Оплакване Ресторанти 6 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от ресторанти.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

6 мисли относно “Оплакване Ресторанти

 • Илиана Найденова

  Искам да се оплача от страхотния шум който вдигат уредбите на ресторант „Дядовци“,ул.“Промишлена“ 44,овча купел 1! От близо пет години този ресторант не спирно ручи чалга,маанета и ръченици като оглася два квартала,овча купел 1 и 2,музиката се чува и след 22ч и между 14 и 16ч.Ресторанта би трябвало да пуска музиката си вътре като предварително звукоизолира помещенията си.Моля на спецализираните органи да помогнат,за да се спре този произвол!

 • Мартина Кръстежа

  Механа „Македонска среща“ Решихме да идем с две приятелки в обедната почивка да хапнем там. Поръчах си кърначе, което чаках 55 минути и така и не дойде. Една от приятелката ми попита сервитиора, може ли да каже обедното меню, тъй като нямаше хартиен вариант, серивитиорът отговори не. След като чаках близо час да дойде обядът ми, през който час питах поне 3 пъти какво се случва, сервитиорът най-нагло ми отговори, че кърначето било забравено, нямало значение дали от него или готвачката и като е забравено, просто нямало да го плащам (о,колко великодушно!) Попитах, като всеки нормален гражданин, как ще ме компенсират за това, че час чакам обяд, който не дойде, не получих отговор. Поисках да говоря с управителя, който вместо да смекчи тона, започна да ми вика, че никой не ме бил карал насила да стоя и да чакам в тяхното заведение, попитах го защо ми крещи и след малко предстои да ме набие ли, а той отговори, че след малко ще ме овъргаля отзад в тревата. Двете ми приятелки са свидетели, как господинът заплаши бременна жена. НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!!!!

 • Иван

  Булевард Царица Йоана До Мега Мола Заведението се казва Бирария Биберон бяхме с приятел помолих за пластмасова чаша развика ми се не чистят масите обслужването е ужасно и цените са високи

 • Ивелина

  Здравейте.Много силно се надявам някой да ме чуе.Снощи бяхме в един квартален ресторант във Велинград казва се „Райски Залив“моля,за щатна проверка,първо обслужването беше ад,второ в кухнята готвят циганки,явно собственичката не плаща осигуровки и бяга от данъци,и най-важното всички се отровихме,за 1 бройка щяхме да викаме линейка.Ако е дете няма да издържи,тези хора там са убийци.

 • Иван Иванов

  Крайно разочарован съм от ресторант „Сръбска скара“на плажа Атлиман в Китен .
  Ресторанта съм го посещавал над 30 пъти , но като всичко в България идва момента в който парите са на преден план пред качество на приготвената храна и обслужване.

 • Роза Иванова

  Една голяма компания посетихме на 6-ти септември ресторант „Златоград“ в хотел Златоград – гр. Златоград. Обслужването беше под всякаква критика!!!