да мина на по – висока. Предложи ми да прекратя договора си и на мое място на същия адрес като нов абонат да подпише договор съпругът ми. Така и стана. При приключване на договора ми с тях исках да платя всичко дължимо и да приключа с компанията. Така си и мислех че е станало. Три години по- късно обаче останах изненадана, когато получих писмо от фирма за събиране на дългове, с което бях заплашена със запор на работна заплата или частен съдия изпълнител. Оказ се че дължа сумата от 12 лева и няколко стотинки. Не ми е ясно само как е възможно да получа такова писмо, без нито веднъж да съм била уведомене за задължението си. Това просто не е нормално. Имат всичките ми данни : адрес, мобилен телефон и не се опитаха за три години да ме уведомят, че имам задължение към тях, при положение, че когато приключвах договора си държах най- вече да си платя и да върна всичко, което имам да връщам като устрийства. Това е някакъв ъпсурд.

 • Анонимен

  Махнахме домашния телефон на баба ми,пак ,заради високи сметки.Никой да не ползва услугите им !

 • Анонимен

  Сметките ни скочиха,казвам ви,като преподписахме Абсолютни престъпници са „Виваком “ ,убедих се !

 • Анонимен

  Договор недейте да преподписвате ,направихме тази грешка да сключим договор пак за 2 години,една наша приятелка и тя е така и сметките скочиха на нас,на приятелката ни.Махайте ги тези мошеници !

 • Стела Димитрова

  Изключително съм недоволна от офиса в Ринг мол. Нормално ли е да се подписва договор над 40 минути. Служителката -с права червена коса, беше там на лафче, а не за да работи.
  Това ще е причината, поради която няма да си преподпиша договора

 • Димитринка Тодорова Кънева

  Добър ден,аз съм безкрайно разочарована от обслужването и не доволна от обслужването на Виваком.Лоялен клиент съм на Виваком от 2012г.и до този момент каквото и да съм закупила от ваш офис или тел. ослуга,интернет,телевизия,всеки месец на мен ми се вдигат тарифите от 118лв.вече плащам 123лв.Искам да знам защо се получава така в нито една друга държава го няма това.В МТЕЛ,ТЕЛЕНОР предлагат на лоялните си клиенти безплатни таблети,телефони а на мен толкова години не ми се предложи нищо.Преди години Виваком бе една от най добрите тел.офиси с обслужване и коректност.Преди 3 год. купих от ваш офис в гр.Варна лаптоп и телефон ,като искам да подчертая че всяка година копувам телефон и до този момент въпреки че съм изплатила всичко сметките ми не намаляват а се увеличават,защо ?С това оплакване заявявам че след изтичането на настоящият ми договор към Виваком не желая повече да подновявам договорът но искам да си запазя тел.номера.Също така купих от офис във Варна телефон Microsoft като се оказа че този телефон е имал друг собственик и не е бил нов а ми се продаде като нов.До този момент на когото и да се обадя излиза името на г-н Колев,въпреки че се обърнах по този повод към офисът ви във Варна никой не бе любезен да вземе отношение на това.Аз се казвам Димитринка Тодорова Кънева с ЕГН-6001230992.Искрено се надявам че ще ми се отговори на жалбата ми

 • Снежанка Василева Станева

  Виваком отказаха гаранционен ремонт на ново закупен телефон – на 5 месеца и половина.Трябваше да мине 25 дни за да достигнат до това мнение.През това време ми отказаха оборотен телефон и аз минах в пълна нелегалност.Пълен абсурд.Некоректност ,нелоялност и недобросъвесност от страна на Виваком. Тепърва ще се съдим със дружеството. Мое мнение – не ползвайте услугите и продуктите на Виваком , защото ще си имате проблеми.

  • Анномин

   Страшно е с „Виваком“-баба ми ,докато беше жива,само проблеми с домашния телефон-високи сметки.

 • Анонимен

  Пак ни е висока сметката месечната-52 лева,днес я видях.Не знам от какво е.

 • Ивелин Пенев

  На 25.04.2018 отидох да извърша плащане в Виваком- взеха ми парите и ми направиха куп нови оферти с все по големи цени . прибрах листа и си тръгнах.След седмица получих смс че не съм платил. това става на 3 май .веднага отидох и поисках обяснение-казаха че ще поискат записите от камерите! До днес 08.0218 НИЩО

 • Петков стоил

  Не мога да се свържа с оператор на Виваком за да регистрират или активират нова карта на виваком

 • Мима

  Здравейте от миналата година тормозят мен и брат ми аз дори не съм абонат на виваком а той живее в англия няколко номера ни званят постоянно и ни занимават с глупости ето един от номерата 0875316374

 • Стеф

  искам да ви питам има ли смисъл да подавам жалба в комисия за защита на потребителите ,след като виваком ми пратиха съобщение че ми намаляват мегабайтите и ако не отговоря на някакво съобщение автоматично ми пускат нови за 1 левче .реших че не ми се занимава с глупости имах по важна работа и веднага след това ми пратиха съобщение че са ми добали мегабайтите и левчето което им дължа без да съм го искал.И така те решават че аз искам да си купя мегабайти без да съм дал съгласието си. Та това е последното към виваком просто ще си мина на друг оператор ,просто искам да питам ще има ли смисъл ако пусна и жалба срещу тях за това в саита на комисия за защита на потребителите?

 • нини

  Добър ден искам също да изкажа моето недоволството до вчера не съм имала проблеми но служителка на виваком държа много аругантно и не учтиво спрямо мен като дългогодишен клиент на виваком.Молбата ми беше да подам заявление за прекратяване на пакет-телевизия който не се използва вече една година( искам да отбележа че съм от Благоевград)въпросната дама ми отказа да прекратя въпросния договор и ме препрати да отида в офиса в който съм сключила договора защото тя нее длъжна да поправя грешките на някой друг.

 • Дида

  Привет аз също съм отвратена от нелоялноста и некорвкноста на виваком до този момент не съм имала проблеми но този месец ми начислиха интерненет към номер ,който няма включен такъв ,а само безплатни минути изпратиха ми есемес,че ако продължа да ползвам интернет ще надскоча лимита и ще трябва да ограничат изходящите ми раговори и сумата ,коят съм натрупала до момента е 45 и някви стотинки и докато се свържа със служител на виваком тази сума скочи на 48,15 разговарях с оператор ,които ме посъветва да напиша молба саморъчно на адрес на виваком обслужване на клиенти но младежа в магазин в града ни към ,които се обърбах първоначално и ме свърза с 123 защото аз нямах дистъп ме увери,че щом до момента картата е била в съвсем обикновен телефон дето не ползва интернет и сега вече е поставена в друг с интернет този телефон автоматично започвал да дърпа интернет .На мен всичко това ми прозвуча доста абсурдно и смешно да смешно е как те товарят с услуга,която не си ползвал но и на вдичко итгоре те правят и на тъп

  • Анонимен

   Откакто си преподписах договора с тези идиоти,сметките ми скочиха от 42 лева на 50 лева !

 • Марта Пенчева

  Повече от месец имам проблем с интернета.Всеки ден се обаждам на 123 и се свързвам с техници,но резултат никакъв.Вчера ми прекъсна напълно и се обаждах много пъти .а те ми казват,че всичко е ок,а аз съм неадекватна

 • Стилиян

  4 пъти по 25 минути чаках да се свържа с техници на виваком и никой не ми вдигна телефона, пълно безобразие, свърши ли ми договора се отказвам от тях

 • Дарина Димитрова

  Привет.Миналата година преподписах договор в бизнес център 5243 София Люлин 2 до блок 227.с оферта комбиниран и спести..Оказа се че нямам такъв договор.На договора,който подписах пише 486520329112017-666646, на 29.11.2017г.Илиян Пешев се казва служителя,като също ме подведе с прехвърляне на телефона на сина ми от Мтел,като каза,че таксата му излиза около 10 лв.и аз се съгласих.Оказва се,че не етака,а е 19.90.Търс от го в офиса ,но вече не работи.

 • Невена

  След като прочетох коментарите се убедих, че всички сме на едно мнение и това е че виваком са пълен абсурд.
  Вчера трябваше да ми бъдат включени интернет и телевизия, дойдоха от поддръжката по-рано от казания час, след обаждане от личен номер, което не е нормално номерът ми да се подхвърля от човек на човек, но както и да е. Момчетата седяха 2 часа и половина тук и какво постигнахме? Нищо. Вечерта звъня на оператор, (ако мога да се свържа с момичето бих и благодарила за отношението и като задник с мен) но тя ми заявява, че всичко е ок и виждаш ли ти всеки момент ще имам и интернет и тв. Днес вече реших да отида до “виваком”,да там бяха крайно учтиви, но това как ми помогна? Дори там ми казаха да се прибера и да звънна на оператор, а той ми заяви че техниците са свободни днес от 20-22ч. Това ако е нормален час, ако е нормално отношение за вас “виваком комеди” ще помоля за инструкций преди влизане в оранжевите ви магазинчета. А всъщност защо плащам за услуга от вчера? Или за вас е практика?
  Съжелявам че се наложи да ползвам вашите неизползваеми пакети. Не съм доволна и Съветвам хората да не се обвързват с разни фалшиви договори.

