Оплакване НАП НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ПО ПРИХОДИТЕ 11 Коментари


Тук можете да напишете вашите оплаквания от НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ПО ПРИХОДИТЕ

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

11 мисли относно “Оплакване НАП НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ПО ПРИХОДИТЕ

 • Стоян

  Защо не се спазват часовете за разпломбирване на камиони. Тази държава само паразити храни.

 • Л.П.

  Днес 15.06 получих писмо от НАП, че ако в 7 дневен срок не платя задълженията си, ще ми запорират сметката или ще изземат недвижимото имущество, което имам. Чудесно, ама печатът за изпращане е от 29.05., а те ми запорираха сметката на 23.05….Не е ли необходимо да получа това писмо преди запорирането…Не трябва ли да имам този 7 дневен срок, за да мога да си платя сметката, а не да се изненадам, че не мога да си изтегля парите и банката да ме уведоме за запора….Но аз пак съм добре…Баща ми е надвнесъл над 6000лв, а те са му запорирали сметката за доста по-малка сума…Сега ходи 3 пъти да се разправя да му освободят сметката, а те не само, че не я освобождават, а и не знаят кога и как ще му върнат парите, които те му дължат…Пълни боклуци…Няма да внеса и стотинка докато не върнат парите на баща ми, а заплатата ще си я взимам кеш, за да не могат да ми я вземат…

 • Станислав

  Каква е тази простотия в 9 часа трябва да ме распломбира НАП а сега 10и30 няма никой .От някакав си тел. които го пише на документите ми обясняват че парво бил кауфланд и тем подобни и си расптеделяли времето.А ние шофьорите не си ли разпределяме времето.От тази глупост оставаме в камиона .Когато има час е фиксирано поне така е в европа .кои ще ми плати забавянето НАП ли

 • Петко Семов

  Служители в нап и тр заблуждават клиентите си поради неинформираност или други лични причини или просто защото имат лош ден и не им се обслужват повече от 3клиента за един час. Добре би било да не се толерират такива служители и поведение и да бъдат изпратени в домовете си (уволнени) където никой клиент няма да им пречи за нищо и ще имат време да помислят за поведението си и да подобрят уменията си.

 • Зекерие Сали

  Искам да се оплача от грубото държане и неуважението на служителката Николина Георгиева от ТД на НАП Пловдив – офис Хасково. Въпросната госпожа се отнася изключително грубо към гражданите, на които е в услуга, и в частност към мен. Върна ме няколко пъти за неправилно изчислени здравни осигуровки, които трябваше да заплатя. Това ми коства няколко пъти пътуване от Харманли до Хасково и много нерви по други институции, поради това че не ми се възстановиха здравните права. В днешно време има много млади, способни и кадърни млади хора, завършили висше образование и безработни. Предвид тези обстоятелства трябва ли ние гражданите да търпим такова отношение и обиди от една държавна институция, чиито заплати плащаме пак ние, данъкоплатците ?

 • Анонимен

  Искам да се оплача от НАП Бургас,отидох да си подавам данъчна декларация за някакви смешни 20лв по граждански договор,а те се опитват да ме лъжат и ми искат данък да плащам при положение,че доходът ми е 20лв за цяла година и не дължа авансов данък,понеже е изплатен 4 тримесечие на годината,и второ ми казват първо че дължа данък от 2лв,след това като се скарах с тях и ми казват дължиш данък от 1лв и трябва да го платиш по банков път,като това е смешно при положение че само за услугата банката ще ми вземе 5лв за услугата.Моля ви направете им една проверка на НАП Бургас,защото мамят хората,дори и тези като мен,които си знаем правата и дори не разбират от законите.Сигурно някои от тях нямат дори подходящо образование,за да работят в НАП и също така правят схеми.Мисля,че е спешно да се проверят колкото се може по-бързо,защото мамят и други хора и то за много по-големи суми и въртят схеми.Уволнете тези схемаджии преди да окрадат държавния бюджет и хората!!!