Оплакване ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншуранс Груп“ АД 3 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншуранс Груп“ АД.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

3 мисли относно “Оплакване ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншуранс Груп“ АД

  • Сюзан Юмерова

   Служителите ви на телефона, са безкрайно невъзпитани и не си разбират от работата! Не си съобщават имената въпреки, че в началото на разговора каза, че е Диана, която парадираше с медицинското си образувание и в момента в които я попитах какво е, отказа всякакъв разговор! За това ли сте ги назначили тези девойки които в момента в които разберат, че говорят с човек, наистина с медицинско образувания, в случая лекар, затварят телефона! Това ли е нивото на обслужване, което имате?! Безобразно държание и непрофесионално обслужване, друго няма какво да кажа!

 • Мария Златева

  Здравейте,
  Нашата фирма има сключен договор за трудова медицина с Вас. Договорът изтича утре – 28.08.2015. Никой не се свърза с мен доста време, днес успях да се чуя с Красимир Андреев, от Варна, Ваш представител, с който комуникирахме до момента, за да ми каже, че не може да предложите тази услуга вече и няма как договорът ни да бъде подновен. Това е изключително НЕпрофесионално! Предполагам няма нужда да навлизам в подробности за професионализма и на представители те Ви и какви последици има за нас създалата се ситуация.
  След изтичане на застраховка каско на 3те автомобила, фирмен и лични, които са застраховани при Вас, тази застраховка също няма да бъде подновена, ако не успеете да си оправите адекватно връзките с клиентите.
  Хуабв ден!