 • Невена

  След като прочетох коментарите се убедих, че всички сме на едно мнение и това е че виваком са пълен абсурд.
  Вчера трябваше да ми бъдат включени интернет и телевизия, дойдоха от поддръжката по-рано от казания час, след обаждане от личен номер, което не е нормално номерът ми да се подхвърля от човек на човек, но както и да е. Момчетата седяха 2 часа и половина тук и какво постигнахме? Нищо. Вечерта звъня на оператор, (ако мога да се свържа с момичето бих и благодарила за отношението и като задник с мен) но тя ми заявява, че всичко е ок и виждаш ли ти всеки момент ще имам и интернет и тв. Днес вече реших да отида до “виваком”,да там бяха крайно учтиви, но това как ми помогна? Дори там ми казаха да се прибера и да звънна на оператор, а той ми заяви че техниците са свободни днес от 20-22ч. Това ако е нормален час, ако е нормално отношение за вас “виваком комеди” ще помоля за инструкций преди влизане в оранжевите ви магазинчета. А всъщност защо плащам за услуга от вчера? Или за вас е практика?
  Съжелявам че се наложи да ползвам вашите неизползваеми пакети.

 • Иван Петров

  Пиша тези редове с погнуса и отмъщение от жените КОЙТО работят в колценъра . Две от тях са пълни идиоти. Ако имах възможност бих се изхарчил върху тях.

 • Светла Иванова

  За нова година пътувах със съпруга си до Македония, за да празнуваме с наши приятели.
  Тръгнахме на 30.12.2017г и преминахме на македонска територия в 19.15ч. Знаех, че не бива да ползвам интернет, защото е скъпо и така и сторих, но освен това не успявах да проведа и телефонни разговори, защото нещо се случваше с телефонът (опитите за обаждане бяха не повече от 5).
  През нашия престой се бяха погрижили да получавам sms-и за състоянието на лимита ми.

  Ето тук идва и голямото недоразумение:
  31.12.2017г в 01:03ч – стандартен sms за удоведомление за лимит от 115лв
  01.01.2018г в 00:34ч – sms за достигнати 80% от лимита (80% = 92.00лв)
  01.01.2018г в 05:54ч – sms за достигнати 98% от лимита (98% = 112.70лв)
  01.01.2018г в 06:22ч – sms за достигнати 100% от лимита (115.00лв) и подканване за възстановяване на услугата с sms на номер 2222 (нещо което се случва по желание от страна на абоната)
  На 02.01.2018г в ранния следобед бяхме отново на територията на България.
  02.01.2018г – проверих сметката си през автоматичното ви меню – беше близо 30лв
  На 04.01.2018г успях да звънна два пъти по телефона и реших, че има проблем с мрежата или апарата
  На 06.01.2018г отново набрах 123 и проверих сметката си през автоматичното меню и тя беше към 476.67лв без ДДС (572.004лв с ДДС)
  Свързах се с оператор, който потвърди, и каза че лимитът ми е 190лв, а не 115лв??? Обясни и че телефонът е спрян заради сметката.

  Пръво ме изформират няколко пъти, че лимитът ми е 115лв, после го достигам някак на 01.01.2018г в 06:22ч при никаква употреба на телефона и не спират услугите, след това се оказва че лимитът е 190, след това спират услугите чак на 4ти, 5ти януари и накрая сметката ми е 572лв.

  Как става това: за 29 часа да се направи сметка от 92лв, за 35 часа да стане 112.70лв, за 36 часа – 115лв и след това не просто не спират услугите и телефона щом е достигнал лимита си (както изрично е опоменато в sms-ите, които така грижливо изпращат) ами и продължават да таксуват и някак до 02.01.2018г на обяд сметката достига 572лв с ддс, а телефонът дори не е използван!

  СЛЕД КАТО ИМАМ ЛИМИТ ЗА КАКВО МИ Е, А И ВИВАКОМ МАЙ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ИМА ТАКЪВ!

  Проверих изтеклите мобилни данни от телефона си за преиода, в който съм била извън страната и те са 12MB, a ако трябва да бъдем точни след въпросното“достигане на лимита“ са употребени само 5МБ.
  Сметката при достигане на лимит е 115лв + (5МB х 15лв) 75лв (за периода след достигане на лимит) = 190лв
  Дори да сметнем потока за целия период – 12МB х 15лв = 180лв

  В настройките на мобилните апарати има опция наречена „роуминг на данни“. В моя телефон тя освен, че не е активна, никога не е била активирана!

  И в крайна сметка…правим проста сметка:
  476.67лв + 20% (95.333лв) = 572.002лв – 190.00лв = 382,004лв
  И в задачата се пита следното – от къде са тези 382.004лв???

 • Константин цветков

  Миналото лято смених тарифния си план и на 30 август заминах за ЕС. В офиса на виваком ме увериха, че ще имам телефонна и интернет врьзка из цялата Европа. Аз пьтувам поедимно в Германия, Англия, Франция, Люксембург. Интернет-врьзката беше лоша. Но сметките сьс всеки изминал месец се увеличаваха непрекьснато – 95 лв., 103 лв., 142 лв. Прибрах се в Бьлгария декември месец, с оператора не мога да се свьржа, а в офиса на виваком враца в Кауфланд ми казаха, че сьм ползвал интернет от Норвегия!!! И 90 лв за декември сьм платил в повече точно затова!!! Опитите да се свьржа с оператора са неуспешни, пробвах и на телефон 070017000 и пак нищо!!! Какво мога да направя по случая?

 • Галя

  Трябва да има начин и Виваком да плаща неустойки на потребителите си, за некоректно предоставяне на услуги. Това е безобразие. Три дни без интернет и никакъв шанс да се свържа с „техническия“ отдел!

 • Цонева

  От 26 до днес без телефон и интернет! След 5-10 пъти звънене всеки ден, посетихме офис на Виваком, където нелюбезната служителка се скара, защо не сме звънели на 123, след обяснения два пъти, тя реши да звънне отново на 123( незнайно защо не се свърза с екип по район или място)?! Първото обещание беше, че до края на деня(27.12) ще се обадят с резултат, естествено че нищо не се случи! Днес 29.12 повторно посещение в офис, предупредихме че ще регистрираме жалба, се случи второ обещание, че до 16ч ще ни посети екип, за да установи и евентуално отстрани проблема…часът е 17:28 и няма и помен от екип на Виваком на нашата улица! Весели празници и на вас Виваком, но не мислете, че някой служител ще получи бонус през март, когато изтича договорът ни.

 • Миро

  Седях още два пъти по 30 минути на телефона и никой не вдигна. Това е меко казано … безобразно. Бягайте далеч от ВИВАКОМ

 • Миро

  Днес се мъча да се свържа с техническият им съпорт но без успех. Пет пъти чаках на опашката, три пъти по половин час и два пъти по 20 минути и никой не вдигна. Това не е съпорт, това е някаква измама, че има съпорт, … нямам думи, под всякаква критика, най-добре да махнат тия номера за обслужване на клиенти, защото не вършат никаква работа, а само се набутва човек да плаща. Не се връзвайте към така наречения ВИВАКОМ, защото няма да имате никакво обслужване !!!

 • Мариан

  От обслужването на вашите служители клон Русе до Операта. Служителите говорят на „ти“със селския си акцент. Чувството им за превъзходство, за сметка на слабата им компетентност лъха на селяния.

 • Христо Кирилов Христов

  Здравейте. Днес се мъча 2 часа да се свържа с виваком, но не съм техен абонат абонат и никой не вдига. Просто няма начин да се свържеш с тях.
  Толкова е нелепо??? Това е някакъв …..нямам думи

 • Антония

  Здравейте от лятото имам проблем с вашата мрежа смених апарати карти и какво ли не нищо не помага все така аз ги чувам те не ме чуват лошото е че не само аз страдам а и цялото ми семейство тъй като всички услуги у дома са от вас и проблема е голям радвам се че февруари изтича договора и ще се сбогуваме понеже сте ужасно некоректни

 • ЛЮБОМИР ДИМИТРОВ

  ПОДАВАМ СИГНАЛ ЗА ПОВРЕДА . ПОЛУЧАВАМ СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НО ЕКИПА НЕ ПОСЕЩАВА АБОНАТА И МИ ДАВАТ ДАТА ЗА СЛЕД 7 ДЕНА . ДАЛИ ЩЕ ПОСЕТ ЯТ АБОНАТА ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ.

