Оплакване МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО 7 Коментари


Тук можете да напишете вашите Оплаквания от Министерство на Здравеопазването.

Ако намирате този сайт за интересен и полезен, споделете го с приятели чрез бутончетата отдолу.

Тук напишете вашето оплакване

7 мисли относно “Оплакване МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

 • Стоян Табаков

  Драмата продължава! Сестрата ми каза да се върна в сряда – 01.02.2017- докторът идвал към 14:30. Часът е 15:20 тръгвам си, защото трябва да ходя на работа. Много иГубени часове и пари. Питам на регистратура- Нормално ли е това?
  Отговора е нищо не мога да направя…..уволнете го този специалист-10 човека го чакат и на него не му дреме…..здравната система е пълна анархия. Та нали ние дето го чакаме му плащаме заплатата.

 • Стоян Табаков

  Ще споделя мойте тревоги…имам направление за болнична комисия при ортопед или травматолог. Личния лекар ясно заявява, че няма значение каде ще отида. Като близка дестинация отивам до окръжна болница. От там ми заявяват, че няма как да мина при тях, защото има много хора които чакат за болнична комисия и ми казват да отида в болницата в региона в който живея. В 12:00 съм в 28 поликлиника . От там ми заявяват, че ортопеда идвал 14:30..
  Ок..
  Отново пари за транспорт.. В 15:00 съм долу и плащам такса 3лева и ми казват, че доктора всеки момент ще е тук….страхотно…той трябваше вече да работи….чакаме ..15:20 слизам да попитам кога ще дойде доктора….отговора от жената на регистратурата е страхотен- незнам. Сле кратко разясняване, че това не е нормално…а именно положението в този момент. Се званят 2 телефона ….а аз се връщам да чакам. 15 :35 жената от регисртратурата идва и казва днес ортопед няма да идва. Страхотно…чакаш 1 час и накрая…….нищо.
  Закъснях 15 мин за работа..глоба 20 лева. Цял ден загуба, разходи и никакъв резултат….А тои лекар платен от нас…. Няма и глоба да му сложат…

 • Стоян Табаков

  Докторите си правят каквото си поискат…..не идват на работа и въпрекинтова няма санкции. Оплакването е във връзка с цялата бъркотия и хаус в здравната ни система. Никаква информация, никой не знае какво се случва и се губи времето на пациентите, които обикалят от болница на болница и си губят времето за елементарни искания. Закъснявам за работа поради немарливостта на държавна институция. Искам да заявя, че аз съм изряден.

 • Андрей Григоров Рангелов

  Жалба срещу метадонова програма АГПСПП“Филипополис“

  • Андрей Григоров Рангелов

   НЕЩАТА СА ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА! Вие министерство ли сте , или някой любител програмист?
   Безобразие!
   Отново – писах 2 оплаквания в сайта на министерството и ги няма! Така взимате и последните сили на хората, които се борят за здравето си! … Държа да ми се обадите на 0899/361-225 В противен случай, пускам цялата документация до отговорните европейски институции! И освен всичко друго, ще плащате пак глоби! Взети от нашия джоб!

 • Райна Кременска

  МОЛБА

  До Министерство на здравеопазването

  От: Райна Тошева Кременска
  ЕГН: 6705086657, живуща в гр. София 1407, ил. Горски пътник 34. А6,
  тел: 0896617150.
  Г-н Министър,
  Моля за Вашето съдействие за решаване на тежкият проблем с лечението на моя 79 годишен баща пенсионер Тошо Иванов Кременски. Той беше приет по спешност в УМБАЛ София-Мед гр. София на 01.05.2015г. и с продължение от 07.05.2015г. в много тежко състояние и с диагноза емоболия и тромбоза на артерийте на долните крайници и допълнително беше установен тежка форма на диабет. Направени му бяха четири животоспасяващи операций и на 28.05.2015 г. Беше изписан за домашно лечение с гнойна инфекция на оператовунките рани. По препоръка на София-Мед, квалифицирана медицинска сестра правеше превръзки всеки ден и след това на 08.06.2015г. го заведохме в Пирогов – гнойно септично отделение. Превързаха го и го върнаха в къщи с препоръка два пъти дневно да идва лекар у дома – нещо невъзможно и абсурдно. Превръзките всеки ден продолжават но в домашни условия това е недостатъно и положението всеки ден се влошава. Той е в лежащо положение и транспортирането му без линейка е невъзможно. Крайно наложително е да се извърши лечението на ефектираните рано в болнична обстановка. В противен случай много бързо може да се стигне до фатален край.
  Ние сме в недоумение кой ще го поеме за лечение или ще продължава прехвърлянето на отговорността от един на друг.

  Дата: 13.06.2015
  С уважение: Р. Кременска