Оплакване ЗК “ЛЕВ ИНС” АД 8 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от ЛЕВ ИНС.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

8 мисли относно “Оплакване ЗК “ЛЕВ ИНС” АД

 • Димитър Георгиев Радев

  На 04.11.2017г претърпяхме ПТП по вина на друг автомобил,застрахован в Лев Инс.На 07.11.2017г беше направен оглед и направен протол за тотална щета.На 12.12.2017г представихме протокола за брак на автомобила.До днес 15.03.2018г обезщетение по щета 0023-5000-17-306 586 не сме получили.

  • Иван Борисов

   На 19.12.2017г претърпях ПТП по вина на друг автомобил, застрахован в Лев Инс. В същия ден заведох щетата, след 1 месец чакане, щетата беше одобрена, но парите по нея, бяха крайно незадоволителни. Написах молба за преразглеждане, след още 1 месец беше одобрена. Но към днешна дата получавам, само лъжи по телефона, че въпросната щета, ще бъде изплатена в различни срокове. Към днешна дата 23.04.2018г щетата не е изплатена. При последния ни разговор крайна дата за изплащане е 15.05.2018.
   Това е пълен абсурд, става въпрос за 200лв превод.
   Ако някой може да ми каже, какво мога да предприема към тях, ще бъда благодарен.

 • Иван Иванов

  Изключително съм разочарован от Лев Инс и като обслужване, и като услуги, и като обезщетение, и като време за решение по щета. За да не си нямате главоболия просто изберете да НЕ се застраховате в Лев Инс. Отделно да не говоря колко проблеми ми създате този допълнителен ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН имобилайзер. Прецаква електрониката по колата и все нещо светка като грешка по таблото. Радвам се, че съм на разсрочено защото отивам да го отказвам това каско и изобщо не ми трябва мизерното им обезщетение. Предпочитам да си спестя проблемите за напред с такива измислени компании. Лев Инс = САМО ПРОБЛЕМИ

 • Георги Китенов

  Преживях тежка катастрофа на АМ Тракия миналата година май ,която не беше по моя вина ,аз обаче бях буквално потрошен.Вече година чакам въпросната компания да ми преведе някакво обещетение ,отказаха да ми платят колата въпреки двете ми молби ,а сега вече 3 месеца и половина бавят плащането за материалните ми щети(фактури за лечение) ,това е пълен абсурд ,да дадеш 15000 лева за лечение и да неможеш после да си ги вземеш от застрахователя ,а си си плащал всичко редовно.Подигравка с клиентите на фирмата ,но аз все още чакам .

 • Румен Велев

  Три месеца след катастрофа и при промо фактура от доверен сервиз на Лев инс, възлизаща на 12000 лв., получих обезщетение от Лев инс, което е три пъти по-малко. Естествено с тези пари мога да си купя мотопед, но не и да поправя автомобила си, който е застрахован за 16200 лв.

  • Румен Цветанов Велев

   Номер на застрахователна полица 93001510062740. Голямо разминаване между обезщетението за щетата и сумата за поправка на автомобила… Само двата еърбега и компютъра за управление струват колкото обезщетението от Лев инс… А има 23 счупени или дефектирали части, от които 7 едро габаритни, скъпи фарове труд на тенекеджия… и т.н…. Абсурдно обезщетение, при това с голямо закъснение…