 • Емилия обретенова

  Здравейте повече от година съм лоялен ВИП клиент но не мога да си взема никакво устройство от магазините на Vivacom казват ми че нямам достатъчен лимит А преди известно време бях направила проверка и имах какви са причините Защо не мога да си взема никакво мобилно устройство

 • Наталия Костадинова

  Здравейте, искам да разбера защо няма никаква телевизия и на двата приемника? При включване от почти две седмици излиза едно и също съобщение “ Липса на сигнал. При снеговалеж почистете антената и т.н.“ На антената нищо и няма, нито сняг вали нито дъжд, кабелите са в отлично състояние, и вече сигурно за 10ти път рестартирам приемника.! Този проблем се появи ден след преподписване на договора, което беше извършено от видимо много разсеяна и неразбираща от работата си ваша служителка. Звъняхме на екип от вашите да дойдат да проверят какъв е проблема, и те отговориха, че до ден/два ще дойдат да проверят и че ще се обадят като са наблизо до адреса за да ги посрещнем. Минаха вече 5 дни и няма ни вест, ни кост от вашите служители. Надявам се да получа някакъв отговор на въпроса „Какво по дяволите се случва??“

 • Емилия благовестова обретенова

  Здравейте абонат съм повече от година лоиален вип клиент но немога да кандидатствам за никако устроиство нямам лимит или бил изчерпан преди месец можех сега не как мога да си взема устроиство и до кога ще това с липсата на лимит?

 • Йорданка

  Здравейте,чакам с нетурпение да ми изтече договора ,услугите им са под всякаква критика,мобилна тв.-лоша,интернет връзка също,а телефонът ме още в гаранция но вече за 3 път е на ремонт,ада не говорим че отношението на слугителите им е много лошо(особено в офиса на Колхозен пазар в гр.Варна)

 • Стойчо Балабанов

  Здравейте приемника на телевизора Неми работи вече цяла седмица и немага да се свържа с вас.Моля да реагирате по бързо защото съм редовен платец а вие не сте коректни с нас.

 • Мирослав Костов

  Здравейте, много ми е интересно как така по месечна сметка №  1237813427 издадена на  08.12.2017 плащам едновременно говоря по 2 основни тарифни плана + 2 допълнителни?
  VIVACOM Net&Call S 08.12.2017 – 07.01.2018 13.32
  +BG&Europe L 08.12.2017 – 07.01.2018 14.83
  +Xtra Net S абонамент 13.11.2017 – 12.12.2017 1.58
  100% отстъпка от месечна такса +Xtra Net S абонамент 13.11.2017 – 12.12.2017 -1.58
  +BG&Europe S 08.12.2017 – 07.01.2018 6.50 ??!?!?
  Обяснението е че съм активирал допълнителен план и не съм бил спрял стария…??? и от 2м ми идват сметки за стария + новия (вече стар) + 2 притурки към него които вече не били безплатни. Според мен това не е за комисията на потребителите аз за СЪД!! това е не само измама но и изнудване (насилствено таксуване без потребление на принципа „да си видял“)

 • Станимир Дангулов

  Здравейте,искам да сигнализирам за лошото отношение на Вашите служители в колцентъра.Ние със съпруга ми сме от над 10год. Ваши клиенти.Исках ме да получим информация относто сметкатани.От 18.42 до 18.55 ч.направи съпруга ми три позвънявания с изчакване по 5 мин ,но без отговор.На четвъртото позвъняване ни вдигнаха беше лоша връзката и съпругат ми ги уведоми.От отсрещната страна му отговориха като се управи да позвъним отново.Питам що за отношение.Вместо да си лансират клиенгите Вие ги карате да се отказват от Вашите услуги.

 • Станимир Дангулов

  Лошо отношение на операторите в колцентара и нелоялно отвошение към лоялните клиенти

 • Ани Желева

  На 17.11.17 сключих договор за плейстейшън на 21.11.17 ми инсталираха рутера с интернет защото без интернет нв можели да ми дадат плейстейшън казаха ми че след 24 часа мога да отида да си го взема плейстейшъна отивам аз но те пак отказват да ми го дадат и се оправдават с системата си днес отовам 29.11.17 вече да попитам какво става и защо половин месец след подписването на договора аз нямам все още плейстейшън и те ми казват че след като изплащам и телефон при тях те не можели да ми дадат плейстейшъна и испратили запитане до централата си работата е там че защо при сключванети на договора те не ми казаха тази МАЛКА подробност а ми го казват чак след половин месец и сега като ми дойде сметката аз трябва да платя за нещо което все още не са ми дали и плюс това не искат да прекъснат договора такава некоректност не може.

 • Тодор Тодоров

  Щом вали сняг- няма телевизия. КАК ЩЕ МЕ КОМПЕНСИРАТЕ?????? Изхода е – пак при кабелния оператор !!!!

 • Атанас Николов Петров

  Инвалид съм 100% с чужда помощ от гр.Царево.Ваш абонат съм от много години.Последно време рядко ползвам стационарния телефон.Преди месец и два три дни ми потрябва ,но той не работеше.Обадихме се в офиса б
  На Виваком гр Царево.,дадохме заявка за повреда,дойдоха техници,но нищо не направиха,тъй като повредата била в кутията,която е в друга къща.Казахажче ще ми прекарат безжичен телефон като се запази номера,но мина един месец и нямам никакъв отговор.Не се знае от кога е повреден телефона.Няма да плащам такса,дори да е малка при развален телефон.

  • Веселка Петрунова

   При сключен договор ми гарантирате че ще плащам около42лв,излиза че си закупувам мег.и плащам по 52.:57лв.на месец.Мошеници

 • Същия!

  Музиката си върви(лентата да чакаме!!!) Как да спрем договора!?
  Имаме ли права! Не ползваме нищото-плащаме нещото!!!
  ДОГОВОРА Е ДА ПОЛЗВАМЕ НЕЩО-КАТО НЕ ГО ОПРАВЯТ (И Е ЧЕСТО!)
  ЗНАЧИ ДОГОВОРА ОТПАДА!!!
  КОГАТО ОТИДЕШ В ОФИСА(ако имаш възможност!?) ТЕ ВРЪЩАТ-ДА СЕ ОБАДИШ НА ОПЕРАТОРА,КАТО ЗВЪНИШ НА ТОЯ ОПЕРАТО,ДЕТО ГО НЯМА(ААА…той е зает да ,,зарибяват,,хората и изнудват да сключват договор чета(които от своя страна не спазват!!!) И…затова не отговарят!!!!
  Поне тук ще си излеем мъката,гнева и отвращението от услугите-неуслужени!!!
  ОПЕРАТОРИ!! (единия да вземеш в другия да го блъснеш) КРЪВОПИЙЦИ!
  Първия месец,може и да си доволен(подписа е сложен!?) после…на късмет!!!
  (Е..за съжаление го отнася първия вдигнал!) А мишоците които са виновни,са крият нейде!?…
  ЯДОСВАМЕ СЕ ЧЕ ВРЕМЕТО ЛЕТИ,ДНИТЕ БЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯ СЪЩО,НО…НЕ ПРЕСПАДАТ
  НЕПОЛЗВАНАТА УСЛУГА!
  Не ми пука че се лишавам от услугата,а плащам!!!
  Ят ме е че те мамят в очите,и Нети обръща никой внимание!!!!

 • Мариан

  Втори час,вече ще изтече-за да се свържа с операторите на Виваком!!!
  ,,Моля изчакайте,вашето обаждане е важно за нас,,! (ЛЪЖА!!!)
  ОТ ПОСРЕД НОЩ 23-24.10.2017г (може от дъждовете…)
  До момента не мога да се свържа с някой!!!
  Някакви софтуери,приемника се стартира и…чакащи настройки!!!
  И кабелната телевизия Я няма!!!
  Рестартирайте,включване изключване,нищо!!!!
  (Друг път-когато имаме късмет да се свърже някой с нас-име,номер…и от разстояние
  става!!!)
  КОГАТО НЕ ПЛАТИМ НИ ИЗКЛЮЧВАТ!!!
  ДВА МЕСЕЦА ИЗКЛЮЧЕНО-СМЕТКАТА СИ Я ВЗЕХА!!!!
  ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ-КАБЕЛИТЕ СКЪСАХА-ТРИ МЕСЕЦА НИ ДЪРЖАХА БЕЗ ВРЪЗКА!!! ПАК СИ ВЗЕХА ТАКСИТЕ!!!
  ЕДНО Л…О ВАСКО НАПРАВИ ДОГОВОР,(изтече най сетне!) Някакви запитвания прави!
  Ваучера имаше 34,80 или 38,40лв… Нямало да направим на този номер абонаментен план,после ще сменял номера…Хоп…къде отидоха парите и минутите!?….
  То май,само търпение до пълна глупост ни остана!!!!????…..
  КЪДЕ СА ПРАВАТА НА КЛИЕНТА?
  КОЛКО НЕКОРЕКТНИ УСЛУГИ! (ДА НЕ КАЖА ЧИСТИ ИЗМАМИ!!!)
  ,,ЗАКОНЕН МОШЕННИК,,съществува на всякъде по света…
  Е…да не прекалявам ,дано съм развеселим аудиторията(или успокоил че не съм само аз-си казва всеки!)
  Е,СЕГА ДА ОТИДА ДА ПОВЪРНА ОТ ,,КЕФ,, !
  ЧАО И ЦЕЛУВКИ НА ДОБРИ И ЛОШИ!

