Оплакване МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА 9 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Министерство на Образованието, Младежта и Науката.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

9 мисли относно “Оплакване МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА

 • Mystic

  Оплакване от Зорка Петкова, директор на СОУ “ Елин Пелин „. Прекалено зла, обижда учителите и учениците, плюс това подсказва повреме на матури. Има доста подадени жалби по неин адрес, но все още си седи на трона. Колко учители напуснаха работа, заради нея, колко ученици смениха учебното си заведение ?! Защо още е там ???? Моля следете я, сами ще и хванете грешките !

 • илийка петкова йорданова 08976809596

  от25092017 година съм подала молба за прекратяване на договора на истекли два броя номера и до сега плащам такси незная към кого да се обърна за помощ от офиса в кнежа не предприемат никакви деиствия

 • Лозанов

  Как е възможно малките ученици от 3 клас на 139 у-ще в София да учат втора смяна. Мисля,че не е нормално, а не знам и дали е законно?

 • Лозанов

  Как е възможно малките ученици от 3 на 139 у-ще в София да учат втора смяна. Мисля,че не е нормално, а не знам и дали е законно?

 • Василка Тодорова

  Защо в детска градина No 19 „Яница“ в ж-к „Дружба“гр.Плевен деца на 6 години и половина не са в предучилищна група а са на градина още .Не важи ли закона еднакво за всички.

 • Марина Джевкарова

  Искам да се оплача,за това ,че в детските градини се пие алкохол от директори,кметове,директори на рио град Бургас.Това беше при откриването на обновеното ОДЗ Брезичка с директор Събка Недева