Оплакване МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА 5 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Министерство на Труда и Социалната Политика.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

5 мисли относно “Оплакване МИНИСТЕРСТВО НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА

 • Цвети

  След 6г. борба с институциите и най вече със социални грижи този път няма да си мълча.

 • Цвети

  Здравейте искам да се оплача от отношението и грижите който не се полагат в дом за възрастни хора „Доверие“. Моята майка е настанена там, но лошото отношение и безхаберие я води към сигурна смърт, Отвратително отношение и пълно бездушие, отчитане на дейност от прехваления дом. Дори и след господари на ефира директорката не се справя с поверения и дом, продължава да има епидемия от обриви, не се взима под внимание, хората там се оставят бавно да умират. За месец и половина в стаята в която е настанена една след друга бяха оставени двете жени да си починат от декубиталните рани. Не се създават условия за помощ на хората които могат да се раздвижат и да станат самостоятелни, рехабилитатор който всъщност все едно го няма. Мога още много да разказвам, но ще спра до тук за сега.

  • Цвети

   името на дома съм го сбъркала става въпрос за държавния дом Дълголетие в който цари пълна анархия.

 • Валентин Ангелов

  Валентин илиев ангелов гр. Белене ул. Малчика-18тел:0882339658.Инвалид100% неподвижен , на хемодиализа.Как трябва да ви наричам , Изроди , Фашисти , Алчни мижитурки , кажете ми как , вашата майка ????Трета година ме лишавате от средства за отопление.Само това лято , осем комисии от местния ви мафиотски социален отдел идваха на място в къщи.Декларации решения , дрън дрън и пак , съм си на студено като куче.Пак ще питам , Какви сте вие ???? За мен сте Изроди , Изроди и пак Изроди.

 • ан

  Здравейте, искам да изкажа своето разочарование към бюрото по труда в град Перник. Там работят две жени, които са главните, от моето останало впечатление. Става въпрос за една фирма, чиито собственик е Екатерин Серафимов . Работех за него и сега ще ви разкажа следното. Започнах работа при този човек преди време. Той започна да ме вкарва само по програми от бюрото по труда, което гласи, че аз трябва да работя 5 дни и да почивам два. В началото беше така, но с времето започнаха да ме оставят да работя събота и неделя, а понякога и по 10 дни без да почивам.Но всичко това ставаше с помощта на тези две жени от бюрото в Перник. Те идваха в магазина и си пазаруваха безплатно, но с уговорката да го пазят от проверки. И така и стана, аз работех нон стоп. В договора ми пишеше, че трябва да работя 8 часа, а ние работехме по 10 часа на ден, което е абсурдно. На вратата на магазина е написано работното време. Защо не направите така, че проверката да дойде към 6 например, тогава ще видя как ще се измъкне. Всеки път казваше, казвайте че сте командировка, като ни пращаше да работиме по другите му обекти, а по договор се пишехме на определен предварително магазин. Скоро почнаха нови момичета работа и ги държа без договор 5 месеца. Това може да се види от камерите му, всичко е заснето. Изчака програмите и ходил да черпи мадамите от бюрото, че са го пазили от проверки. Този Екатерин е бивш кмет на Радомир. Ако Вие не проявите интерес към случая, ще се обърна към други институции. Държавата няма да се оправи, ако се продължава по същия начин . Фирмата за която става въпрос е Маркет МК – ЕООД и Лунекс ЕООД ( до болницата в Перник). Другото, което е казваше ни да не издаваме касови бележки, а глобата да се пише на наше име….
  Ще се радвам, ако обърнете внимание на случая. А и тези момичета пак ще работят през празници, през почивни дни и т.н. него не го интересува какво му пише в договора от държавата, до като има кой да го закриля от глоби…

  Ще остана анонимна, надявам се да проверите случая и да не издавате,че има сигнал…