 • Стоил

  Бях подведен от Управителя на магазина на „Виваком“ в МОЛ „София“ да си прехвърля два номера от друг мобилен оператор към тях,като същия (Управителя) ми заяви,че няма да плащам неустойка,а те си имали вътрешно -фирмени отношения и оправяли “ нещата“ само по имейл.
  И познайте сега какво ми се случва от страна на въпросния мобилен оператор,от когото си прехвърлих номерата…?! Правилно!Наложи ми неустойка и вече ме е дал на колекторска фирма!

 • Богдан Бенев

  От 03.09.2017 стационарния тепефон неработи идваха техници оправиха го и след няколко дена пак неработи бадих се на повреди и ми казаха че до 13.09.2017 ще бъде оправен след тази дата се обадих пак и ми казаха че има повреда по трасето и толкоз до сега 26.09.2017 нямам телефон а си платих таксата за месеца! Каква е тази повреда 25 дена продължава?

  • Кехуни Еновк Харутюнян

   Телефонът ни прекъсна на 7.10.2017 На 8.10.2017 дойдоха техници и казаха че трябва да постави тел. с карта,а повредата беше просто прекъснат кабел.Свързахме си го и до 12.10.2017 имаше сигнал.На 13.10.2017 сигналът беше прекъснат и оттогава до сега няма сигнал.Обаждахме се 5 пъти на 123 че телефона работи и не искаме смяна с телефон с карка,тъй като жената е 83 годишна и не може да се отпавя с новия телефоДо момента никой ние се е обаждал да каже какво се случва освен в петък на 14.10.2017 се обадиха от повреди 622000 да попитат за проблема и оттогава …тишина.Толкова ли е трудо при тези нови технологии да де чака пускане на сигнал 5 дни.Жалко ва Виваком…..

 • Виторио

  Баба ми пък не беше доволна от „Виваком „,защото всеки месец сметката за стационарния й телефон беше висока .И не се разбра от какво беше така.

 • Виторио

  Това са пълни идиоти .Престанаха при нас поне с високите сметки,но фактури спряха да идват при нас.Това на нищо не прилича.И не знаем какво сме говорили за миналия месец,какво сме изразходвали.

 • Миглена Десподова

  Постоянна липса на телевизия,преди седмица за 4 дни,,в момента пак няма сигнал.

  • Виторио

   „Булсатком“и те се подиграха с абонатите си 2012-та-в началото на януари им изключиха каналите на 6-ти,а бяха платили .Махайте ги.

 • Олга Тенева

  Преди 40 дни подписах договор за лизинг на два телефона huawei p10 lite u p9 lite още не съм ги получила

 • Иванка Стоименова

  Телевизорът няма сигнал от 2 дни; съобщ. тип 104030 .На тел. чаках над 20 мин. и не бях свързана.

  • Виторио

   И с телевизията на „Булсатком „беше така в началото на 2012-та -абонатите си бяха платили в края на декември и изведнъж в началото на януари каналите изчезнаха .И те им биха шута с право !Значи и „Виваком „сега правят същите мизерии.

  • Виторио

   В Тулово нито един оператор няма обхват.Минавал съм там,проверил съм.Това на нищо не прилича.А и около Твърдица няма обхват,в Дъбово ,Гавраилово,Чумерна .Не,тези са пълни идиоти мобилните оператори.

 • Мартин Петров

  Интернетът ми от Виваком по договор се предполага да е до 20 MBs, но при мен не достига дори 1 MBs, а около 0.01-0.02 MBs. Уеб страниците се зареждат след 5-10 минути. Ако успея да проверя имейл пощата си един път в седмицата, пак добре. Най-лошият интернет, ако въобщте може да се нарече интернет.

 • Борислав Василев

  Имаме фирмени и лични телефони към Виваком, за които заплащам солидна месечна сума. Живея в квартал Орландовци и когато съм в дома си не мога да проведа един нормален разговор, налага ми се да обикалям като луд по двора за да говоря.Многократно подавах жалба на тел. 123. един от първите служители ми каза,че има дефектна клетка в района. подадох и писмена жалба, на която получих нелепият отговор, че не гарантирали качеството на сигнала във вътрешни и специфични помещения, а тук покритието било просто прекрасно едва ли не. днес съпругата ми се обади на тел 123 с молба да дойдат да ни замерят сигнала, но ни отговориха,че сигурно телефоните ни са дефектни или живеем в много затворено жилише!!! Пълен абсурд!!! Живея в едноетажна тухлена къща, а не в бункер, в която учудващо как другите оператори имат покритие.

 • Юри Кънов

  От м.май 2017 г. служ.телефон №06552 / 2532 , гр.Д.Митрополия , ул.Хр.Ботев № 42 не работи.Три пъти подавахме сигнал на тел.123 , и въпреки това телефонът е без сигнал.Сметката не е сторнирана.Моля за Вашето съдействие.

 • елена кирилова додова

  подписах договор за 2 год.+мобилен телефон..ок..защо не полу4их телефона..?????

 • Милена

  Техниците на Виваком са заети ,за цяла София зам четири дни .Могат да отстранят повреда веднага след почивните дни.Браво

 • пламен йорданов

  жител съм на гр.Нови пазар.Интернета е под всякаква критика.При обещани 20 получавам9мб/с

 • Петя Бобева

  Ужасно съм разочарована от услугата за мобилен интернет на Виваком!!! От скоро съм клиент и имах очакван, че услугата е по-добра от конкурентните фирми, но се оказа, че не е дори на тяхното ниво. Живеем в село Стояново, Монтанска област и на адреса си използвам интернета на М-тел, дори за да напиша това оплакване. ГБ който плащам на Виваком не могат изобщо да заредят страница,а какво остава да гледам ТВ „допълнителната екстра“.
  Какви мерки ще предприемете, за да спазите вашата страна на договора, да предоставите услугите за който плащам?
  Освен Всичко друго ми взехте безброй гаранции, който аз платих без да имам право на възражение, а в замяна не получих никаква гаранция че ще имам въпросните услуги!!! Очаквам реакция от ръководството на фирмата!

 • Antoaneta KiRiLOVA KARAiLiEVA

  Iskam da podam jalba kam vivakom na4islena mie smetka koqto nesam polzvala na 16 dekevri sam xodila turciq no nesam polzvala mobilni danii bysnax molba do vivakom I te mi otgovori xa 4esam polzvala mobulni danii no as nesam pipala tel ot 4antata mi bqx nqkolko4asa samo odrin i kogato vlqzox za odrin otbelqzvam 4e sam si izklu4ila mobilni te danii i sam go vky4ila na bg granicata v 17 4asa isa mi na4islili 330lv

 • Силвия

  youtube Не работи вече от няколко дни. Когато звъним на техническият ви екип ни казват да изчакаме и в продължение на 1 час слушаме музика по телефона. Ако ни пуснете ютуб мисля,че можем САМи да си изберем музика ? Плащаш нещо и очакваш да го получиш. В договора пише,че плащаме за ИНТЕРАКТИВНА телевизия и искаме такава. Екип по поддръжката имате ли въобще ? За какво ви препоръчахме на половината град,та след месец-два да останем без най-гледаният сайт в света ? Вие си нарушавате договора ! Не доставяте на клиента това,за което плаща. Утре ни излиза новата сметка,ако не си получим ютуба,вие също няма да си получите парите… никога повече. А Видин е малък град и такава анти-реклама ще ви направя,че като отчетете следващият път статистиката за потребителите си във Видин ще ви настръхне косата. Сменихме доставчика заради такива проблеми,не за да получим същата некачествена „стока“ за да звъним по цял ден по телефони и да се разправяме с глупости !
  Изпратих ви лично съобщение с ЕГН на потребителя,очакваме някаква АДЕКВАТНА реакция ТАЗИ ГОДИНА по възможност,защото дните текат,за тези дни вие ще си чакате парите,а ние не сме получили това,за което си плащаме. Мъжът ми е влогър и този сайт му ТРЯБВА,заради ютуб сме минали към вас,заради него и ще си тръгнем !

 • Ива Гъдева

  Най новата схема за измама от Виваком .Декември получавам фактура на която са нанесени сметките ми от май – декември.,който съм си плащала редовно.Отговориха че системета е сбъркала и са ми добавени още минути и аз съм ги изговорила.Но на нито една от фактурите ми за този период аз не надхвърлям моите 15оомин. които са ми по договор.и най нагло ми спряха и тел.Не стига че не си оправят грешките ами тормозят клиентите.Та това е перфектния план да откажат някой от техните услуги

 • Христо Обрешков

  Моля Сменете ми Рутера с по-качествен ! Преди около месец ми смениха Стария(добре работещ) рутер с „нов“ (по-лош)-сега сигнала за НЕТ ми е Слаб. Не е коректно да принуждавате клиентите си да закупуват Рутери за 70-100 лв. за да имат добър сигнал. Очаквам решение на проблема в най-кратък срок.

