Оплакване ЗАД „Армеец“ 8 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от ЗАД „Армеец“

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

8 мисли относно “Оплакване ЗАД „Армеец“

 • РАЛИЦА

  Армеец не е застрахователна компания а чисти измамници. Имаме Авто Каско към тях и това което те правят при щетите ни е само да ни лъжат и накрая ни откават щетите като ни дават причина която е просто малумна…. Най горлятото ми разочарования от тях е когато имах опит да ми откраднат колата пред блока и след разговор с тях те ми казват че няма да ми покрият кражбата…. При полужение че имам пълно авото каско… Наложи се да моля полиията да ми пази колата през ноща в която ми разбиха колата защото плащаме за Каско която не ни върши никаква работа. След катото задодох въпрос за какво ми е това каско ако не ми се покрия кражбата от централата ми отговориха ами няма какво да направим закарайте си колата на охраняем паркиг….. която просто вече мина всички гранци. По общи условия нямат право да ми откават каското.. но какво ли очаквам от тях те само това мога… имах по високо мнение за тях но вече не е така … не си правете застраховки към тях ако неискате да си давате парите на вятъра … защото един ден ще ви потрябва застраховката и тя ще ви я откажат.

 • Милена Тодорова

  Възмутена съм от Армеец, след четири месеца от установяването на щетите в моя апартамент все още не съм получила изплащане на същите. Възмутена съм и от държанието на застрахователя от ликвидационен център София, меко казано арогантно.

 • Антон Петров

  Като гледам правописа на няколкото (най-вероятно един и същи) човек/а, ми изглежда по-вероятно написаното да не е истина.
  Аз застраховам колите си в Армеец от няколко години и не съм имал проблеми нито със завеждането, нито с изплащането на различни щети по тях (поради което смених предишната си застрахователна компания).

 • РОСИЦА ДИМИТРОВА

  ОПЛАКВАНЕТО Е СТЪПКА КЪМ ПРОМЯНА НО НЕ И В БЪЛГАРИЯ И АЭ СЪМ НЕДОВОЛНА ОТ ЛИКВИДАЦИОНЕН ЦИНТЪР ГР,БЛАГОЕВГРАД НО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ

 • nikola stoimenov

  vazmoten sam ot ofis Blagoevgrad ot na4ina na izpalnenie na slujebnite zadalgeniq na g-ja Todorova za tova kak moje da popalva zaqvlenie za zavejdane na 6eta na lize koeto ne e tam toez 4oveka e v 4ujbina a 6etata mu se izpla6a samo pri neq stavat tiq ne6a