Заведения 7 Коментари


Тук можете да напишете вашите Oплаквания от Заведения ресторанти и други.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

7 мисли относно “Заведения

 • Гери

  Оплакване от заведение за бързо хранене Чановете – Хаджи Димитър, София
  Тази вечер след като изморена се прибирах от работа, реших да си взема бургер от Чановете в кв. Хаджи Димитър. Знаех, че момчетата, работещи там обикновенно са агресивно настроени към клиентите, но все пак там ми е най-близо.След като изчаках да бъде обслужен клиента пред мен, в което време се наслушах от служителя там как критикувал един друг клиент, че когато го питат с какво да бъде съответната поръчка, той му отговорил ,,със всичко“, той му направил забележка, че това се казвало домат това краставица и т.н., след това си подадох поръчката и той взе заедно с моята и на следващия клиент като поясни, че на следващия клиент ще стане за 1 мин., а моята за 7 мин. При това пояснение, аз реших да се отдръпна от гишето за да изчакам настрана и да неставам свидетел на шутовското държание на служителя заедно с припяванията на сочна чалга от него. Реших да говоря по телефона за да не ме притеснява, докато чакам за около 4 мин. През това време все пак го наблюдавам и реших да се приближа, защото той подаваше нещо през гишето, при което той ми обяснява, че ме е викал няколко пъти и аз като не съм се отзовала, той ми е сложил в бургера, каквото е решил, аз го попитах дали има люто, той ме пита аз дали съм искала като казах не, той каза че не е, но всъщност имаше.
  И все пак при видимо тъп проблем се натъквам на единственото лошо отношение и това е практика в тази дюнерджииница, а може би единствено те и циганите имат такава наглост.
  Е това, но едва ли като си излях душата има някакво значение.

 • Мая и Георги Иванови

  Надяваме се това съобщение ще бъде наистина прочетено и взето под внимание! Накратко: живеем в кв Хиподрума, местата за гаражно пространство са зад гърба на блока ни. НО, 2 от тях са продадени и сега се използваткато завеение-кръчма- дискотека. Стената на “ заведението“ и това на нашето жилище са прлътно залепени, така си представяте през какво минаваме от стрин до вечер. Какъв е закона за подобни измислени заведение, които са в пряко съжителство с нашето семейство, което е и с малко бебе!!!
  С уважение,
  Иванови

 • Тамара Иванова

  ОПЛАКВАНЕ ОТ ДЕТСКИ КЛУБ СНУПИ – СЛАТИНА
  Празнувахме там голям рожден ден с много гости ( деца и родители ). Останахме разочаровани от високите цени , срещу които не получаваш нито адекватна грижа за децата от страна на „аниматорите“, а управителката подхожда доста хитро като те подмамва да поръчваш скъпи неща за консумация , предлага пиратско парти , което е пълна пародия , а струва 130 лв. С няколко изречения :
  – Персонала лъже в крайната сметка особено на събития като детски рожден ден ( добавят неща в сметката , които реално не са били поръчвани) Особено злоупотребяват с менютата за децата , сокове и мин .вода;
  – Управителката е с много надменно поведение и единствено има за цел как да те подмами да поръчаш неща за ядене и пиене на висока цена . Например , без изрична предварителна уговорка предлага на гостите скъпо бяло вино и уиски !
  -Допълнителната програма , която заплатихме и трябваше да бъде пиратско парти беше пълна пародия и абсурд – пари дадени на вятъра;
  „Аниматорките“ изобщо не знаят как да се справят с децата и допуснаха да се случи инцидент с наше гостенче.
  – Масите където ядяха децата в един момент се превърнаха в кочина , никой не ги почисти и не помогнаха на децата да се настанят и нахранят както трябва.
  -Взимат пари за абсолютно всичко , за пример ще дам за 2 картонени кутии за торта за вкъщи ни взеха 3.60 !
  Общо взето никога не бихме повторили да празнуваме там , защото цените са неоправдано високи, а в замяна не получаваш нищо – нито отношение , нито грижа за децата – само хитринки как да ни бръкнат по – дълбоко в джобовете .
  НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !!!!!!

 • Ренета Стратева

  Да има забрана за басейни в нощни клубове,не са обезопасени!!!Конкретно гр.Пловдив W garden club бул „Хр.Ботев“65А

  • Димитър Петков

   Оплакване от ДЦ“Малък град“Park Mall Стара Загора.Оплакването ми е относно мързеливото и нагло поведение на сервитьорките ви.Особенно едната от новите(ходи с едни раздърпани клинове),крие се зад бара,умишлено бави обслужването и има нагло държане.Направете си по -Добър подбор на персонал,защото тия на практика ви гонят клиентелата(те са на дневен надник и демонстрирайки отегчение от работата и забавяйки обслужването гонят клиенти ,което им създава по малко работа.От такива тарикатлъци най-малко печелите вие