 • Христов

  Сключен договор на фирма на17.07.2016г.Не е влязъл в сила от датата на сключване.За този период се начислява мобилен интернет на огромни цени.След първата фактура се вижда това.Следват това стават ясно ,че изобщо няма никаква промяна от новия договор и се плащат телефони и услуги ,които ги няма в договора месеци наред.Никой не обръща никакво внимание след милиони разговори с офис мениджър на корпоративни клиенти.Следва входирана жалба.Отговор до един месец.Изтекъл срок,птговор липсва.Продължава надписването и фактурирането на услуги които не са по договор.Безобразно отношение,непрофесионализъм,безхаберие.Нерви и мнооого пари!Фирми бягайте!

 • Володя

  Телевизията им е без никаква подръжка !!!! По 3 дни те държат без телевизия ! Не пускайте вивакомска телевизия !

 • Найден

  Голям позор за Виваком. Използват личните данни за тяхна изгода без съгласието на титуляра. Имам договор за ползване на услуга от Виваком за домашен телефон, телевизия и интернет от дата 10.02.2015г. Съпругата ми почина Септември месец миналата година. Останах сам вкъщи и с нетърпение очаквам да дойде дата 10.02.2017г., за да прекратя ползването на услугите, съгласно изтичане на договора. Отидох в офиса на Виваком в гр. В. Търново. С изненада разбрах, че не мога да прекратя договора, тъй като има нов договор от Декември 2016г. Не знам кой е подписал договора без мое съгласие, без мое знание, използвали са личните ми данни, без да дам съгласието си за преподписване на договор. Всичко това е подсъдно. ПОЗОР! ЛЪЖЦИ! ИЗНУДВАЧИ!

 • Зъонг тху анх

  няма оптика на нов адрес (жк. свобода, ул. Петко Д. Петков номер 6) за преместване кабели и интернет

 • Сребрина Йорданова

  Аз съм дългогодишен клиент на Виваком от Варна! Преместих се в Пловдив и искам от няколко месеца да ми прехвърлят интернета и телевизията на адрес в Пловдив! Смених само заради тях една квартира,на която нямаха покритие с такава почти на центъра на града,отидох в офис казаха ,че може да се прекара!! УРААААА подписах нов договор съответно,платих си такси ,платих активация и ми дадоха дата 19.12.16 да ми ги прекарат…до днес когато ми се звъни и ми се сервира,че нямат техническа възможност за прекарване!!!Аз 1000 пъти съм им звъняла (могат да проверят нали се записва)и по телефона и на място в магазина ми казват,че може!!Подписах и договор !!! Абсолютно некоректно отношение!!! Незнам какво да правя вече с тях и къде да се оплаквам!!Вървят ми такси всеки месец,а аз не мога да използвам услугите,за които ми искат пари ЗАЩОТО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА МИ ПРЕКАРАТ!! НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ НЕЩО,КОЕТО НЕ МИ СЕ ДАВА ДА ПОЛЗВАМ!!!

 • Русева

  Повече от 20 дена и няколко разговора не съм получила исканата разпечатка за минал период.

 • Юлияна Попова

  Днес ми се наложи да посетя офис на Виваком, който се намира в централна поща-Русе. Майка почина преди 3 дни исках да закрия стационарният и телефон и бях направила на мое име договор с мобилния оператор Виваком. Исках да прехвърля моя мобилен на местото на нейния. ГРУБО ми се обясни, че това няма как да стане. Реших да разтрогна договора и тогава първо се подписах и после получих бланката, на която пише Преди да положите подпис да проюетем внимателно написаното. Как да се случи това, когато това се прави в друг ред.Много съм обидена,защото момичето ми каза ,какво да направела като майка ми е умряла и трябва да разтрогна договора.Стрехотен изказ и разбиране. Явно са се свършили свестните хора и се назначават посредствени служители.

 • Джулия

  получих висока смедка, над тарифата и получавам странно съобщение и ми е записано в чернова , но не съм го писала аз. След като отидох в офиса ми казаха , че немогат да ми дадът информация. Как може такива неща , аз да пиша някакви нелепи смс и още повече към някакъв странен номер , то дори не е и номер. Крайн разочерована съм .

 • Анонимен

  За сетен път техниците идват и си отиват няма 2 часа и интернета изчезва

 • НЕВИВА КОМ

  Никой никога да не се е излъгал да ползва каквато и да е услуга на виваком. Пълни *****

 • Колева

  На 12.10. 2016 апарата ми Huawei Y625 отказа да работи, занесох в офиса на Виваком в Свищов от там ми казаха че е за сервиз ( в гаранция е ). .. нямаха оборотен апарат който да ми предоставят да ползвам докато моя е на ремонт. На 24 .10 ми доставят уж НОВ апарат който в последствие се оказва че не приема сим картата ми, кодиран е и си иска код за достьп до мрежа. На 25 аз отивам отново сьм в офиса на Виваком там учудени какьв е тоя код ми вземат телефона и отново на сервиз, аз пак без апарат което ми сьздава много неудобства …. вече е 7.11 . аз още нямам апарат не мога да си ползвам услугите им, но таксата си вьрви и другата седмица ще трябва да платя услуга която не мога да ползвам пьлноценно, защото те НЯМАТ никаква вина че моя гаранционен апарат е подменен с друг който не работи и така цял месец…
  Нямам оплакване кьм служителите в офиса , а кьм мудната организация на Виваком като цяло!

  • ШИПКА ТА ЕООД

   НИЕ СМЕ ФИРМА И ЗАПЛАЩАМЕ УСЛУГА ЗА СКОРОСТЕН ИНТЕРНЕТ. ОТ НЯКОЛКО ДНИ ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ИНТЕРНЕТА. ОБАЖДАЛИ СМЕ СЕ КАКТО ОТ ТЕЛ.071742260, ТАКА И ОТ ЛИЧНИ ТЕЛЕФОНИ НА 123. ЗАЯВЯВАМЕ, ЧЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ С ИНТЕРНЕТА И НЕ МОЖЕ МЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. СКОРОСТТА НА ИНТЕРНЕТА В МОМЕНТА Е 7.47Mbps. ИСКАХМЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ ЧАС ЗА ТЕХНИК, ДА УСТАНОВЯТ КАКВА Е ПРИЧИНАТА, НО МНОГОКРАТНО НИ БЕШЕ ОТКАЗВАНО ОТ ВАШИ ДЕЖУРНИ СЛУЖИТЕЛИ- АНАТОЛИИ И КРАСИМИР КАКТО И ОТ СЛУЖИТЕЛКИ. НЯМАЛИ СМЕ ОСНОВАНИЕ ДА ИСКАМЕ ТЕХНИК. ЗА ВАС ГОСПОДА АКО ТАЗИ СКОРОСТ Е НОРМАЛНА ЗА НАС НЕ Е И ИМАМЕ ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ОБАЖДАМЕ НА ЦЕНТЪРА ВИ. ОТПРАВЯМ ГОЛЯМО ОПЛАКВАНЕ ДО РЪКОВОДСТВОТО ВИ, ЧЕ НИ БЕШЕ ОТКАЗАНО ПОСЕЩЕНИЕ НА ТЕХНИК. ТАЗИ СКОРОСТ НЕ Е НОРМАЛНА И НИЕ НЕ МОЖЕ МЕ ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАМЕ СЛУЖЕБИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. РАБОТИМЕ 24 Ч НЕПРЕКЪСНАТО. МОЛЯ ДА МИ БЪДЕ ВЪРНАТ ОТГОВОР НА ЖАЛБАТА НА ТОЗИ ИМЕЙЛ. ПЕТРОВА

 • Ценка

  Заради лъжливо предоставяне на информация и непредоставяне на договора преди да го подпиша.Сега заради един служител трябва да плащам неустойка.Реших да се откажа от една услуга която е платена,а в офиса ми казаха че е подарък.

 • Богомил Баев

  Разочарован съм от обслужването на Виваком в град София бул.Царица Йоанна-155.в квартал Надежда.първо ми прехвърлиха грешен номер.Разкарвал съм се три пъти за да ми оправят номера на мое име 2ро.реших да си взема телевизор на изплащане с интернет.Прекараха ми интернета но телевизор още не съм получил чакам 2ра.седмица.И най голямото ми оплакване е към служителя Владимир Димитров.който се държеше като пълен простак задавам му въпрос той отговаря с гръб при полужение че аз отивам за 4ти път до този офис и си губя времето и парите за гориво а получавам пренебрежително отношение.Направих му забележка а той от яд че го занимавам почна да ми подскача защо съм си търсил правата от него и с цялата си наглост извика сот за да ме изкарат.Ако не се вземе отношение до една седмица мисля да подам жалба където трябва.Срещу целият офис.Защото това за загубени срецтва и пропуснати ползи от лични ангажименти,и пълна подигравка с клиета.

 • георги андонов

  ей некадърници – не стига че за нищо не става услугата ви , ами и предварително трябва да ви се обаждам за да дойдете – още малко и с чотра да дойда да ви каня за да дойдете – отпуска си взимам за да ви чакам ….договорчето ми изтича през септември и ве тегля сиктера -има толкова други местни доставчици-минаваш през офиса им и техника тръгва с тебе -не като вас сватбари- да се обаждам да си определяме час и дата – какъв час и дата бе смешници – на мене интернета ми се е загубил и ми трябва веднага ….. на всичкото отгоре и некадърници-нервите дето ви събрах и времето, което ми загубихте -повече няма да позволя да се случи – дано фалирате ….в контейнерите да риете клошари -там ви е мястото

 • Ц.Генова

  Напоследък наблюдавам рязко занижаване на критериите за качество на продуктите, предлагани от Виваком (не, че преди блестяха с качество де…). Използвам услугите TV+i-net и за цената, която плащам не се оплаквам от скоростта или броя на каналите. Но не мога да приема, че при повреда не са дали телефон за връзка. Съжалявам, Виваком, но мобилният ми номер не е към вас! И при положение, че нямам нито телевизия, нито интернет – как се предполага да изнамеря телефон за връзка за клиенти на другите оператори?!… Ок. Намерих телефон. 8 мин ме държаха на линията, „за да извършат проверка“. И какво ми казаха – „ми паднал е интернета“. Ами хубаво – вдигни го! „Рестартирайте рутера.“ Алоу – то ако така ставаше дали щях да ви звъня на вас, а?! Както и да е – насрочиха час за посещение на екип на място между 20-22ч. (по мое изискване, защото съм на работа до 18:30 и докато се прибера…) На следващия ден ми звънят от Виваком „Може ли някой да бъде на място в 16ч.“ – Не, не може… Ако можеше да не ходя на работа и само да стоя и да ви чакам вас – животът ми щеше да е по-хубав. Ама пусто чудо – ходя на работа! „Ама те колегите ако трябва да работят по линията, трябва да е през деня“ Но това, мили ми Виваком, не е моя работа. Аз предварително съм казала кога ще има човек на място, който да отговори на екипа. Дойде екипа – рестартира рутера. Не тръгва (да не повярваш!). Разделиха се двамата. И след малко „Няма да стане. Грешката е в кабелите под земята“ и кой се занимава с тях – „Ми друг екип“.
  „Ми“ добре. Аз на друг оператор ще платя смеката. Трети ден нямам нито телевизия, нито интернет.

 • иван

  Много лош сигнал на телевизията и на нета. При най-,малката капка дъжд всичко спира!

 • Мария

  В началото на годината взехме телефон от Виваком, с доста голяма отстъпка, телефона струваше, да не кажа 3/4 пъти по евтин от обикновено. Дадоха ни съвет да направим застраховка, защото ако му станело нещо не трябвало да плащаме ремонти и тем подобни. След 3 месеца стана проблем и екрана се пукна по диагонал, занесахме го за поправка и ни казаха, че до 10 дни или повече ще си го получим. Мина месец, обадихме се не беше готов. После имаше още сумати обаждания до Виваком, застраховател, но все още нямаше нищо. Вече минават 2 месеца и наскоро пак се обадихме и казаха, че или не е готов или са го изгубили. Оператора също ни каза, че ако не сме го получили до 60-тия ден да говорим с други хора от Виваком. Консултирах се с приятелка и се оказа, че са си взели таблет наскоро, направил им проблем дали го, пак със застраховка бил и им дали друг/използван. А когато занесахме телефона дори не ни споменаха, че може да дадат друг в замяна ако картите за телефона имат интернет. Нямам думи, каква небрежност, какво нещо. Вече мислим да ходим да подаваме жалба. То друго не остана. Сумати телефони навъртяхме!

 • Диана Ангелова

  Много лошо и арогантно поведение на служителите в мол Габрово не са компетентни каквото ги попиташ не е тяхна работа. С влизането в магазина ти трябва да ги поправиш Много лошо отношение към всеки клиенти

 • Михаела

  Просто ужасен интернет.. интернета във ВИВАКОМ е предимно маркетинг за съжаление! Телевизията за сметка на това е добре. 🙂

 • Светослав

  Виваком Имам закупен телефон HTC 526G на 25.01.2016г. го давам в офис на виваком в гр.Варна за ремонт,поради не работеща предна камера.Телефона се изпраща в София за отстраняване на проблема на 19.02.2016г. ми се обаждат от офиса да отида да си получа телефона,който е поправен.Проблемът не беше отстранен,телефона беше само преинсталиран,камера отново не работеше.За толкова време се прави преинсталиране,още колко време ще бъде нужно да се отстрани софтуерния проблем на телефона?

 • недоволен потребител

  От 15 дена нямам нет.След обаждане на 123,нагъл оператор ми вика „аз кво да прая“.На седмия ден пратиха техник….техник ли бешееее,алкохолик ли бешееее…поогледа се смени адаптерчето и без да огледа кабела дори(за рутера да не говорим),си взе шапката и си замина.След него същата работа!Сега след като не съм ползвал близо половин месец шибания им интернет,дали трябва да им плащам на тез келеши а????
  Знаят да искат мангизи пък като стане нещо чакай като ахмак.Май много скоро ще им навия кабелите на врата и ще им е.ба майките!!!

 • Веселин Великов

  Нямам интернет вече 10 дни.Не мога да си взема отпуск за да ми оправите нета

 • Недоволен клиент

  Не знам каква е ползата от написаните мнения и коментари, но не мога да подмина отношението на г-н Николай Николов (търг. представил за корпоративни клиенти). Изключително нагло, непрофесионално и некоректно отношение и то към ЮЛ. Дори не искам да споменавам качеството на услугите, които те предоставят – за да бъда по-точен липсата на такива. Недопустимо е при цените и условията, при които сме подписали да получаваме толкова занижено качество, а понякога и липса на услуги.

 • Стоян Калпошанов

  От вчера нямам интернет след като се обадих на оператор ми вдигна едно нагло момче аз казвам че са ми дали час за след седмица и какво да правя цяла седмица без нет а той ми вика аз не могада ви кажа какво да правите на мен нета ми трябва ,и след като 1седмица няма да имам интернет дали да продължа да си плащам редовно сметката.

 • Ивелина костова

  Преди 10дни си дадох телефона за ремонт, като ме уверха, че до 10ДНИ ще е готов. Забравих да спомена, че телефона ми е с две карти. Тези дни изтекоха и аз се обадих да попитам от магазина ми отговориха, че ще проверят и ще ми сеобадят, след 3часа аз им се обадих – имали много клиенти и не могат да ми дадат информация, след като попитах дали. вече имат наличен оборотен телефон ми казаха, че такъв се дава при оставяне на повредения телефон, а тогава ми беше казано да проверявам, че нямали в момента. А аз вече десети ден не юога да си ползвам картата, ако ремонта продължи месец защо да плащам такса за услуга която, не по моя вина, не ползвам.

 • Светла Христова Ставрева

  От създаването на Виваком съм клиент и то лоялен, плащам си сметките редовно, ползвам всички услуги предлагани от фирмата! В събота реших да предоговорирам и да си взема телефон, оказа се че има някакъв проблем със системата и това не може да се случи, чаках около час и половина в офиса, проблема не беше отстранен. Бях помолена да се прибера у дома и да изчакам да ми се обадят, като се реши проблема да отида до офиса и да финализираме договорите, тъй като успях да предоговорирам телевизията, но не и интернета и телегоните( мобилен и стационарен). Трябваше да пътувам, отложих пътуването си и никой не ми се обади, отново отидох в офиса и се оказа, че проблема не е решен! Помолиха ме да опитам пак в Понеделник, аз ходя на работа, след смяната си пак посетих офиса и познайте, отново няма развитие , ппреди малко се обадих, все същото и днес е последният срок на промоцията да си взема телефон! Чувствам се предадена и искам да попитам, кой и защо не си върши работата?

 • Катя Найденова

  Нагло и безочливо надписват сметки!! От 4 месеца ми надписват сметките. Последния месец минаха границата. Отвратена съм и ще се откажа от тях. Не знам какъв смисъл носи да си напишем недоволството, тук, но смятам, че дори да е информативно за това какви мошеници са, пак си заслужава!

 • Катя Найденова

  Не знам каква е ползата от написаните тук оплаквания, но и това ще направя. Изключително нагло поведение. Надписват ми сметките от 3-4 месеца, като последния минаха границата на нормата! Писах им възражение, на което те ми отговориха, че щом разпечатката показва над 200 мин. отгоре на тарифния ми план, значи то е така. Супер наглост! Категорично такова количество разговори не може да има, но как се доказва това на хартия!!???

 • миглена

  Значи интернета ми е ужасно слаб,абсолютно нищо не ми зарежда това не е един ден,а от месеци наред всеки ден едно и също,срамота ,гавра е това !! А под 80 и нагоре плащам сметки,моля осъзнайте се!

 • Миглена Цанева

  Вчера,25.10.2015 звъннах на оператор за проблем с устройството за телевизията, която ползвам към виваком. Служителката, която се представи след като няколко пъти я попитах за фамилия е Галя Димитрова. Изключително нелюбезна и некомпетентна. Единственото, което повтаряше беше-„ами обяснете ми как си чупите кабела“! Първо кабел се поврежда, чупи се чаша например. И през цялото време дъвчеше в слушалката! Научете служителката си как се обслужват клиенти!!! Аз съм държавен служител, работя с хора всеки ден и мога да я цивилизовам ако има желание госпожата! !!

 • Георги Желев

  плащам за услуга която не ползвам,след обаждане на тел.123 нищо не се променя, отговорът е не зависи от мен аз съм само оператор.Което е крайно несериозно и некоректно.Става въпрос за сателитна телевизия.Абонат съм на vivacom от мн.години -разочерован съм.

 • Todor

  С виваком се разделям с радост. И от към обслужване и оферти и служители са по зле от другите компании. Тъжно е че толкова хора са били и продължават да бъдат мамени и манипулирани всеки ден.Изцяло съм разочарован от виваком което най вече се дължи на некомпетентните им некоректни и груби служители.

 • Николай Савов

  Здравейте,

  Клиент съм на Виваком от няколко години, но миналата седмица поднових договора си с нови услуги. За по-малко от 24 часа, разбрах, че съм направил НЕправилен избор. Поради тази причина, моля, за конкретен отговор на следните въпроси. Моля, не ми цитирайте клаузи от договори. Договорите се правят от адвокати/юрисит и текстовото съдържание е изцяло в този контекст и е най-непрофесионалното е да ги цитирате, вместо да дадете кратък отговор на конкретен въпрос.

  1. Защо облужването в офисите Ви е толкова различно и редовно се спестява конкретната информация към клиента? Най-видното е пострикаването на клиента да заяви услуга, която има „супер много бонуси“, но въпреки това пак важните за клиента детайли се дават набързо с 10 думи.

  2. Обучението на всички служители освен „правете продажби, повече продажби“ включва ли как адекватно да се обясни какво получава клиента и в какво се състои услугата? Явно НЕ! Продажбите си вървят още по-добре, когато обслужването е на ниво и всеки потенциален клиент ще го усети, като посети 1-2 конкуретни фирми преди/след това.

  3.Защо служителите Ви дават различна информация за конкретен казус? Това е толкова лесно да се провери ако се зададат въпроси към служители в магазин и по телефон. Човек да се чуди, от дърветата или чалготеките ги събирате? На кой да се довери на маймуната или на кифлата, защото и 2та профила не вдъхват доверие. Tретият профил с адекватни служители е такава рядкост, че го запомняш. Като клиент имам нужда да бъда обслужен от 3тия тип, за другите 2 нямам излишно време.

  4. Като голяма фирма как уведомявате клиентите си при голям технически проблем? Клиентите задължени ли са лично да се свързват, за да разберат че има проблем? Като голяма компания считам, че имате нужния капацитет и финанси да го правите адекватно, а не да изглежда, че се криете, че има проблеми. Техническите проблеми са нещо нормално в ежедневието, но не е нормално да си мълчите. Пример: конкуретна фирма изпраща смс, за да извести клиентите си, че има сериозен технически проблем и връзка с интернет може да няма до края на деня. Въпросният смс като фирмен вътрешен разход е достатъчно нисък. Най-важната информация е предадена на клиента. Практика, която във Виваком тотално липсва!!!

  5. Като голяма фирма е тотално неадекватно да бъде отказван разговор със супервайзър, когато клиента се обади по телефон и не желае да говори със служител. Длъжен ли е клиента да мине през 3-4 служителя, които не решават казуса и говорят заучени фрази. Защо???? Един път служителка ми казва, че трябва да се обадя в рамките на работния ден, а след като го направих друга ми казва, че нямате такава практика? Супер елементарна корпоративна работна практика, която при във Виваком явно умишлено се избягва

  6. За по-малко от 24 часа съм тотално отвратен от обслужването и услугите. Естествено, аз съм с вързани ръце в рамките на договора, който съм подписал. А да попитам, клиента може ли да пробва услугата, за да каже „окей да съгласих се и го видях, така че каквото такова“? Реалността е НЕ, клиентът подписава договор и след това пред свършен факт, каквото му сервирате такова го яде. И после му говорят 3123123 тъпотии в магазин, по телефон. Е да, ще си мине явно тая година, но няма как да не кажа на други да не ползват Вашите услуги. Рекламата от уста на уста е толкова силна, че да гарантира процентно увеличение на продажби в следващата година.

  7. Защо не ми се казва името на конкретния служител, с който съм разговарял и не просто не ме обслужи, ами тегли безгласно една майна и ми затвори? Извинявам се, но няма да ходя да й бия 2 шута в главата, че ми е криете.

  8. Подаването на оплаквания към конкретен служител и или служители в магазин тотално липсва. Както Вие работите за пари, така и всички други хора. Е толкова тъпанари имате като служители, които губят времето на клиентите ,провокират оплакване към ръководството на фирмата. От личния си опит виждам, че това е тотално безмислено, защото няма някаква реакция или поне не се вижда. Дори с подаването на това оплакване, очаквам същия начин на отговор, който явно в фирмена политика. Надявам се да не съм прав.

  9. Освен, да ми се обади някой служител, на който сте сложили таргет за „договор от разстояние“ аз друг тип обаждания не съм получавал. На всеки служител съм заявил, че предложения обсъждам само и единствено на място с конкретен служител и не ме интересува оферти по телефон. Вие защо не уважавате моето желание като Ваш клиент. Имате си база данни, имате си поле за бележки. Е айде не ме занимвайте с тъпотиите си.

  Като за финал, ще се извиня за по-грубите думи и изрази, които са резултат на точно именно на вътрешната политика, начинът на работа с клиента от служителите в магазин и по телефон. Считам, че все някакъв не малък процент във Виваком са професионалисти в отдела си, който са и се надявам от точно такъв служител да получа отговор.

  Единственото хубаво нещо,което получих бе обслужването на техниците, които коректно спазиха часа и свършиха работата си чудесно според изискваните към тях задължения.

 • Tino

  От вчера съм абонат на Виваком от страна на интернет (ползвам им Телефонните услуги от няколко години)Вчера интернета вървеше сравнително добре . Тази сутрин ставам и всяка страница зарежда по 10 мин . след като зареди не мога да я ползвам защото зарежда толкова време (ако изобщо зареди) че не може да се ползва.Звъннах на Виваком надявайки се да намеря решение . След проверка през speedtest.net установихме, че имам интернет. Обясних няколко пъти, че имам интернет но не може да се ползва защото е много бавен – получих отговор , че проблема е от мен и че те няма какво да направят , звънях 3 пъти след това , като получих същия отговор .В крайна сметка се обадих на приятел техничар , той ме посъветва да рестартирам едно от 3-те устройства който ми бяха да дени от Виваком(държа да отбележа, че никой от виваком не ми каза подобна информация , модем не беше споменат в 3-те ни разговора .Рестартирах модема и всичко се оправи след 4 часа разправии.
  На ваше място не бих се местил при виваком!

 • Ивета Стоянова

  Саветвам всеки жител да не подписва договори с виваком ообено ако е интернет!!!

 • Станислав Сербезов

  За пореден път, днес, на 6.9.15, ми се случи да ми обяснят как в рамките на 10 дни, предвид над 1000 безплатни минути в плана ми, съм надвишил лимита си от 30 лева. Това става за 4 или 5 път, повтаря за на всеки 4-5 месеца. Просто стойте надалеч от Виваком, не подписвайте с тях за нищо на света, а ако се налага – само безсрочен договор (ИМАТ, но лъжат че нямат). Дори са ми губили фактурите и съм бил принуден да плащам втори път. Пълни асбурди! Стойте надалеч!!!

 • Таня Стефанова Петрова-Торлакова

  Начисляване на сметка за интернет услуга,която не е използвана.Служителка на офис в Перник нагло ме убеждава,че апарата ми закупен от виваком се включва сам към интернет мрежата .Как е възможно това.На другата карта ,която имам къв Виваком единия месец ми излиза такса 23.90 както е по договор,следващия месец 30 лева без да има логично обяснение за това.

 • Елеонора Йорданова

  Здравейте!
  На 07лмай 2015г. от офиса на Виваком гр.Костенец получих дължима сума от предпланен NET.В момента имаше проблем с издаване на ордер за получена сума.На 12.май 2015г. отидох да получа ордера,но слжетелките ми казаха,че не ми е нужен и не се издава на клиент.
  Как се получава сума без докуметн….??? В същия ден се обадих на 123 и служителката яснао ми обясне ,че документ ми се полага и са длъжни да го издадат.
  Моля, да получадокумента за получената сума он Виваком
  ида бъде обяснено на тези Ваши работнички,че не е хубаво да ЛЪЖАТ .
  Моля, документа да го получа на адрес.Гр.Костенец,София обл.ул.“Липа“№7 за да не се срещам и контактувам и работнички, които ме лъжат с глупави обяснения.Ако отново получа лъжи ще се обърна към Инспекцията по труда.
  Благодаря!

 • Недоволен потребител от услугите на Виваком

  Чета оплакването на Тихомир и го подкрепям на пълно Виваком не запсват протоколи на върнати устройства. Както писах вече закупих си таблет ,вече 4 пъти го нося на поправка и нито един протокол не ми дадоха за направеният ремонт и още по лошо в гаранционната карта е вписано само 2 пъти Таблета не работи вече за 5 път ще го нося на поправка и нищо просто изчакват да свърши гаранцията и ЧАО хвърлям го за моя сметка!!!!!!!!!!!!

 • Недоволен потребител от услугите на Виваком

  Здравейте , чете ли ги поне някой тези оплаквания или на Виваком му е все едно какво пишат за него потребителите му?

 • Недоволен потребител от услугите на Виваком

  Закупих си таблет преди 1година и 6 месеца. Веднага след 3 месеца още таблета показа повреда и го занесох на поправка в офиса от където го бях купил и така през 2-3 месеца една и съща повреда вече ще го нося за 5 път.Оставам с убеждението ,че просто чакат да свърши гаранцията. Мотаят ме и не знам към кой да се обърна.Знам ,че е редно след 3 повреди едни и същи да се замени таблета,но уви!!!!!!!!!Обаждам се на всякъде и в офиса където го закупих и на 123 и писах оплаквания и в виваком всички мълчат никакъв отговор! Не ми остава нищо друго освен да чакам да свърши гаранцията,през това време разбира се да съм редовен платец и да го хвърля!

  • Недоволна от сервиза на Виваком

   Аз имам проблем с сервиза на виваком, телефона ми е на изплащане от 12.2013 а от м.01.2015 три пъти ходи на ремонт за едно и също, в момента е за 3ти път и е за повече от 36 дена, в магазина казват че чакат отговор от сервиза и да пусна оплакване в сайта,понеже съм си в правата (минали са 30 дена)…писах им в сайта че искам да ми го сменят, и сега чакам отговор от тях..ако не ми удовлетворят изискванията (не искам да прекратявам договора, а да си взема апарат за да го ползвам) ще пиша и до КЗП – предлагам на всички да пишат до там…и винаги когато предавате нещо искайте си документи, аз си пазя и трите протокола за даване на телефона ..

 • Iva

  Nqkoi nqma li nai-posle da obqsni na tezi mladeji-neveji ot call cantara na Vivacom da si zapazqt lo6oto nastroenie i ujasniq ton za vka6ti?S klient ne se darji taka be mom4eta,samo gluposti govorite i se per4ite kato petli 4e vsi4ko znaete,4e i zatvarqte telefona bez da doislu6ate klienta.Q malko li4ni sankciiki i za vas da se nau4ite.

 • Таня

  Искам да се оплача от служителите на виваком във Варна защото отидох да потпиша договор за 30 лева а те ме излагаха да подпиша за 50 лева на месец и сега 2 години ще плащам нещо което не ползвам. Надявам се сте си взели тлъстите и мазни новогодишни бонуси и сте си ги изхарчили въобразявайки си че сте голямата работа тук там и сега пак да се чудите как да прецакате някой друг балак като мен за да си платите разходите умници прости.

 • Moni

  I v dopalnenie- dva-tri meseca me goniha za tozi dopalnitelen switch,makar che az lubezno im otkazvah. i TV i interneta mi si bqha nared, za6to mi beshe tozi switch?I nai-nakraq,kogato vidqha 4e nqma da stane na tqhnoto mi sprqha nqkoi ot naj vajnite kanali na TV i kogato im zvannah da gi opravqt kazaha 4e mi trqbva switch ina4e vsi4ki kanali 6te iz4eznat. Saglasih se- prinudih se prosto! I posle poznaite kakvo- opraviha mi TV kanalite predi da mi slojat switcha? E ne e li tova laja spored vas?

 • Moni

  Zdraveite,
  Iskam da se oplacha ot slujitel ot tehnicheskiqt otdel na tel 123, otgovarqsht za opticheskiq internet za chastni klienti.Imeto na slujitelq e Neli. Sled postavqne na dopalnitelno switch ustroistvo, za po-kachestven internet i TV prez celiq den posle ne polzvahme internet.
  Na sledvashtiq den opitahme da izpolzvame interneta, no uvi- nqmashe takav. Zvannahme na 123 za pomosht. Neli, ne samo ne uspq da ni pomogne,a se darjeshe nadmenno, grubo,arogantno,iznerveno i darjeshe losh ton. Obqsneniqta i bqha che vinata e u nas i shte izprati tehnik, no NE dnes, a chak utre, koeto ochevidno ni ostavq s edin den bez internet, ot koito imame nujda. Neli ochevidno ne beshe dostatachno kompetentna za da reshi nashiq problem, obqsnqvaiki che za 13-te godini slujba v Vivacom ne se e sblaskvala s podoben problem. Stana qsno che tq nqma da ni pomogne,zatova maja mi pomoli da govori s supoervisor. Na tazi molba Neli otgovori che toi ne e doshal na rabota vse oshte, i otkaza da ni posochi imenata mu,za da moje po-kasno da se svarjem s nego. 3 chasa i polovina po-kasno,sled neuspeshnite ni opiti sami da si opravim problema,ustanovqvaiki sas sigurnost che problema ne e v nas,pak zvannahme na 123 i tozi pat govorihme s Lubomir, koito beshe prosto Perfekten- lubezen,otzivchiv,ochevidno mnogo po-kvalificiran, i za 15 minuti uspq distancionno da opravi problema ni. Iskam da mu blagodarq za sadeistvieto i da nasarcha podoben vid povedenie za v badeshte. Nadqvam se tova pismo da posluji za primer na vsichi slujiteli- kogato sa iznerveni da ne si go izkarvat na klientite, a da poddarjat dobar ton.

 • Анатоли

  Флашката ми от виваком вече 8 ден e на минималната си скорост. A в началото на всеки месец трябва да имам по договор определени мегабайти на бърза скорост . Звъня на оператори по 15 м никой не вдига. Ta си мислех при неизпълнение на договора от тяхна страна е логично да имам право да го прекратя по закон. Да не говорим че минималната скорост е с 80 кбps по ниска от тази която трябва да е.

 • НЕДОВОЛЕН ПОТРЕБИТЕЛ НА УСЛУГИТЕ НА Виваком

  Виваком лъжат редовно и постоянно дори и когато решим да сменим оператора ни заливат нереални задължения и уж невърнати устройства при някой от техните недоволни и уж разсеяни работници които няма кой да контролира Защото дори и няма смисал да има контрол нали клиентите са там и в кърпа вързани. Но все пак има и други копани при които е почти същото или ще стане същото когато станат големи като Ваваком. Така че драги ми потребители всичко е обречено от самото начало за вас а за Виваком това е повече пари повече евтини недоволни служители повече ласкави коли и вили екскурзии и пилеене на ПАРИ ЗА НАЧАЛНИЦИТЕ А ВИЕ СИ СМЯТАЙТЕ ЦЯЛА ГОДИНА КАК ДА СПЕСТИТЕ 5 ЛЕВА С СЛЕДВАЩИЯ СИ ДОГОВОР И КЪМ КОГО ТОЙ ДА БЪДЕ ЗА ДА Е С 5 ЛЕВА ПО ЕВТИНО.поздрави ОТ НЕДОВОЛЕН ПОТРЕБИТЕЛ НА УСЛУГИТЕ НА виваком.

 • татяна

  В началото на декември сключих договор с Виваком за оптичен интернет и ТВ, като в деня, в който са ни го инсталирали, съм върнала старите приемници, за което съм получила и протокол. Първия месец имахме и безплатна функция за поръчване на филми, която не сме използвали и съм се отказала от тази екстра. В началото на месец февруари съм получила съобщение, че фактурата ми е 688лв. и стотинки. Тя включва неустойка за невърнати приемници, а също така и поръчвани филми. След като поисках детайлна распечатка на филмите, се оказа, че сме поръчвали порнофилми по цял ден, в продължение на 4 дена, само че тези дни са през седмицата и всички тогава са на работа, а децата са на училище и детска градина. На това са ми отговорили, че не знаят какво става вкъщи, но тези филми са поръчвани. Аз много се съмнявам, че са ми ги надписали, разчитайки на това, че аз ще обърна внимание на голямата сума за приемници, която после ще ми приспаднат, като предоставя протоколите, а на тези филми няма да обърна внимание. Ще подавам жалба а защита на потребителите

 • Тихомир

  Внимавайте Виваком не записват протоколи за върнати устройства

  Почти 2 месеца след сключване на новият договор отново с vivacom се оказва че сметката за Оптичен нет и ТВ. е 295лв. Да колкото годишната такса. Какво се оказва- Служителката в Мол Варна която взе устройствата в срок и троснато ги записа в тяхната система изобщо не ги е записала. И сега излизат като невърнати и ги таксуват общо 295 лева. Отново ходих и чаках пак повече от 30мин в събота. После 30минути регистрация на сайта на виваком за да се оплача и там и сега 4акам резултат до 15 дена. Незнам колко им плащат но те гонят клиентите по всякакв начин. А съм 4увал и доста други истории за същите номера с върнатите устройства. Затова проверявайте 2 пъти да не останете изненадани по празниците с годишната си сметка за плащане за един месец .А знае ли някой moe и 2 или 3 годишна да е. Всичко мое да се очаква от тях.